Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rekord graczy został pobity :)

n0WgztU.jpg

Mam nadzieje, że do końca wakacji uzyskamy 5 tysięcy graczy online.

Pozdrawiam :)

@w przyszłym update zostanie dodana bezpieczna strefa pod wieża orkow.

tutaj trochę więcej :D

au3liy.jpg

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra nie chce mi sie czekac na odpowiedz , bo nawet nie wiem czy ja dostane jesli chodzi o haslo , a wiec mam do Was pare pytan odnosnie gry , a wiec:
1. Czy na tym serwie sa Nieb. Wilki? Bo pierwszy raz nie moge ich odnalezc ( czerwoni)
2. Skad moge wziasc peta oraz kostium?
3. Jak wbilem na serw to widzialem jakos zbrojke , nie wiem czy to zbroja czy moze kostium miala w sobie nazwe Azraela , od 40 lvl'a skad mozna ja wziasc?
4. Czy mozna sie dorobic na poczatku dropiac fms'y i sellac je?Jesli tak ile powinienem brac za takiego fms'a lub inna bron na 30 lvl ?
Z góry dziekuje i sry jesli zrobilem jakies bledy

Opublikowano

Dobra nie chce mi sie czekac na odpowiedz , bo nawet nie wiem czy ja dostane jesli chodzi o haslo , a wiec mam do Was pare pytan odnosnie gry , a wiec:

1. Czy na tym serwie sa Nieb. Wilki? Bo pierwszy raz nie moge ich odnalezc ( czerwoni)

2. Skad moge wziasc peta oraz kostium?

3. Jak wbilem na serw to widzialem jakos zbrojke , nie wiem czy to zbroja czy moze kostium miala w sobie nazwe Azraela , od 40 lvl'a skad mozna ja wziasc?

4. Czy mozna sie dorobic na poczatku dropiac fms'y i sellac je?Jesli tak ile powinienem brac za takiego fms'a lub inna bron na 30 lvl ?

Z góry dziekuje i sry jesli zrobilem jakies bledy

1. Są.

2. Pety - IS, od graczy, a kostiumy z IS / OX / od graczy.

3. Zbroja, IS lub od graczy.

4. Nie, na początku polecam WO lub dropienie ulepów: nogi pająka, nieznane leki + i kawałki lodu+.

Opublikowano

Nie polecam serwera. Znam administrację z reala i wiem jacy są.

Azprime- nagradzanie znajomych :) np odbanowywanie, wbijanie lv, delikatne podkręcanie eq.

Jak ktoś nie kojarzy to jest była administracja serwera Reventi*l. Była obiecana na wbicie max lv tam konsola xbox 360... i na tym się skończyło. Obiecanie właśnie ;)

Ech może i jest 3,5k online ale:

Sklepy (okolo 1k)

Postacie low lvl na Wieżę Orków

Lekko podkręcany licznik.

Powodzenia, ale nie polecam :)

Opublikowano

Azprime- nagradzanie znajomych :) np odbanowywanie, wbijanie lv, delikatne podkręcanie eq.

Jak ktoś nie kojarzy to jest była administracja serwera Reventi*l. Była obiecana na wbicie max lv tam konsola xbox 360... i na tym się skończyło. Obiecanie właśnie ;)

Sklepy (okolo 1k)

Znasz nas to powiedz jak się nazywasz, jestem ciekaw który to 'znajomy' tak pierdzieli głupty na nasz temat. ;) Co do podkręcanego licznika, dawalismy ss z komendy /w, dawaliśmy film jak wpisuję komendę, a ty dalej swoje?

Opublikowano

Znasz nas to powiedz jak się nazywasz, jestem ciekaw który to 'znajomy' tak pierdzieli głupty na nasz temat. ;) Co do podkręcanego licznika, dawalismy ss z komendy /w, dawaliśmy film jak wpisuję komendę, a ty dalej swoje?

Endymion czytasz PW czasami ;p? Bo trudno grać na zbugowanych postaciach, a kto jak nie Ty może pomóc?

Opublikowano

Endymion czytasz PW czasami ;p? Bo trudno grać na zbugowanych postaciach, a kto jak nie Ty może pomóc?

Czytam, ale pewnych spraw nie można załatwić na włączonym serwerze, dlatego podczas przerwy w nocy zobaczę Twoją postać.

Opublikowano

Czytam, ale pewnych spraw nie można załatwić na włączonym serwerze, dlatego podczas przerwy w nocy zobaczę Twoją postać.

