Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszyscy podniecacie się tym licznikiem... Fakt, nie jest on podkręcony, Wyndymion wstawił film na YT i tam pokazuje wszystko za pomocą cmd /w, lecz... Jeżeli jest tych 3,5k graczy, to nie zapomnijcie, że, +/- 60% graczy ma buffa, wiele osób ma wystawionych kilka sklepów, nie tylko w jinno; nie zapomnijmy także o WO czy też DC. Tam masa ludzi chodzi swoimi kilkoma kontami (WO), a na DC wrzuca innych (także kilkoma). Także wychodzi ok. 1,5k graczy. ;) Fakt faktem - serwer jest dość stabilny, na każdych lvl jest praktycznie jakiś sposób na zarobek, na serwerze nie gram, ale w 100% polecam.

1394047278-U990178.png

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszyscy podniecacie się tym licznikiem... Fakt, nie jest on podkręcony, Wyndymion wstawił film na YT i tam pokazuje wszystko za pomocą cmd /w, lecz... Jeżeli jest tych 3,5k graczy, to nie zapomnijcie, że, +/- 60% graczy ma buffa, wiele osób ma wystawionych kilka sklepów, nie tylko w jinno; nie zapomnijmy także o WO czy też DC. Tam masa ludzi chodzi swoimi kilkoma kontami (WO), a na DC wrzuca innych (także kilkoma). Także wychodzi ok. 1,5k graczy. ;) Fakt faktem - serwer jest dość stabilny, na każdych lvl jest praktycznie jakiś sposób na zarobek, na serwerze nie gram, ale w 100% polecam.

To tez takie glupie gadanie.. Bo rzadko kto ma odpalone naraz 3 konta do gry + 10 sklepow.. Poza tym to liczba postaci online, nie liczba graczy, a jestes juz ktoras z rzedu osoba co to samo gada. Idac tym dropem jaranie sie ze nie wiem, na ravii bylo swego czasu 2 czy 2,5k online to tez tylko liczby bo w rzeczywistosci bylo moze z 800 osob - reszta sklepy i buffy. Stary wszedzie tak jest, wiec im wiecej online tym wiecej graczy. Wiadomo, ze 3,5k online nie jest rzeczywista liczba graczy online, ale swiadczy o BARDZO DUZEJ ILOSCI GRACZY - i tyle w temacie.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie wiem skąd Ci się wzięło, że 60% graczy ma buffa skoro tutaj się go nie robi, może do 50 lvla, ale jaki jest sens stania na tym lvlu.

Na serwerze nie grasz to się nie wypowiadaj bo gówno wiesz, a dużo mówisz.

Opublikowano

Nie wiem skąd Ci się wzięło, że 60% graczy ma buffa skoro tutaj się go nie robi, może do 50 lvla, ale jaki jest sens stania na tym lvlu.

Na serwerze nie grasz to się nie wypowiadaj bo gówno wiesz, a dużo mówisz.

Plz, grałem, może byłem błędzie z tym buffem. Jak mam się nie wypowiadać, zabronisz mi? Co nie zmienia faktu, że razem jest ok. 2k/2,5k graczy, a nie postaci ;)

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Plz, grałem, może byłem błędzie z tym buffem. Jak mam się nie wypowiadać, zabronisz mi? Co nie zmienia faktu, że razem jest ok. 2k/2,5k graczy, a nie postaci ;)

Co nie zmienia faktu ze jesli bedzie gralo naraz 2,5k osob to jest to BARDZO duzo i w ciau dalszym jest sie czym jarac :-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Widzę właśnie jak grałeś pisząc bzdury, zresztą nawet jeśli to te Twoje 2.5k graczy to jest strasznie duża ilość patrząc na polskie serwery.

Opublikowano

Widzę właśnie jak grałeś pisząc bzdury, zresztą nawet jeśli to te Twoje 2.5k graczy to jest strasznie duża ilość patrząc na polskie serwery.

Czy ja napisałem, że ta liczba to dla mnie mało? 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Czy ja napisałem, że ta liczba to dla mnie mało? 

Nie pisałeś i nie wiem czemu się o to zapytałeś skoro nawet Ci tego nie wypomniałem :v kek.

