Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up@ 12 kont? To nic... Ja mam 9 shopow, 5 dropkow, 3 postacie na WW, 5 postaci na WO oraz dwa bufy (helera i smoka) na każdy z dungeonów:D

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up@ 12 kont? To nic... Ja mam 9 shopow, 5 dropkow, 3 postacie na WW, 5 postaci na WO oraz dwa bufy (helera i smoka) na każdy z dungeonów:D

Za chwile okaże się że każdy gracz na serwerze ma po 20 kont i faktycznie tu gra raptem 500 osób ;]

Opublikowano

Za chwile okaże się że każdy gracz na serwerze ma po 20 kont i faktycznie tu gra raptem 500 osób ;]

Nie ale ludzie mają przynajmniej 1 dropa i z 2 sklepy.

Kiedy mozna liczyć na raty 50% expa?

Opublikowano

No tak, ludzie maja po xx kont nawet, ale kto normalny ma je wszystkie naraz odpalone? To licznik graczy ONLINE, a nie kont na serverze...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Na serwerze gra już ponad 4000+.

Macie zamiar jakoś rozkręcić królestwo zielone (Sonyong) ?

Zachęcić jakiegoś youtubera do nagrywania czy coś takiego.

Obecnie w m1 znajduje się tam mniej niż 10 osób.

Opublikowano

Nie polecam serwera. Znam administrację z reala i wiem jacy są.

Azprime- nagradzanie znajomych :) np odbanowywanie, wbijanie lv, delikatne podkręcanie eq.

Powaznie? A w tej bajce byly smoki? Dziwne, bo ja Cie nie znam i nie przypominam sobie zebym wbijał komukolwiek na serwerze level.

Opublikowano

up@ Nie ma co przejmować się opiniami, ludzi... opinia jest jak dziura w dupie, każdy ma swoją.

Co do serwera, jest po prostu dobry i niektórych złość i zazdrość żzera że Wam się powodzi, a innym nie.

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

Moglby mi ktos powiedziec ile mozna czekac na odpowiedz na forum w sprawie odzyskania hasła? Napisalem 3 dni temu do Rudiego i do tej pory nie mam odpowiedzi , na ts'ie tez bylem lecz tez nie moglem sie doczekac kogos kto by mi pomogl

Opublikowano

up@ Nie ma co przejmować się opiniami, ludzi... opinia jest jak dziura w dupie, każdy ma swoją.

Co do serwera, jest po prostu dobry i niektórych złość i zazdrość żzera że Wam się powodzi, a innym nie.

jaki lizodup teraz  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

a co pisałeś tydzień temu bambaryło?

4959914062933871215864.png

oj?

@top

kurde, słaby ten drop z loterii :DD

Opublikowano

oj?

@top

Gościu ustawia się tak jak wiatr zawieje. Takie dwulicowe osoby nie powinny w ogóle istnieć, przecież takie coś tylko zatruwa powietrze.

W życiu pewnie tak samo jest takim lizodupem i patrzy aby tylko jemu było dobrze.

projekt.jpg

Opublikowano

Co do odzyskiwania haseł, odpisuję wszystkim, aczkolwiek jak się codziennie dostaje 80/90 PW, to trudno jest wszystko na bieżąco ogarnąć, więc wstrzymajcie się ;)

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Przydałoby się ogarnąć te kanały, na niektóre miejsca (tak jak las duchów) da się zalogować tylko na ch3 i ch4, na reszcie po wybraniu postaci wyrzuca do logowania, troszkę to jest denerwujące bo nie ma jak zrobić konarków kiedy na 1 spocie (na końcu) siedzi po parę osób.

Nie mówię, że jest to tylko tam bo np przed DC nie da się zalogować na ch1/ch2, na ch3 i 4 się da, a na 5 i 6 nie sprawdzałem, ale podejrzewam, że też się nie da.

Przed WO to samo, na ch1 się nie da, reszty nie sprawdzałem.

