Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koles 2lvle pod rzad wbijal na 129lvlu.

http://i.imgur.com/HJTLU3o.jpg

A tutaj po 3min 132lv http://i.imgur.com/GJQWK81.jpg

I co na to nasza administracja? Znowu brak komentarza bedzie? Przez takie cos z teog 4k moze sie wam zrobic 400...

//EDIT - zobaczylem na stronie, gracz ten ma znowu 129 lvl, czyli administracja mu go cofnela. Jest ok :)

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I co na to nasza administracja? Znowu brak komentarza bedzie? Przez takie cos z teog 4k moze sie wam zrobic 400...

//EDIT - zobaczylem na stronie, gracz ten ma znowu 129 lvl, czyli administracja mu go cofnela. Jest ok :)

Co z tego,ze mu cofnela skoro ten lvl wbil w nieco ponad 2k minut? Dla porownania Uzurpator ma przegrane ok 10k.

Ciekaw jestem na dowody,ktore przedstawi @Paciula.Czyzby poczatek konca?

Srij9JT.png

Opublikowano

Co z tego,ze mu cofnela skoro ten lvl wbil w nieco ponad 2k minut? Dla porownania Uzurpator ma przegrane ok 10k.

Ciekaw jestem na dowody,ktore przedstawi @Paciula.Czyzby poczatek konca?

to nie jest serwer HARD, dla porównania mogę ci powiedzieć, że 50 wbiłem w 2h, 80 pewnie w następne 2 :) potem nowa mapa itd.... proszę cię :)

tylko się ośmieszasz, to serwer MEDIUM/EASY :) nie przesadzaj.

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

to nie jest serwer HARD, dla porównania mogę ci powiedzieć, że 50 wbiłem w 2h, 80 pewnie w następne 2 :) potem nowa mapa itd.... proszę cię :)

Jak zaczynasz z eq to jest łatwo, lecz wybić się od 0 jest dosyć ciężko, na nowych mapach nie jest tak łatwo jeżeli ma się mniej niż 1k defa, od 80 do 85 bez IS expi się ze dosyć długo bo exp już zwalnia.

Easy bym go nie nazwał, ale medium owszem.

PS. Dodajcie "strefę bezpieczeństwa" przed DC.

Opublikowano

Easy to on jest ale dla ludzi z HappyDay.Kolejna stuacja Rudi rzekomo wbil 10kk expa postaci Priapos na czytanie ksiag a on mial juz all skille na G+

To wszystko jest grubymi nicmi szyte :)

Srij9JT.png

Opublikowano

Easy to on jest ale dla ludzi z HappyDay.Kolejna stuacja Rudi wbil 10kk expa postaci Priapos na czytanie ksiag a on mial juz all skille na G+

najebany to do spania  xD

kiedy ten update?

Opublikowano

Długo się czeka na odpowiedz co do passow? Czekam już chyba 5 dzień i nic. Bylem na tsie, to nikogo ni3 było.

a pw do endymiona NSG ?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Ciekawe czy przebijacie ilość graczy jaka była 12 lutego 2012 na pandorze 4,400k osób

http://web.archive.org/web/20120212161455/http://pandoramt2.pl/

A tą 4575 osób

http://web.archive.org/web/20110807103501/http://pandoramt2.pl/

25 POST 50 POST 100 POST 150 POST | 200 POST | 225 POST | POZIOM 1 OSIĄGNIĘTY!

| 250 POST | 300 POST | 325 POST | 350 POST | 400 POSTPOZIOM 2 NIE OSIĄGNIĘTY!

| 500 POST | 600 POST | 700 POST | 800 POST | 900 POSTPOZIOM 3 NIE OSIĄGNIĘTY!

Opublikowano

Easy to on jest ale dla ludzi z HappyDay.Kolejna stuacja Rudi rzekomo wbil 10kk expa postaci Priapos na czytanie ksiag a on mial juz all skille na G+

To wszystko jest grubymi nicmi szyte :)

Nie wiem ogólnie o co chodzi bo o 2 w nocy wróciłem z mazur, ale wydaje mi się że księgi jak poli czy dowodzenie  też zabierają expa. Nie wiem dokładnie o co chodzi z tą sytuacją, spytam Rudiego.

Opublikowano

Nie wiem ogólnie o co chodzi bo o 2 w nocy wróciłem z mazur, ale wydaje mi się że księgi jak poli czy dowodzenie  też zabierają expa. Nie wiem dokładnie o co chodzi z tą sytuacją, spytam Rudiego.

najebałeś się z zabkiem i tą harper? bo coś pieprzył, że idzie w grube melo z tobą  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

to wreszcie mozna sprzedawac te konta za pln czy nie

Opublikowano

najebałeś się z zabkiem i tą harper? bo coś pieprzył, że idzie w grube melo z tobą  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

@Endymion_

Harper przyniosla zdechłego śledzia, Endymion przyniosl węgorze, wpuścili do stawu i łowili z żabką na przynęcie. Melo w c**j, grubo było.

Da rade zrobić obecnie solo WO ktoras klasa postaci?

Byl bodajze buff odrodzonego, ze dostal 3x wiekszy hp, a nawet bez tego x3 ciezko sie bilo..

Opublikowano

@Endymion_

Harper przyniosla zdechłego śledzia, Endymion przyniosl węgorze i łowili foczki z żabką na przynęcie.

Zdrowus x Semyaz #hipsteriada

Mam nadzieję, że skumasz.

to wreszcie mozna sprzedawac te konta za pln czy nie

Ja tam nic nie wiem. xD

Update już niedługo, czeka na was jeszcze nowa strona i patcher... ;)

Opublikowano

Zdrowus x Semyaz #hipsteriada

Mam nadzieję, że skumasz.

Ja tam nic nie wiem. xD

Update już niedługo, czeka na was jeszcze nowa strona i patcher... ;)

haha, "BĘDZIE JARANIE ITP, WIEC MUSZE COS TAM COS TAM" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hm, a wprowadzicie pole ochronne te takie pod dc?

Opublikowano

Pod wieżą orków jest bodajże wprowadzone.

*będzie

ale pod dc 

w update postaram sie to zrobic

może, może nie

Opublikowano

oglądałem sobie poradniki i widziałem jak ludzie biegają na azraela i fajnie sobie zarabiają (mieli bardzo słabe eq), więc postanowiłem też się wybrać i do azraela spokojnie doszedłem   gdy doszedłem do azraela wybiłem sobie spot dałem buffa no i jechane, no niestety się zdziwiłem bo miał mnie na dwa hity, więc wydaje mi sie to troche przesadzone, ludzie mogli bić azraela  w eq na 34 lvl a ja w azraelce 1400defa  + buffy nie daje rady, no sory tak nie może być, ze 50lv miesiac temu go ubiajły a ja full biolog eq zrobione padam bo teraz hity to jakas porazka

Opublikowano

A wiesz o tym, że czym więcej deffa tym większa przeszywka? Nie mówię, że to przez to że masz tyle deffa ale jest to możliwe ^^

Jasio90.png
Opublikowano

Up. Jak nikt cię nie nakapuje to tak xD

Kiedy jakieś raty -.-

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...