Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam wyjebane na boty, tylko ciezko je wszystkie na raz ogarnac :) Staramy sie jak mozemy. Drop zmianek został minimalnie zmniejszony na mapach +85lv, poniewaz cena ich tak dyrastycznie spadła, że nie niemalze nikt nie chcial ich kupowac. Wejdz do gry i ocen na przyszlosc, zanim zaczniesz pierdolic farmazony :) // Azprime

Standardowo :D

Mój kolega stawia boty na noc parę razy w tygodniu i przez jedną nocke wyciąga po parę k blasków, nie dostał ani razu bana, jedzie na parę kont.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Daje wam na forum sensowną propozycja odnośnie pozbycia się botów, a wy ją usuwacie bez podania żadnego powodu...

Duży minus dla serwera. Nie polecam.

Opublikowano

Duży minusem serwera jest to, że pewien GM zbanował połowę forum za sygnaturę, co do botów wystarczy 2-3h dziennie latać po m1 i banować.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Administracja serwera to jest jakas tragedia...

Zamiast zrobic cos z tymi botami ktore dzien w dzien dropia w m1 to oni zmniejszają drop zmianek na wyzszym lvlu.

Co chwile widze boty z jednej gildi i nikt z tym nic nie robi, tak ciezko wejsc w logi i sprawdzic z kim handlowal ostatnio dany bot zbanowac glowne konta i po sprawie?

Botow byloby z 3 razy mniej.

Ale widac administracja to banda kretynów ktora ma problemy z myśleniem, zrobili dobrą reklame i teraz zniechecaja nowych graczy utrudniajac im gre.

Nie dość ze serwer lekko pod is, to jest administracja jest do dupy...

Opublikowano

Mówiłem, że Administracja to dno. :) Postawiłem 3 boty przez 3 dni, ani jeden nie dostał bana. A niby tak pilnujecie serwera, usuwacie tematy gdzie ludzie chcą was wspomóc, ułatwić rozgrywkę. Ale nie. Nawet nie potraficie odpisać na jeden najmniejszy problem -PS - Gracze już powoli znikają z serwera. :)

2e30al1.jpg

Opublikowano

Daje wam na forum sensowną propozycja odnośnie pozbycia się botów, a wy ją usuwacie bez podania żadnego powodu...

Duży minus dla serwera. Nie polecam.

Na forum znajdują się setki propozycji do których administracja nawet nie zagląda, a wiele propozycji to tylko małe zmiany które znacząco poprawiłyby grę na serwerze ;) 

Opublikowano

Na forum znajdują się setki propozycji do których administracja nawet nie zagląda, a wiele propozycji to tylko małe zmiany które znacząco poprawiłyby grę na serwerze ;)

A najlepsze jest to, ze w grze, na ts itp wysylaja czlowieka na forum do dzialu propozycje... Zenada..
Opublikowano

oni specjalnie nie banuja botow, bo wiedza ze im licznik bardzo spadnie xD

moi koledzy stawiaja po 4 boty i jeszcze nie dostali bana, a byly 24/7 xDDD.

btw. gdyby odliczyc sklepy, boty i pare kont na jednego gracza, to gra tutaj max 1500os... a wy sie dalej jarajcie tym ze gra 4k ludzi :xD 

Opublikowano

oni specjalnie nie banuja botow, bo wiedza ze im licznik bardzo spadnie xD

moi koledzy stawiaja po 4 boty i jeszcze nie dostali bana, a byly 24/7 xDDD.

btw. gdyby odliczyc sklepy, boty i pare kont na jednego gracza, to gra tutaj max 1500os... a wy sie dalej jarajcie tym ze gra 4k ludzi : xD

Nie wiem co oni trudnego widzą w zbanowaniu botów, kick i ban i tyle :D

579571423327107377857.png

Opublikowano

Hhahaha ! Po 5 zmianek z metina :D :D :D    Coraz większe gówno z tego serwera się robi. Jak było 800 online to było o wiele lepiej, a to co teraz robią ci admini to śmiech na sali  xD

io7e.jpg

Opublikowano

Tak jak mówiłem co każdy update tym gorzej.

Chyba trzeba skończyć z tym serwerem bo to już się żałosne robi jak bardzo "wywyższacie" ludzi, którzy grali tutaj wcześniej.

