Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lubię to ;)

Eyndymionku jak się szarpniesz teraz. Jestem bardzo ciekawe co ten pajac z ala serwera metin2 tzn. srirtual czy jakoś tak tym razem wymyśli.

@topic

Na jakich ulepkach najlepiej zarabiać?

nogi pająka, nieznane leki + i kawałki lodu +

SORY ZA ZDRADZENIE TOP1 ZAROBKU NA MID LV :)

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedys byl taki program .. Teorie Spiskowe 21 wieku, wiec wiesz co mam na mysli.

Ja tam bardzo lubiłem czytać o różnych teoriach spiskowych i porównywać je z innymi źródłami ;d

Czasem można było coś ciekawego z tego wynieść

sygna.jpg

Opublikowano

Jak by chciał to by mógł równie dobrze poprzez source przerobić ilość wyświetlanych graczy po wpisaniu komendy,

tego, że jest 3k+ graczy nigdy nie można potwierdzić, jednak widać chyba po m1, że serwer jest naprawde oblężony,

więc co to za różnica czy 2k czy 4k skoro jest z kim grać?

Odpowiedź jest bardzo prosta oszukują własnych graczy ;) 

Endymion coś z tym banem Ci nie pykło, ile sm dałeś Sliverowi ? xD 

Nie polecam serwera. 

xD 

Opublikowano

700 osób w temacie, czyżby kolejna reklama? :P

Zdradzicie źródło? :)

Polecam serwer, bardzo przyjemnie się gra, nie ma większych bugów administracja cały czas pracuję nad serwerem, troszkę mniej ogarnięta jeśli chodzi o zachowanie, ale da się wytrzymać.

PS

Zapomnieliście chyba o 1 dniu UPDATE, bo był 9 i od razu 7 :c

621031404210882313241.png

Opublikowano

Jak by chciał to by mógł równie dobrze poprzez source przerobić ilość wyświetlanych graczy po wpisaniu komendy,

tego, że jest 3k+ graczy nigdy nie można potwierdzić, jednak widać chyba po m1, że serwer jest naprawde oblężony,

więc co to za różnica czy 2k czy 4k skoro jest z kim grać?

Ale my stoimy na game2089 więc...

NdtE0dq.png

Opublikowano

a ten dalej swoje, powiedz mi, czy Ty masz w ogole rozum? Chciales screena to prosze, dostales, czego chcesz wiecej?

HXVYdJP.png

10517402_673466836081001_467545977098269

Polecam serwer, bardzo przyjemnie się gra, nie ma większych bugów administracja cały czas pracuję nad serwerem, troszkę mniej ogarnięta jeśli chodzi o zachowanie, ale da się wytrzymać.

PS

Niestety nie mozemy zdradzic zrodla reklamy, poniewaz trwaja negocjacje ;)

Opublikowano

Endymion coś z tym banem Ci nie pykło, ile sm dałeś Sliverowi ? xD

Nie polecam serwera. 

ty dysmózgu .. wiesz co to source ? Nie wiesz o czym piszesz jak zwykle z resztą dobrze wiem że masz ból dupy o to że tutaj gra po 4k osób a na twojej marnej invori gra 300.

Opublikowano

PS

Był dodany wpis na fanpage MPCForum z linkiem do prezentacji ascariala, ale prawdopodobnie zostal usuniety. ;)

Opublikowano

lyK4Boj.png

up. Ciiii. :v

topic.

Znacie jakieś większe bugi? Chętnie poprawię bo mam dzięki oskarżeniom o photoshopa dobry humor.

Opublikowano

na pl nigdy chyba nawet nie bylo tyle shopkow server polecam ale znalesc metina lub bossa to jest  paranoja dlatego nie gram tu jak dla mnie to jest gowno kazdy server idzie na latwizne i daje te zyebane ulepy z PL POZDRO !

Opublikowano

Ale my stoimy na game2089 więc...

NdtE0dq.png

Nic nie mówię, że licznik nie jest prawidłowy.

Po prostu powiedziałem, że widać po m1, że się powodzi i to ile gra graczy już nie jest ważne, skoro poprostu są ;d

sygna.jpg

Opublikowano

lyK4Boj.png

up. Ciiii. :v

topic.

Znacie jakieś większe bugi? Chętnie poprawię bo mam dzięki oskarżeniom o photoshopa dobry humor.

NGS ma na PW "buga", chyba że to nei bug :D

Opublikowano

Niestety nie mozemy zdradzic zrodla reklamy, poniewaz trwaja negocjacje ;)

Zapewne reklama u jakiegoś większego youtubera, czy u kogoś, który na swoim fanpage'u podesłał link do prezentacji, czy serwa. ^^

Tylko ja coś nie widzę zbyt dużo osób w prezentacji, bo siedzi w tym momencie 80 osób xD

Głupie już są te głupie posty o licznik, rozumiem napisać raz na ten temat, ale nie pisać o tym przez cały czas. To tylko pokazuje ból dupy niektórych osób.

Jasio90.png
Opublikowano

Zapewne reklama u jakiegoś większego youtubera, czy u kogoś, który na swoim fanpage'u podesłał link do prezentacji, czy serwa. ^^

Tylko ja coś nie widzę zbyt dużo osób w prezentacji, bo siedzi w tym momencie 80 osób xD

Głupie już są te głupie posty o licznik, rozumiem napisać raz na ten temat, ale nie pisać o tym przez cały czas. To tylko pokazuje ból dupy niektórych osób.

