Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego jest tak nagły spadek graczy ? sięgało prawie 5k a teraz po 3,5   ? ? ?  

Czy ja wiem czy spadek.. pare razy wybilo ponad 4k, a teraz utrzymuje sie stale 3,5k.. jakbys wszedl w jakichs godzinach popoludniowo-wieczornych to mysle ze nadal by wybijalo te 4k, wczoraj np o 23 bylo 3200 online.

Poza tym sporo konkurencyjnych serverow wystartowalo, ludzie tam pograja az sie znudza i wroca tu pewnie :P Czesto tak ejst :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Dlaczego jest tak nagły spadek graczy ? sięgało prawie 5k a teraz po 3,5   ? ? ?  

Ludzie wyjeżdżają, w końcu są wakacje, nowe serwery startują to przechodzą tam, ludzi i tak nie brakuje, a Ci co przeszli na inne zapewne wrócą.

Opublikowano

witam, mam problem z moim clientem (świeżo pobieramy) :) jeszcze kilka dni temu wszystko działało, dziś próbuje zalogować się na postać i ekran stoi na pasku ładowania i nic więcej :) może stać tak i stać... a clienta trzeba zamknąc przez proces.... dodam, że ostatnio się zaciął i musiałem go zamykać procesem,a dopiero teraz ponownie go uruchamiam.

http://images.tinypic.pl/i/00558/o8hwz9txw8ae.png

ktoś? coś? proszę o pomoc.

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

W weekend będzie bo czekamy na nowego patchera aby ułatwić wam życie. Wszystko jest juz gotowe, ale wypadek losowy na który nue mamy wpływu.

A tak btw, skoro nie wywiazalsicie sie z terminu, to moze chociaz zrobcie ladna rozpiske co tam dodaliscie? Taki maly przedsmak.. :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Rudzielec 

Może tak grzeczniej randomie 2k12, co k***a?

Postać Rudi jest moja, jak ktoś ma problem, że jest w gdzieś tam w ranku, to zaraz cofnę sobie parę lvli.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Polecam jak najbardziej. Serwer cud miód.

Jednak jedna sprawa mnie odrzuca czasami.

Wypowiedzi "co poniektórych" członków teamu są na poziomie jak by to określić CHAMA.

Panowie tylko kulturą i spokojem zdobędziecie szacunek i co za tym idzie utrzymanie graczy.

imetin_logo.png

Opublikowano

witam, mam problem z moim clientem (świeżo pobieramy) :) jeszcze kilka dni temu wszystko działało, dziś próbuje zalogować się na postać i ekran stoi na pasku ładowania i nic więcej :) może stać tak i stać... a clienta trzeba zamknąc przez proces.... dodam, że ostatnio się zaciął i musiałem go zamykać procesem,a dopiero teraz ponownie go uruchamiam.

Opublikowano

Ogólnie serwer jest nawet fajny, czekam na tą aktualizację, ale na serwerze już było parę wpadek np. ja zostałem zbanowany za sygnaturę i połowa forum.

579571423327107377857.png

Opublikowano
50% expa na 6h! Expić, druga taka okazja prędko się nie trafi :)

Mamy dla Was rowniez pare kodów za 3,69 pln do wykorzystania w ItemShopie, nalezy wpisac je na stronie w dziale z doładowaniami SMS, kody są jednorazowe. Kto pierwszy, ten lepszy! 

d6780312

7c71200a

54c18817

dcc7d481

f202448d

3bf585e2

Opublikowano

0 odzewu widzę, nawet od strony admina  ;) ja naprawdę nie rozumiem....

serwer wypada coraz słabiej pod względem komunikacji... nawet na forum 

Opublikowano

0 odzewu widzę, nawet od strony admina   ;) ja naprawdę nie rozumiem....

bo oni tylko czekaja na hajs...

od kiedy gall dal ssy jak gracz buguje expa czy cos, to nagle administracja przestała wchodzic w temat.. dziwne

Opublikowano

Zaktualizujcie kalendarz eventow i na stronie i tutaj...

@ alfii
Co Ty pieprzysz? I Endymion i NGS wchodza, a tamten gracz ktory bugowal expa najpierw mial cofniety lvl do 129, a pozniej i tak dostal bana...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

0 odzewu widzę, nawet od strony admina   ;) ja naprawdę nie rozumiem....

a pisałes do mnie? :| bo nie przypominam sobie. 

bo oni tylko czekaja na hajs...

od kiedy gall dal ssy jak gracz buguje expa czy cos, to nagle administracja przestała wchodzic w temat.. dziwne

#potwierdzoneinfo

Zaktualizujcie kalendarz eventow i na stronie i tutaj...

@ alfii

Co Ty pieprzysz? I Endymion i NGS wchodza, a tamten gracz ktory bugowal expa najpierw mial cofniety lvl do 129, a pozniej i tak dostal bana...

Aktualizacja bedzie przy nowej stronie WWW, ktora pojawi sie na poczatku przyszlego tygodnia :) 

Opublikowano

Syserr.txt z clienta, inaczej nie możemy Ci pomóc.

Opublikowano

a pisałes do mnie? :| bo nie przypominam sobie. 

nie przypominasz bo nie pisałem :) napisałes post, odpisałeś innym, ale nie mi (chociaż mój post był pomiędzy >.< )

Syserr.txt z clienta, inaczej nie możemy Ci pomóc.

nic nie wypluwa, client może tak stać i nic się nie rusza....

Opublikowano

m1 < 3 konta na raz i wszystkie te postacie się nie wczytują >  

Opublikowano

Serwer polecam, nie nudzi się szybko, jest co robić (chociaż mam dopiero 65lvl), dużo ludzi, ogólnie miła atmosfera na serwerze. 
Administrację także polecam, ZWŁASZCZA [TGM]Daniel... Co nie wystawię bota to za 30 min zbanowany... no rzadko kiedy się zdarzy, że postać będzie bociła kilka godzin bez bana.
Dlatego polecam bo administracja pilnuje porządku na serwerze oraz mają świetnego technika ;)

Opublikowano

Serwer polecam, nie nudzi się szybko, jest co robić (chociaż mam dopiero 65lvl), dużo ludzi, ogólnie miła atmosfera na serwerze. 

Administrację także polecam, ZWŁASZCZA [TGM]Daniel... Co nie wystawię bota to za 30 min zbanowany... no rzadko kiedy się zdarzy, że postać będzie bociła kilka godzin bez bana.

Dlatego polecam bo administracja pilnuje porządku na serwerze oraz mają świetnego technika ;)

Uwierz, że idzie grać kilka dni bez bana na bocie. https://www.youtube.com/watch?v=mAeWMlc4hp0&list=UU5PioZrnfxlkmfL1MyOkV-Q

579571423327107377857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...