Opublikowano

Ja tez robię przerwę bo robi się gówno z tego serwera, totalna porażka, kiedyś na odpowiedz admina czekało sie kilka h a teraz kilka dni... Pojebało im się z głowie od hajsu :D

Co aktualizacja to jest gorzej, kiedyś z tych metków było po 20 zmianek a teraz po 5 czy to jest fer ?? Gram tu 2 tygodnie i czuje sie pokrzywdzony.. Co teraz za item 3x 15 + hp mam płacic 50 Brył ?? 

Ceny zmianek i tak nie wzrosną bo zmianek jest w h*j na sklepach przez boty które masowo dropią je w m1/m2 a nie przez ludzi którzy dropią je na mapach+85. Chcecie żeby zmianki były droższe to zacznijcie banować boty a nie liczycie hasj z IS :D

Ciekawe kiedy będzie aktualizacja która miała być w czwartek a potem w weekend i ciekawe co tym razem zjebiecie... :/ Może tym razem zmniejszcie % na ulepszanie bo jest duzo itemów +9 ?? Albo może dajcie 55 KU do G bo KU nic nie warte.. No porazka po prostu... 

PS. Zobaczcie pierwsze strony tak do lutego jak grało 200-800 ludzi to admini cały czas pomagali, NGS cały czas był w temacie pomagał, odpisywał prawie każdemu, zmiany na serwerze były omawiane z graczami a zobaczcie teraz co się dzieje olewka totalna. 

Taka jest prawda i to się raczej nie zmieni mają teraz 4k ludzi i mają wyjebane czy ktoś odejdzie czy nie, na jego miejsce przyjdzie ktoś inny. Kiedyś walczyli o graczy i to było fajne a teraz ich olewają :/ 

Opublikowano

Jak można po takim czasie wprowadzać takie zmiany ? kiedyś za 200 punktów mogliśmy kupić 3x perły a teraz za 400 tylko jedną. Do tego zmianek leciało 20 z metka a teraz po 5. nie wierzę... 

xD 

Opublikowano

Na ich forum zrobilem propozycje odnosnie pozbycia sie botow. Zapraszam tam do wypowiadania sie ( o ile znowu tematu nie usuna ^^ ) I jezeli to nie wejdzie w zycie to niedlugo zmianki beda tylko z botow bo na nowych mapach nie beda wgl dropic.

Od dluzszego czasu nic nie zmienia sie na lepsze na tym serwerze... Youtuberzy skoncza serie i liczba graczy spadnie bardzo szybko.

Opublikowano

Ja tez robię przerwę bo robi się gówno z tego serwera, totalna porażka, kiedyś na odpowiedz admina czekało sie kilka h a teraz kilka dni... Pojebało im się z głowie od hajsu :D

Co aktualizacja to jest gorzej, kiedyś z tych metków było po 20 zmianek a teraz po 5 czy to jest fer ?? Gram tu 2 tygodnie i czuje sie pokrzywdzony.. Co teraz za item 3x 15 + hp mam płacic 50 Brył ?? 

Ceny zmianek i tak nie wzrosną bo zmianek jest w h*j na sklepach przez boty które masowo dropią je w m1/m2 a nie przez ludzi którzy dropią je na mapach+85. Chcecie żeby zmianki były droższe to zacznijcie banować boty a nie liczycie hasj z IS :D

Ciekawe kiedy będzie aktualizacja która miała być w czwartek a potem w weekend i ciekawe co tym razem zjebiecie... :/ Może tym razem zmniejszcie % na ulepszanie bo jest duzo itemów +9 ?? Albo może dajcie 55 KU do G bo KU nic nie warte.. No porazka po prostu... 

PS. Zobaczcie pierwsze strony tak do lutego jak grało 200-800 ludzi to admini cały czas pomagali, NGS cały czas był w temacie pomagał, odpisywał prawie każdemu, zmiany na serwerze były omawiane z graczami a zobaczcie teraz co się dzieje olewka totalna. 