Dopierdoliłem się tylko do tego, że cały czas pierdolisz farmazony na temat liczby zalogowanych postaci, że nie gra tyle tylko gra tyle(jeszcze jakby kogoś to obchodziło), zresztą i tak dobrze bo wcześniej już Ci ta liczba zjechała do 1.5k, a teraz już podniosłeś do 2.5.

Uświadomię Ci coś, nikt nie patrzy na to czy gra 4k postaci czy ludzi, widzą liczbę 4k (której prawdopodobnie nie widzieli na innych serwerach) to już sobie myślą, że gra od cholery osób i też zagrają, a nie wyliczają ile z tego to są buffy, a ile sklepy tak jak Ty to robisz.

Opublikowano

Nadchodzą Smoki!

Kolejny screen z update, ktory odbedzie się w tym tygodniu po drobnym opóżnieniu. Mamy nadzieje, ze wybaczycie nam, ale chcemy, zeby wszystko bylo dopięte na ostatni guzik bez bugów i za jednym razem pojawił się cały update, nowa strona oraz nowy client.

Pozdrawiamy, 

Administracja Ascarial.pl

10559868_683606641733687_845993741182155

Opublikowano

To tez takie glupie gadanie.. Bo rzadko kto ma odpalone naraz 3 konta do gry + 10 sklepow.. Poza tym to liczba postaci online, nie liczba graczy, a jestes juz ktoras z rzedu osoba co to samo gada. Idac tym dropem jaranie sie ze nie wiem, na ravii bylo swego czasu 2 czy 2,5k online to tez tylko liczby bo w rzeczywistosci bylo moze z 800 osob - reszta sklepy i buffy. Stary wszedzie tak jest, wiec im wiecej online tym wiecej graczy. Wiadomo, ze 3,5k online nie jest rzeczywista liczba graczy online, ale swiadczy o BARDZO DUZEJ ILOSCI GRACZY - i tyle w temacie.

Sam chodze zawdze na DC 3 kontami, a jak ktos spami " tepam DC mam 5-8 kont "

@Dziobak_2  dobrze mowi, bo nigdy nie bedzie 2k osob na serverze pojedynczych kont. Ale sam fakt ze ludzie maja po 3-5 kont odpalone to znaczy, ze cha na nim grac i beda na tym serverze grac :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Nie polecam serwera, GM mają wyjebke na boty które przez tygodnie na m1 ch1 przy spawnie dropią zmianki, administracja (pewnie azprime) zmniejsza drop zmianek zamiast zabrać się finalnie za boty, zmianki aktualnie dropią 4krotnie gorzej niż na starcie serwera, często eventy są przekładane z tego co pamiętam, serwer fajny gdyby nie administracja.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Nie polecam serwera, GM mają wyjebke na boty które przez tygodnie na m1 ch1 przy spawnie dropią zmianki, administracja (pewnie azprime) zmniejsza drop zmianek zamiast zabrać się finalnie za boty, zmianki aktualnie dropią 4krotnie gorzej niż na starcie serwera, często eventy są przekładane z tego co pamiętam, serwer fajny gdyby nie administracja.

Zablokować kamermoda.

Ale to za trudne dla Azprime, on jest zajęty utrudnianiem gry.

Opublikowano

Nadchodzą Smoki!

Kolejny screen z update, ktory odbedzie się w tym tygodniu po drobnym opóżnieniu. Mamy nadzieje, ze wybaczycie nam, ale chcemy, zeby wszystko bylo dopięte na ostatni guzik bez bugów i za jednym razem pojawił się cały update, nowa strona oraz nowy client.

Pozdrawiamy, 

Administracja Ascarial.pl

10559868_683606641733687_845993741182155

Fajny ten smok. xD

Porobiłeś efekty do skilli? :D

0LsM05U.png

Opublikowano

Nie mam wyjebane na boty, tylko ciezko je wszystkie na raz ogarnac :) Staramy sie jak mozemy. Drop zmianek został minimalnie zmniejszony na mapach +85lv, poniewaz cena ich tak dyrastycznie spadła, że nie niemalze nikt nie chcial ich kupowac. Wejdz do gry i ocen na przyszlosc, zanim zaczniesz pierdolic farmazony :) // Azprime

Fajny ten smok. xD

Porobiłeś efekty do skilli? :D

Standardowo :D

Opublikowano

Nie mam wyjebane na boty, tylko ciezko je wszystkie na raz ogarnac :) Staramy sie jak mozemy. Drop zmianek został minimalnie zmniejszony na mapach +85lv, poniewaz cena ich tak dyrastycznie spadła, że nie niemalze nikt nie chcial ich kupowac. Wejdz do gry i ocen na przyszlosc, zanim zaczniesz pierdolic farmazony :) // Azprime