Trochę to denerwuje, dodaliście 2 nowe kanały, a nie da się wejść na 2 albo 4.

Opublikowano

fakty channele 3 i 4 dziala tylko np. na dolinie orkow co utrudnia gre. Ale ogolnie serwer z*******y oceniam 5/5, ciezki exp i troszke latwiej o EQ. Mam nadzieje ze postoi długi czas. W dzień po 4.000 ludzi online, w nocy po 2-3k .

Opublikowano

Te chanele nie działają na wszystkich mapach tylko w m1 działa wszystkie 6 chaneli. 

Tym bardziej nie wierze, że jest 4k online skoro na większości map działają tylko 2 ch :D (chociaz w sumie samych botów po m1/m2 jest z 1 - 1.5k ) + shopy, buffy, dropy to może i macie te 4k 

Opublikowano

Te chanele nie działają na wszystkich mapach tylko w m1 działa wszystkie 6 chaneli. 

Tym bardziej nie wierze, że jest 4k online skoro na większości map działają tylko 2 ch :D (chociaz w sumie samych botów po m1/m2 jest z 1 - 1.5k ) + shopy, buffy, dropy to może i macie te 4k 

8wjJf.jpg

by vPaN

Opublikowano

Napisałem, że może i jest bo samych botów jest z  +1k  w m1 i m2 praktycznie na kazdym chanelu w każdym królestwie po kilka botów + shopy, bufy itp to juz jest z 2k no i 2k graczy = 4k :)

Odpisze mi ktoś. 

Co dają kostiumy jakie bony. (o ile wgl dają) np. pustynny bojownik i jakie bony dają fryzy ??

Warto robić te wszystkie misje ?? Na 72 lvl mam ich juz z +20 

W DC expic tylko na parterze czy isc dalej ??

Opublikowano

Napisałem, że może i jest bo samych botów jest z  +1k  w m1 i m2 praktycznie na kazdym chanelu w każdym królestwie po kilka botów + shopy, bufy itp to juz jest z 2k no i 2k graczy = 4k :)

Odpisze mi ktoś. 

Co dają kostiumy jakie bony. (o ile wgl dają) np. pustynny bojownik i jakie bony dają fryzy ??

Warto robić te wszystkie misje ?? Na 72 lvl mam ich juz z +20 

W DC expic tylko na parterze czy isc dalej ??

W DC expi sie tylko na parterze , wyżej leci bardzo słabo exp a i moby są silniejsze .

Opublikowano

Kiedy zostaną naprawione kanały na mapach na większości tylko ch3 i ch4 działa ?

Są już odpalone.

8wjJf.jpg

by vPaN

Opublikowano

Czegoś tu nie rozumiem @Ruudi miał server AsteriaMt2 którego praktycznie olał i nagle jest adminem na ascarialu, czyzby nie wypalil drugi server dla hajsu? 

Opublikowano

Czegoś tu nie rozumiem @Ruudi miał server AsteriaMt2 którego praktycznie olał i nagle jest adminem na ascarialu, czyzby nie wypalil drugi server dla hajsu? 

Jakbyś znał podejście HA Asterii, to zmieniłbyś zdanie ;)

Poza tym, ja na Ascarialu byłem od dawna, byłem również technikiem.

8wjJf.jpg

by vPaN

Opublikowano

oj?

@top

A CO NIE PRAWDA? GDYBY NIĄ NIE BYŁA, TO TE 2.5-3K OSOB BY NIE GRAŁO.

NIE GRAM NA SERWERZE, ALE BEZ DWÓCH ZDAŃ JEST DOBRY I NIKT K***A NIE ZAPRZECZY... JEZELI TAK NIE JEST, TO CZEMU TYLE OSOB SIE NA NIM ZNAJDUJE SKORO JEST MASA INNYCH SERWERÓW? 

DWULICOWA, TO JEST TWOJA DUPA.

Miyoshi

Slayer -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...