Taka jest prawda i to się raczej nie zmieni mają teraz 4k ludzi i mają wyjebane czy ktoś odejdzie czy nie, na jego miejsce przyjdzie ktoś inny. Kiedyś walczyli o graczy i to było fajne a teraz ich olewają :/ 

Pare info do cb i do innych, kiedyś z metków w zwykłym lesie leciało po 20 zmianek/dodań i moją wojką na 35 wyciągałem po xxx na godzinę bo nikt o tym nie wiedział więc wiesz, sam już nie gram przez ten "wyciek" a że mam inne IP bo mam neostradę to eq/passów i wgl wszystkiego nie oddają. szkoda fmsa 50 sr

Opublikowano

Wydymion/ŁażPrajM i inne c(W)3l3 z administracji wiedzą, że serwer już na siebie zarobił to odwalają swoją robotę byle jak jeśli wiedzą co to robota bo taki co na dupsku siedzi 24 h i nie umie nawet naprawić dorbnych bugów to Technikiem się nazywa teraz ale no co .:). ( PRzepraszam za składnie piszę z tel),

Więc polecam tym, którzy myślą i mózg mają zamienić konto na Ascarialu/Sprzedać .

Decyzje z d... wzięte po 5 zmianek z Metina na mapie 85 ++ I dalej brawo za użycie ostatnich szarych komórek. :>.

Kolejne usunięcie mobów z Metinów 85 ... No bo po co nowi gracze mają expić na metinach ? Wystarczy, że HD ( HappyDay) wbiło parę 132 i dziękuję dobranoc.

Więc drogo administracje poddajcie się leczeniu tego niedojebania mózgowego, które na około wam wpaja do głowy $$$, HAJS, $$$$, HAJS.

@ Dziękuje Moderatorowi za ostrzeżenie :). Wiem za co :).

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Oto lista ostatnio wprowadzonych update'ów przez administracje (oczywiście wszystkie "na korzyść graczy" :))

1. Złote klucze, które przez 7 miesięcy miały 100% sznasy na otwarcie kufra zostają zmienione na ok. 40% (co +/- 3 klucz wchodzi)

2. Punkty AP, przez 7 miesięcy za 100 AP można było mieć 3x każdą perłę i (chyba) 3 metale, natomiast teraz za 400 AP dostajemy po 1 perle lub metalu! Warto zaznaczyć, że AP lecą nadal tak samo.

3. Drop zmianek - przez 6 lub 7 miesięcy (jeszcze przed wszystkimi reklamami u Uzurpatora i Wallandera, kiedy na serwerze liczba graczy dochodziła do 800-1000) z metina na mapce 85+ leciało po 20 zmianek i dodań. Z ok. miesiąc temu liczba ta została zredukowana do 10, zaś wczoraj z metka otrzymujemy AŻ 5 zmianek! 4 razy gorzej niż na początku serwera.

4. Na mapkach od 85 lvla expiło się głównie na metkach, z których leciał bardzo dobry exp, dużo lepszy niż na jakimkolwiek spocie. Natomiast dzisiaj kochana administracja postanowiła uprzyjemnić graczom expienie usuwając resp moobów z metina. :)

Brawo administracjo! Ja tylko czekam do tego "WIELKIEGO" update'u, jeżeli on nic nie zmieni i nie przywrócicie chociażby respu moobów z metina to ja stąd spadam, jak i zapewne wielu innych graczy, którzy widzą co się zaczyna dziać. Szkoda, bo serwer dobry, ale ja mam już osobiście dość.  

Opublikowano

Miałem 3 główne powody dla których tu nie zacząłem grać

1. administracja 

2. przesadzony IS

3. kilkumiesieczny staz serwera

mimo to chcialem dac wam szanse, ale po tym co odpierdoliliście to juz nie tylko, ze nie zdobedziecie nowych graczy, ale odejdą także aktualnie grający

:cool:

Opublikowano

Ciekawi mnie tylko co się stanie, kiedy Uzurpator i Wallander przestaną nagrywać ;> Dopiero wtedy, gdy liczba graczy zacznie znacząco maleć przejrzą na oczy, choć będzie już za późno. ;)

Opublikowano

@IceXPL Ale przepraszam bardzo? Kogo to interesuje?

Mamy z ascariala dobry hajs to na was możemy mieć wylane.

Nie polecam, po tym co odjebaliście macie -24 graczy (całą gildia odchodzimy)

Opublikowano

HAHAHAHAHHAHAHAHA, tak czytam co sie dzieje teraz na Ascarialu i ciesze sie ze tydzien temu sprzedalem konto :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...