Standardowo :D

Drop zmianek został już 4krotnie zmniejszony tam gdzie nie trzeba, problemem są głównie boty w m1, nie mapy 85+. Poza tym takie zmiany robi się na starcie serwera, a nie po ponad 6 miesiącach gdy gracze (głownie topka) porobiła sobie eq przez co nowi gracze mają trudniej. Najlepiej byłoby jak ktoś zaproponował zmianę dropu zmianek w m1/m2 na te zielone co są do itemów 45> bodajże. Ogarnij kogoś kto zacznie banować boty lepiej zamiast p******** farmazony :)

652601399840421198520.png

Opublikowano

W paru nowych questach dla +80lv które wprowadzamy przy zapowiadanym już update, pokusiliśmy się o nowatorskie rozwiazanie. Zamiast randomowych nagród typu perły, małże czy zwoje egzorcyzmu, otrzymacie ilość SM adekwatną do rangi wykonanej misji. Co sądzicie o tym rozwiazaniu? 

Z góry zaznaczamy, że nie będą to jakieś bajeczne ilości. Za wykonanie najtrudniejszej misji będzie można otrzymać nawet około 50 SM, natomiast za poboczne po 10/15 SM.

Opublikowano

m1 < 3 konta na raz i wszystkie te postacie się nie wczytują >  

haha, dzięki wszystkim za pomoc :* buziaczki w waszą stronę :)

serio, tyle pomocy że aż nie wiem jak podzękować....

btw. wasz client poprzestawiał mi coś w plikach systemowych :D dlatego nie mogłem go uruchomić....

pomógł.... reinstal :) jak zawsze.

zastanawia mnie tylko czemu tak się stało....

problem rozwiązany.

btw. fajne smoki :) czekam na update.

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

haha, dzięki wszystkim za pomoc :* buziaczki w waszą stronę :)

serio, tyle pomocy że aż nie wiem jak podzękować....

btw. wasz client poprzestawiał mi coś w plikach systemowych :D dlatego nie mogłem go uruchomić....

pomógł.... reinstal :) jak zawsze.

zastanawia mnie tylko czemu tak się stało....

problem rozwiązany.

btw. fajne smoki :) czekam na update.

Jak si za przeproszeniem ch1 sie wypierdoli co zdarza sie z powodu niekontrolowanego przez administracje błędu, ktory mial byc juz dawno temu naprawiony to nie mozesz sie przez jakis czas zalogowac, nie pamietam czy odbugowanie postaci cos dawalo ale chyba nie. 

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś dlaczego po kupnie zwierzaka jego poziom z 99 zmienił się na 1 podczas aktywacji? Tak ma być, czy to kolejny bug jakich tutaj pełno?

Mała rada (a może nie mała): Szanowna administracjo, zamiast robić gówniane filmiki "dzień z życia gieema sreema" to może zajmiecie się naprawieniem kilku ważnych bugów oraz zwalczaniem botów? To nie jest trudne, wystarczy odpowiednia motywacja i chęci.. a jeśli sobie nie radzicie, to poszukajcie kogoś zaufanego do zespołu. I nie olewajcie i udawajcie, że nie widzicie komentarzy, w których jest jakaś propozycja do co serwera, która mogłaby wiele zmienić.

Serwer byłby o wiele lepszy i zapewne nie odchodziłoby tyle osób gdyby to się zmieniło.

Pozdrawiam i wierzę, że coś zaczniecie robić w tym kierunku.

148x2p.png

Opublikowano

Jak si za przeproszeniem ch1 sie wypierdoli co zdarza sie z powodu niekontrolowanego przez administracje błędu, ktory mial byc juz dawno temu naprawiony to nie mozesz sie przez jakis czas zalogowac, nie pamietam czy odbugowanie postaci cos dawalo ale chyba nie. 

CH1 działało do wczoraj nieustannie od 2,5 tygodnia (w nocy byla przerwa, przygotowalismy serwer do update), takze o jakim padaniu Ty piszesz. To, ze nie mozesz zalogowac sie na CH1 jest winą Twojego komputera, nie serwera, wystarczy ze wylogowujac sie z CH1 postawisz postac za miastem, zeby Twoj komputer nie złapał zajebki i normalnie cie zaloguje, taka mala rada na przyszlosc.

