Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serv powoli dobiega ku kresowi gdy ludzie zaczeli pisać co się dzieje na servie 

dziś rano ch2 nie działało

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie smieszy ten Wasz placz.. Skonczyliscie grac? Nie gracie? Nie podoba sie Wam? To idzcie kazdy w swoja strone, krzyz na droge, a nie ciagly placz w prezentacji.. Najpierw przez xx stron palcz ze licznik krecony, dostaliscie screen z komendy - cisza chwile. Teraz znowu pieprzycie o jakichs przekretach i innych gownach, kompletnie bez poparcia jakimikolwiek dowodami - dziekuje, dobranoc, dla mnei jestescie smieszni.

Nie bronie administracji, ale wkur*ia mnie takie pieprzenie a bo to zle a bo tamto zle, ale dowodow jakichkolwiek brak. Slowo przeciwko slowu, smieszne.

Mi sie gra dobrze i polecam server wszystkim tym, ktorzy lubia takie mediumy. na malym lvlu da  sie bardzo latwo dorobic i gra sie przyjemnie, nie jest ciezko. Ze administracja troche nawala to fakt, ale robia tez sporo dobrego.

A powyzsze placzki nie sa miarodajne, a jedynie smieszne.

Polecam!

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jest może gdzieś napisane/ pokazane co bedzie w tym jutrzejszym "mega patchu" ?? Jak tak to proszę o link :)

Podobno Endymion będzie rozdawał gofry w gdańsku w dniu patcha.

0LsM05U.png

Opublikowano

niech zwierzaki weźmie i dziury w pasku zrobi :)
może, może nie

Opublikowano

Tym którzy czekają na hasło, polecam na forum napisać do Krzyw'ego. Napisałem do niego jakieś 15 minut temu, no i po 15 minutach mam hasło, a na TS-ie czekałem ponad tydzień :>

Opublikowano

Tak jak pisałem na forum ascarli ukazje buga na expa (jak nie banuja to korzystać a nie sory ludzi z gildi HD nie banuja)

1.Idziemy do ww

2. ustawiamy podział poziomu 

3.ubijamy metka ale nie ta postacia ktora bedziemy bugowac expa a inna

4.logamy all postki zostawiamy tylko ta co chcemy zbugować expa

5.przechodzimy do metkow ubijamy metki az wpadnie lv :)

dziękuje dobranoc

aa nie mozna miec wiecej niz 19% expa

bo zbuguje expa na -

Opublikowano

to nie dziala
metek na ktorym poziomie ?

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Tak jak pisałem na forum ascarli ukazje buga na expa (jak nie banuja to korzystać a nie sory ludzi z gildi HD nie banuja)

1.Idziemy do ww

2. ustawiamy podział poziomu 

3.ubijamy metka ale nie ta postacia ktora bedziemy bugowac expa a inna

4.logamy all postki zostawiamy tylko ta co chcemy zbugować expa

5.przechodzimy do metkow ubijamy metki az wpadnie lv :)

dziękuje dobranoc

aa nie mozna miec wiecej niz 19% expa

bo zbuguje expa na -

Jak najbardziej podchodzi to pod bug using.Priapos powinien otrzymac zasluzonego bana ale jak widzimy sa uklady i ukladziki.Najlepsze jest to,ze team twierdzi,iz bug wystapil cytuje ''z dupy''.

Srij9JT.png

Opublikowano

ale to nie dziala glaby!!!!!!!!11 sprawdzalem przed chwila!

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Serwera w szczególności nie polecam. Przekręty z koleszkami GMów, gildia HD i inne tego typu są normą tutaj.

Sytuacja z gościem który bugował exp miała zostać wyjaśniona kilka dni temu i nadal nie została po za tym wiadomo że dostawał on exp od administratorów bo nie możliwe żeby na jakimś bugu wbił 132 lvl i nagle miał jeszcze 10milinów expa (równo 10.000.000). Wbił to niby w ledwo 2k minut gry. Expa dostał na czytanie KU itp. Tylko że przy takiej ilości graczy łatwo zatuszować wszystko bo 3/4 szarych myszek = zwykli gracze nawet na to uwagi nie zwrócą a innym coś się wmówi gównianego.

Nie polecam ze względu na administracji i cała sytuacje jaka się dzieje na serwerze, już niedługo zresztą dostanie większość osób twarde dowody, tylko i tak wątpię że to coś zmieni bo hajs robi swoje.

Kolejna sprawa update który również zatuszuje kolejne sytuacje do których nigdy nie powinno dojść.

Mam nadzieję, że gracze bardzo szybko się otrząsną i pójdą pograć sobie na jakieś inne serwery albo w ogóle w inną grę. Nie jestem od tego żeby przekonać kogoś do gry na innym serwerze albo uświadomić Wam jaka jest tak naprawdę sytuacja na serwerze tutaj!

Kolejna sprawa - "setki" okradzionych kont bo śmiesznym błędzie bazy i zmianie haseł każdemu i nagle przypomnienie na stronie = wystarczyło znać e-mail i ID i całe kogoś eq już mieliście, następnie dni. tygodnie czekania na hasło do konto (tak niektórzy gracze mieli, a nawet bardzo dużo osó B) i do dzisiaj się nawet nie doczekali, administracja ogólnie ma bardzo ale to bardzo .... na poszczególne zwykłe osoby, gracze ich średnie interesują.

A kto to wiedzial, ze bedzie taka sutuacja z tymi kontami? Administracji do glowy to nie przyszlo przy robieniu strony.

Ja nie polecam ze względu na administrację.