Ale teraz pewnie ustaną te głupie posty dali filmik i zdjęcie z komendy.

Ale i tak niektórzy powiedzą że to fotoszop i sfałszowany filmik xD.

Teraz będą musieli poszukac innych rzeczy do których mogą się przyczepić. 

Opublikowano

Widzę że wkurzyłeś się i wstawiłeś filmik ale najlepiej wstawić z all ch bo powiedzą że tyle nie ma ale cóż deb**i nigdy się nie zrozumie 

A teraz do hejterów którzy mówią ciągle o tym SS z hajesem azprima co zazdrościcie że gość tyle zarabia a wy nie bo co do roboty się nie chce chodzić typowe polaczki cebulaczki nie mogą tyle zarobić to hejtują że się dorobił na gimbusach Chcecie tyle hajsu proste trzeba iść do pracy 

na pl nigdy chyba nawet nie bylo tyle shopkow server polecam ale znalesc metina lub bossa to jest  paranoja dlatego nie gram tu jak dla mnie to jest gowno kazdy server idzie na latwizne i daje te zyebane ulepy z PL POZDRO !

Co ty gadasz ulepy z pl to rarytas jak ci się nie chce ich zdobywać i na nich zarabiać  twój problem 

Opublikowano

Endymion, Wy się rozliczacie z dochodów serwera jako firma? Bo z tego co kojarzę, jesteś osobą niepełnoletnią to jedynie, mogą się za Ciebie rozliczyć rodzice bądź firma może wysłać do Ciebie umowę na zlecenia (na rodzica).

Opublikowano

Endymion, Wy się rozliczacie z dochodów serwera jako firma? Bo z tego co kojarzę, jesteś osobą niepełnoletnią to jedynie, mogą się za Ciebie rozliczyć rodzice bądź firma może wysłać do Ciebie umowę na zlecenia (na rodzica).

Tak, rozliczamy się z podatków.

Opublikowano

Ból dupy jest jest i będzie.

Jest dobra ekipa czyli 2x technik 3 czy z 4 adminów i ogarnia ten serwer sztab ludzi wiadomo sa trochę pierd*lnieci , ale chodzi o współprace i zaufanie w zespole , bez tego ani rusz.

Inne serwery mają w team 3-6 osób , ale 1 jest co ogarnia wszystko a ja wiem ze swojego doświadczenia że jedna osoba tego nie ogarnie..

Tu na tym serwerze odpier*olilem coś czego nikt nie zrobił xD wszedł 30 kontami i zaczął spamowac w m1 GM banowal a ja miałam na robione ze 30 kont i jak dostałem bana od razu wchodziłem na nowe odpaliałem spamera i jazda xD GM z Azpirme to ich jasny uj wziął bo sobie ze mną nie radzili dopiero jak dostałem bana na IP to Technik pisał na czacie czy jeszcze gdzieś spamie xD a ja nadal byłem na serwerze i żeby do końca to pociągnąć napisałem do tego GM co mnie szukał po serwerze i mu powiedziałem że spami w m2 poszedł do m2 a ja spamil w m1 jakby nie gracze spamujący moim nickiem nadal bym bajerował GM xD

I teraz jakimś cudem mam unbana i się ciesze ze mogę normalnie zagrać legalnie xD

Jeżeli ktoś mnie pobije i wejdzie na kamer modzie spamiac serwer 30+ kontami to wielki szacun xD

Ja obciążenie procka miałem na 94% ♥♥♥

Ja bym proponował zmienić GM którzy słabo ogarniają

Biedny GM musiał banowac 30 kont xD

Mnie by rączka zabolała.

Polecam serdecznie serwer ze strony serwera a Administracjie kopnąć w dupe aby poprawiła swoją kulturę bo wchodzę na ts i dostałem bana za brak mikro z powodem : wy pier*aj

Jak administracja się poprawi to będzie ok

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

Endymion, grałem z Tobą, bodajże w 2011 roku na oficjalnym serwerze minecraft. Mam nawet Twoje GG. Czas upłynął do przodu a tu proszę jakie zmiani, Mikołaj objął stanowisko Technika w prywatnym serwerze metin2, no no. :P

Ogółem bardzo dużo na forum się pozmieniało, dużo nowych osób, dużo nowych rzeczy. :)

Opublikowano

ps widać sklejone klatki #fotomontaż

XDD , polecam serwer. Chociaż myślę że powinno być 7/8 CH bo naprawdę to jest masakra.. pod samą wieżą orków na CH6 przed chwilą stało z 60 osób.

Opublikowano

+ dodajcie jakąś strefę ochronną wokół WO, bo to jest masakra jak wbija 100lv i bije wszystkich.

Fajna beka tam jest zadymy są ostre 30 lvl się nakurw ;d

Opublikowano

Mam pytanie, a mianowicie co jest lepsze - Lodowy feniks czy Bao Bao ponieważ czytałem ,że feniks daje większe statystyki bo 2k pz 15 inta sile i cos tam jest a bao 2k pz 10 inta sile itp.. No ale tutaj następuje pytanie dlaczego większość osób chcę kupić Bao Bao a nie tego Feniksa + po co wbijać LVL temu zwierzakowi ? Chyba ,że to był jakiś stary opis serwera i teraz się coś zmieniło

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...