Wytłumaczy mi ktoś dlaczego po kupnie zwierzaka jego poziom z 99 zmienił się na 1 podczas aktywacji? Tak ma być, czy to kolejny bug jakich tutaj pełno?

Mała rada (a może nie mała): Szanowna administracjo, zamiast robić gówniane filmiki "dzień z życia gieema sreema" to może zajmiecie się naprawieniem kilku ważnych bugów oraz zwalczaniem botów? To nie jest trudne, wystarczy odpowiednia motywacja i chęci.. a jeśli sobie nie radzicie, to poszukajcie kogoś zaufanego do zespołu. I nie olewajcie i udawajcie, że nie widzicie komentarzy, w których jest jakaś propozycja do co serwera, która mogłaby wiele zmienić.

Serwer byłby o wiele lepszy i zapewne nie odchodziłoby tyle osób gdyby to się zmieniło.

Pozdrawiam i wierzę, że coś zaczniecie robić w tym kierunku.

To nie jest bug, tak jest zrobione celowo, każda postać posiadająca zwierzaka musi własnoręcznie go wyexpic i rozdac mu umiejętności, nie ma u nas i nie będzie czegoś takiego jak przekładanie sobie petów, czy sprzedaż z 99lv.

Co do drugiej czesci Twojego posta, piszesz o bugach. Wymien chociaz trzy, ktore znacząco utrudniaja Ci zycie. Z botami walczymi na bierząco codziennie, no ale wybacz, nie jestem pierdolonym robotem i nie bedzie 24/7 online, tak samo reszta administracji. // Azprime.

Edit: Przepraszam za ton wypowiedzi, ale jak czytam 30 raz to samo to naprawde kurwica mnie bierze, tak samo reszte administracji. Moze tak by jeden i drugi zamiast szukać powodów do przypierdolenia się o cokolwiek, chcielibyście postawić się w naszej sytuacji latając za botami? co?

Opublikowano

CH1 działało do wczoraj nieustannie od 2,5 tygodnia (w nocy byla przerwa, przygotowalismy serwer do update), takze o jakim padaniu Ty piszesz. To, ze nie mozesz zalogowac sie na CH1 jest winą Twojego komputera, nie serwera, wystarczy ze wylogowujac sie z CH1 postawisz postac za miastem, zeby Twoj komputer nie złapał zajebki i normalnie cie zaloguje, taka mala rada na przyszlosc.

To nie jest bug, tak jest zrobione celowo, każda postać posiadająca zwierzaka musi własnoręcznie go wyexpic i rozdac mu umiejętności, nie ma u nas i nie będzie czegoś takiego jak przekładanie sobie petów, czy sprzedaż z 99lv.

Co do drugiej czesci Twojego posta, piszesz o bugach. Wymien chociaz trzy, ktore znacząco utrudniaja Ci zycie. Z botami walczymi na bierząco codziennie, no ale wybacz, nie jestem pierdolonym robotem i nie bedzie 24/7 online, tak samo reszta administracji. // Azprime.

Edit: Przepraszam za ton wypowiedzi, ale jak czytam 30 raz to samo to naprawde kurwica mnie bierze, tak samo reszte administracji. Moze tak by jeden i drugi zamiast szukać powodów do przypierdolenia się o cokolwiek, chcielibyście postawić się w naszej sytuacji latając za botami? co?

W tym rzecz, że część bugów ułatwia grę.. Nie chcę ich tutaj wymieniać, bo pewnie nie wszyscy o nich wiedzą.

@edit: jeśli chcesz to mogę napisać na pw.

148x2p.png

Opublikowano

Przepraszam za ton wypowiedzi, ale kurwicy mozna dostac jak wszedzie stoja pierd**one boty... One sa glownym powodem zepsucia rynku pod katem zmianek. I wcale nie trzeba 24/7 szukac ich ( to akurat nie jest trudne ;) ) i banowac. Albo zablokujcie to po stronie clienta ( trudne do zrobienia na dluzej bo i tak ktos obejdzie ) albo dajcie anty-expa od 30-40( uczciwi gracz praktycznie nie dropia w m1 bo jest wo od 30 ) lvl i oddawanie expa do gildii od 30-40 lvl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...