Tylko prośba żebyś ogarnął tą postać bo naprawdę jestem uziemiony i nic nie mogę zrobić, mój def czasami jest na "-". Pewnie kwestia smoczych skilli.

A wiesz kiedy ta przerwa będzie w nocy? Bo nie wiem czy potem czekać czy raczej nie.

Opublikowano

Sklepy (okolo 1k)

No i? Lekko podkrecony licznik to czemu byloby na ch1 ponad 2k typa online? ( nie wazne sklepy) liczy sie kazdy gracz. Gdyby ktos nie interesowal sie serverem to by nie wystawial sklep z dropem ;)

Jeszcze pozostalo 5 channeli :)

Halo? Gdzie są Ci którzy ciągle gadali o podkręconym liczniku?

Scisneli poslady z zazdrosci i nastala glucha cisza. I tak pewnie zaraz beda hejty.

Co do tego zmienego eq to naprawde dobry pomysl. Znam bardzo dobrze ten pomysl z gier mmorpg lecz offline, jest to naprawde przydatna rzecz. Jesli to dodasz to teraz nie bedzie " czekaj cioto zmienie eq na pvp " xD

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Polecam serwer, aktualnie gram mam 35 lvl, bodym mając aurę na m2 ogarniam wieżę orków bez większego trudu, bardzo się z tego cieszę, że nie muszę robić buffa, kupywać zbędnych itemów w is :) Jeśli ktoś szuka osobnika z jinno do gildii chętnie dojdę!

Opublikowano

Nie wazne to czy jest na danym serwerze jest 500 online czy 4k wiadomo im wiecej gra osob tym bardziej rosnie liczba postaci online bo kazdy gra z bufkiem ktos sklep wystawi bedzie 10k online to co powiecie? ze polowa to bufki dropki i sklepy? nie powiecie ze licznik jest podkrecony bo dalej po odjeciu tych postaci zostanie 5k online i bedzie wam pizde sciskac buce :P

Opublikowano

Nie wazne to czy jest na danym serwerze jest 500 online czy 4k wiadomo im wiecej gra osob tym bardziej rosnie liczba postaci online bo kazdy gra z bufkiem ktos sklep wystawi bedzie 10k online to co powiecie? ze polowa to bufki dropki i sklepy? nie powiecie ze licznik jest podkrecony bo dalej po odjeciu tych postaci zostanie 5k online i bedzie wam pizde sciskac buce :P

Akurat na tym serwerze buffa się nie expi w ogóle bo nie ma takiej potrzeby, jedynie na początku może okazać się pomocny, ale po wbiciu 50 lvla jest już bezużyteczny, chyba że jako dodatkowa postać na DC/WO.

Opublikowano

Sklepy (okolo 1k)

żadnego patryka nie znam, sorry

może, może nie

Opublikowano

żadnego patryka nie znam, sorry

to jakiś przydupas plebsu z dreik... jest więc nie ma co się martwić oni zawszę farmazony piszą : <

Opublikowano

Serwer godny uwagi, administracja wydaję mi się na ogarniętą.

Tak czy siak polecam bo na nim gra mi bardzo przyjemnie ;)

Pierwszy odcinek z serwera:

https://www.youtube.com/watch?v=dyg5cY40iPE&feature=youtu.be

Gra się fajnie a co do Administracji to polecam zobaczyć to: 

https://www.youtube.com/watch?v=mAeWMlc4hp0&list=UU5PioZrnfxlkmfL1MyOkV-Q

Opublikowano

Administracja właśnie dała po 100 sm dla całego serwera na 4k polubień w na fanpange serwer jest mega a i dzięki za 400 SM za free 

a jak powiem, że mam 12 kont na WO?  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD   <3 <3 <3 szkoda, że kuponów sm nie ma :D

ZAGRAM SOBIE NA KAŻDYM KONCIE LOTERIE :D

DROP:

- niebieska perła

- ks. smoczej furii

- afro ninja [k] 2szt.

- dyniowa suknia

- czepek pokojówki

- autopot

- juventus jongbi [m]

- afro szamanka

- schinsoo united [k]

- juventus jongbi [k]

- biała perła

- smoczy szpon

- lodowy lew [2h]

-

A DO RESZTY KONT ZAPOMNIALEM PASSÓW, WYCENI MI TO KTOŚ?

ZARAZ LECIM DALEJ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...