1)chamska (szczególnie łysy pener karag)

2)niepomocna

3)c*****a

I gildia HD ma bransę 2kpż+2kpż :) Teraz skasowali możliwość zrobienia takiej bransy (przy przerabianiu znika już 2kpż) a HD nadal ją ma i NIBY mają one zniknąć z serwa po patchu.

Nie polecam. Dziwię się czemu tu ludzie nadal grają. Wbiłem 110lvl+ i strasznie nudno na serwie. Straciłem Trutkę+9 śr 45 poprzez włam (widać perfidnie bo mam stałe IP) i wbiłem na ts3 w celu uzyskania pomocy a OgaR do mnie "Spierdalaj na pomoc" i oczywiscie kick z ich ts3.

EQ pozostałe co miałem przed włamem rozdałem bo i tak miałem zamiar kończyć.

NIE POLECAM.

Co jak co ale OgaR jest straszni chamski, nie pomaga i ma wszystkich w dupie i jeszcze ten jego nick co mnie rozjebal. On jest tylko od tego by banowac i nic wiecej. Pisalem z nim na PW w grze to jak chcialem sie dowiedziec za co typek dostal bana to mi odpisal " niech wejdzie na strone i zobaczy " a ja do niego " co mi k***a po tym ze zobaczy na stronie jak nie mam do niego zadnego kontaktu? " to mi odpisal " a co mnie to obchodzi ", mialem sie wymieniac EQ z tym typkiem. To bylo na prywatnej postaci jego.

Ciekawe jak napisze do niego na prywatnej postaci niemile slowa do niego to jestem ciekaw na ile mi da bana.

1386175744-U112610.png
Opublikowano

niech zwierzaki weźmie i dziury w pasku zrobi :)

A Tobie o co chodzi?

Z bitą śmietaną. 

O jakie przekręty wgl chodzi? Ja się tam nie mieszam poza pliki serwerowe i nie wiem o co chodzi, a chętnie posłucham.

Opublikowano

A Tobie o co chodzi?

Z bitą śmietaną. 

O jakie przekręty wgl chodzi? Ja się tam nie mieszam poza pliki serwerowe i nie wiem o co chodzi, a chętnie posłucham. Cały czas chodzi o tego gracza Priapos który bugował expa i nie został ukarany. Cofnięto mu niby lvl a on znów w niecałe 200 minut nabił lvl od 129 do 132 a jak wiadomo jest to nie możliwe na tym serwerze i znów nie został ukarany.

A my czekamy po prostu na sensowne wytłumaczenie tej sprawy przez administrację ;) 

Opublikowano

A Tobie o co chodzi?

Z bitą śmietaną. 

O jakie przekręty wgl chodzi? Ja się tam nie mieszam poza pliki serwerowe i nie wiem o co chodzi, a chętnie posłucham. Cały czas chodzi o tego gracza Priapos który bugował expa i nie został ukarany. Cofnięto mu niby lvl a on znów w niecałe 200 minut nabił lvl od 129 do 132 a jak wiadomo jest to nie możliwe na tym serwerze i znów nie został ukarany.

A my czekamy po prostu na sensowne wytłumaczenie tej sprawy przez administrację ;) 

Azprime będzie jutro, spytam o co chodzi bo akurat wtedy wyjechałem i powiem co i jak. ;)

Opublikowano

Gdzie jest ta wielka AKTUALIZACJA co miała być wprowadzona? 

To chyba jest kpina z graczy by nie dotrzymywać terminów tak ważnej sprawy ... 

Opublikowano

Gdzie jest ta wielka AKTUALIZACJA co miała być wprowadzona? 

To chyba jest kpina z graczy by nie dotrzymywać terminów tak ważnej sprawy ... 

powiedzieli ze bedzie mega update to bedzie, chyba nic ci sie nie zlego nie stanie jesli bedzie obslizg o dzien lub 2 nie sadzisz?

Opublikowano

powiedzieli ze bedzie mega update to bedzie, chyba nic ci sie nie zlego nie stanie jesli bedzie obslizg o dzien lub 2 nie sadzisz?

nienie, źle ich rozumiesz :) to tylko czysty hejt, mam wrażenie że oni nawet wcale na serwerze nie grają ....

jasne, że trzeba poczekać na wprowadzenie tego wszystkiego,  ale to sa polaczki :D im nie wytłumaczysz

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

nienie, źle ich rozumiesz :) to tylko czysty hejt, mam wrażenie że oni nawet wcale na serwerze nie grają ....

jasne, że trzeba poczekać na wprowadzenie tego wszystkiego,  ale to sa polaczki :D im nie wytłumaczysz

Gram tutaj już chyba nawet zbyt długo ... Od początku serwera z większymi i mniejszymi przerwami.

Nawet nie wiesz ile już czekamy na porządny system ulepszeń biżuterii itd. a ten update był zapowiadany wiele razy i miał być wprowadzony do końca miesiąca ...  

Opublikowano

Haha niewiem czy ludzie w tych czasach sa az tak pierdolnieci , czy siedza przed komputerem 10latki.

1. Aprprpropo 132lv i 10k expa - czlowieku wiesz ile to 10k expa na tym levelu? Nawet 0,09% nie bedzie, Rudzielec da kazdemu 10k expa na wbicie ku naq G bo jakbys niewiedzial ,sa takie osoby ktore nieczytaja Ku :)

2. 129-132lv w pare minut ? Klega up wyjasnil jak sie robi , Azprime napisal ,ze wyjasnoa sprawe i jezeli osoba uzyuzywala bugu ban

Takze Duze Spierdalaj

Opublikowano

ta aktualizacja juz była???

W weekend będzie bo czekamy na nowego patchera aby ułatwić wam życie. Wszystko jest juz gotowe, ale wypadek losowy na który nue mamy wpływu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...