Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

notatki w av2 ze zwykłych mobów, kamień tak samo

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

To bym się nie domyślił, dzieki wielkie zaraz ide dropić. 

Prezka troche wprowadza w błąd :

Poszukiwany Przedmiot: Notatka Przywódcy
Drop: Dziewięć Ogonów, Elit. Król Demonów, Ezot. Przyw., Król Demonów, Królowa Pająków,
Ognisty Król, Reinkar. Ezot. Przyw, Umarły Rozpruwacz, Zjawa Żółtego Tygrysa  

a ubiłem z 40 bossów :D

Opublikowano

To bym się nie domyślił, dzieki wielkie zaraz ide dropić. 

Prezka troche wprowadza w błąd :

Poszukiwany Przedmiot: Notatka Przywódcy

Drop: Dziewięć Ogonów, Elit. Król Demonów, Ezot. Przyw., Król Demonów, Królowa Pająków,

Ognisty Król, Reinkar. Ezot. Przyw, Umarły Rozpruwacz, Zjawa Żółtego Tygrysa  

a ubiłem z 40 bossów :D

Mozesz rowniez isc do ww.

Opublikowano

oglądałem sobie poradniki i widziałem jak ludzie biegają na azraela i fajnie sobie zarabiają (mieli bardzo słabe eq), więc postanowiłem też się wybrać i do azraela spokojnie doszedłem   gdy doszedłem do azraela wybiłem sobie spot dałem buffa no i jechane, no niestety się zdziwiłem bo miał mnie na dwa hity, więc wydaje mi sie to troche przesadzone, ludzie mogli bić azraela  w eq na 34 lvl a ja w azraelce 1400defa  + buffy nie daje rady, no sory tak nie może być, ze 50lv miesiac temu go ubiajły a ja full biolog eq zrobione padam bo teraz hity to jakas porazka

Azrael został wzmocniony ponieważ przed tym każda 'pipka' dała radę go ubić ;)

Opublikowano

polecam  naprawić pd na 30 min ;)

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

pd na 30min nie działały, nei wiem jak teraz

Chyba wrócę na serwer, ktoś chętny do wspólnego rozpoczęcia rozgrywki lub chce ktoś pomóc w starcie?

Opublikowano

Ludzie dlaczego juz jest 3,5 tyysia graczy ?? a 3 dni temu bylo 4,7 ? wczoraj 3,3 tysia bylo o godzinie 20 czyli mozna powiedziec ze w wakacje to są godziny szczytu :D

Opublikowano

Działa przecież -.-

Fajnie dostać perma za spam na 4 ostrzeżeniu? ^^

sry ale nie działa z pd leci mi 5% ze spota i bez pd 5% ze spota trochę dziwne bo daje on 50% więcej a nie 0% więcej

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Ludzie dlaczego juz jest 3,5 tyysia graczy ?? a 3 dni temu bylo 4,7 ? wczoraj 3,3 tysia bylo o godzinie 20 czyli mozna powiedziec ze w wakacje to są godziny szczytu :D

Sezon urlopowy się zaczyna i ludzie wyjeżdżają.

Opublikowano

Nie polecam serwa, administracja się opieprza, rozdaje "chyba" lvl graczom albo sobie i potem sprzedają konta za pln. Dowód jest w rankingu

Rudi 129lvl 1.120min

Priapos 132lvl 2.983min

Nikt tak szybko nie wbije maksymalnego poziomu...

~ Bo liczy się skill ~

e01db0d6044e848cmed.png

Opublikowano

Nie polecam serwa, administracja się opieprza, rozdaje "chyba" lvl graczom albo sobie i potem sprzedają konta za pln. Dowód jest w rankingu

Rudi 129lvl 1.120min

Priapos 132lvl 2.983min

Nikt tak szybko nie wbije maksymalnego poziomu...

Postaci GMów podawać jako przykład expienia  :D

Brawo ! <brawo>

Zapraszam na serwer brak problemów, dużo osób :)

Niedługo mega update ! :)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Rudi 129lvl 1.120min

Priapos 132lvl 2.983min

Nikt tak szybko nie wbije maksymalnego poziomu.

Rudi to technik obstawiam że sprawdzał buga jakiego wykorzystywał Priapos do expa od 129 do 132 lvl-a.

Jedyne uchybienie w tym to to że Priapos nie został ukarany za bugowanie ...

Jutro update zachęcam do gry ;)

Opublikowano

Ciekawe czy przebijacie ilość graczy jaka była 12 lutego 2012 na pandorze 4,400k osób

http://web.archive.org/web/20120212161455/http://pandoramt2.pl/

A tą 4575 osób

http://web.archive.org/web/20110807103501/http://pandoramt2.pl/

Już przebili tą ilość ;)

raz było więcej

Ale tej ilosci juz nie przebija https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/s261x260/10525850_709505802455734_7474499880844504755_n.jpg

@ Endymion dlaczego Priapos nadal gra skoro bugowal exp?

Srij9JT.png

Opublikowano

Serwera w szczególności nie polecam. Przekręty z koleszkami GMów, gildia HD i inne tego typu są normą tutaj.
Sytuacja z gościem który bugował exp miała zostać wyjaśniona kilka dni temu i nadal nie została po za tym wiadomo że dostawał on exp od administratorów bo nie możliwe żeby na jakimś bugu wbił 132 lvl i nagle miał jeszcze 10milinów expa (równo 10.000.000). Wbił to niby w ledwo 2k minut gry. Expa dostał na czytanie KU itp. Tylko że przy takiej ilości graczy łatwo zatuszować wszystko bo 3/4 szarych myszek = zwykli gracze nawet na to uwagi nie zwrócą a innym coś się wmówi gównianego.
Nie polecam ze względu na administracji i cała sytuacje jaka się dzieje na serwerze, już niedługo zresztą dostanie większość osób twarde dowody, tylko i tak wątpię że to coś zmieni bo hajs robi swoje.

Kolejna sprawa update który również zatuszuje kolejne sytuacje do których nigdy nie powinno dojść.
Mam nadzieję, że gracze bardzo szybko się otrząsną i pójdą pograć sobie na jakieś inne serwery albo w ogóle w inną grę. Nie jestem od tego żeby przekonać kogoś do gry na innym serwerze albo uświadomić Wam jaka jest tak naprawdę sytuacja na serwerze tutaj!
Kolejna sprawa - "setki" okradzionych kont bo śmiesznym błędzie bazy i zmianie haseł każdemu i nagle przypomnienie na stronie = wystarczyło znać e-mail i ID i całe kogoś eq już mieliście, następnie dni. tygodnie czekania na hasło do konto (tak niektórzy gracze mieli, a nawet bardzo dużo osóB) i do dzisiaj się nawet nie doczekali, administracja ogólnie ma bardzo ale to bardzo .... na poszczególne zwykłe osoby, gracze ich średnie interesują.

Opublikowano

Ja nie polecam ze względu na administrację.

1)chamska (szczególnie łysy pener karag)

2)niepomocna

3)c*****a

I gildia HD ma bransę 2kpż+2kpż :) Teraz skasowali możliwość zrobienia takiej bransy (przy przerabianiu znika już 2kpż) a HD nadal ją ma i NIBY mają one zniknąć z serwa po patchu.

Nie polecam. Dziwię się czemu tu ludzie nadal grają. Wbiłem 110lvl+ i strasznie nudno na serwie. Straciłem Trutkę+9 śr 45 poprzez włam (widać perfidnie bo mam stałe IP) i wbiłem na ts3 w celu uzyskania pomocy a OgaR do mnie "Spierdalaj na pomoc" i oczywiscie kick z ich ts3.

EQ pozostałe co miałem przed włamem rozdałem bo i tak miałem zamiar kończyć.

NIE POLECAM.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ta administracja od początku leciała sobie w (...) :) wszystkie ich przekręty przykryła spora ilość graczy dzięki dobrej reklamie i teraz nie ma szans, żeby komuś powiedzieć jaka jest sytuacja ludzie będą tam grać bo nikt nie zrezygnuje z serwera gdzie jest grubo ponad 3k graczy :) Youtuberom się to opłaca bo dostają dobry pieniążek a ci co go nie dostają mają chociażby wyświetlenia bo panuje spore zainteresowanie Ascarialem pomimo wad administracji i ich przekrętów. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...