Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te chanele nie działają na wszystkich mapach tylko w m1 działa wszystkie 6 chaneli. 

Tym bardziej nie wierze, że jest 4k online skoro na większości map działają tylko 2 ch :D (chociaz w sumie samych botów po m1/m2 jest z 1 - 1.5k ) + shopy, buffy, dropy to może i macie te 4k 

Chyba liczby ci się pomieszały.Jak to możliwe,że botów jest 1k?Skoro ja jak jeźdzę po różnych ch w m2 szukając metków to widze na 1 ch max 3,4 postaci expiących,które wyglądają na boty(nie odpisują,nie expią na bojowcu) .Gdyby było 1.5 k botów to chyba co 5 metrów bot byłby.Ja daje na wszystkie ch m1 i m2 max 100 botów.Bo mapy przecież nie są aż takie ogromne,a bota nie spotyka się krok w krok.A shopów to nie ma aż tak dużo,to wydaje się,że sklepików jest masa,ale max moim zdaniem w m1 jest max 200,300 sklepików,radze wyłączyć nazwy sklepów,to nagle liczba sklepów śmiesznie zmaleje:) 

235761444056892195480.gif

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy naprawicie te chanele, zeby ch1, ch6 i czasami ch2 i ch5 działały na innych mapach ?? Ludzi jest sporo a czesto poza m1 działają tylko 2 chanele... :/

Gdzie się wchodzi na WW ??

Opublikowano

Nawet gdyby gralo tutaj 10k osob to nie widze tutaj nic ciekawego co mogloby przykuc moja uwage.Serwer slaby.Kiedy wypromujecie Thorie?

Gdyby był słaby nie grało by tu tyle ludzi...

Thoria oprócz drzewka talentów ( które i tak jest strasznie ubogie ) nie ma nic nowego do zaoferowania ;)

Opublikowano

ile średnio osób jest online?

3.5k-4k postaci zalogowanych, w nocy jest conajmniej 2k.

Opublikowano

Jedna rzecz mnie zastanawia :O

Dlaczego na forum jest dostepnych 100 osob a w grze po 4k o_O

wątpię żeby osoby, które grają miały czas na czytanie forum siedzą tam ludzie którzy mają z czymś problem

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Serwer bedzie online za 30/40 minut, przepraszamy za problemy ;)

jaki będzie ten event ? :)

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

A wy nadal się czepiacie :p Pamiętam jak tutaj grałem było przyjemnie ale szybko uciekłem bo osób umywało, każdy myślał, że serwer padnie a tu prosze 4tysiące osób. Miałem zaj****te EQ :P teraz nie chce mi się zaczynać od 0. Nie spodziewałem się, że można tak rozreklamować serwer.  

Opublikowano

Pandora miała 5k ludu online i bez reklamy na mpc więc reklama nie jest najważniejsza.

Dokładnie ktoś zauważył ze na forum nie ma tyle ludu co w grze ciekawe czemu na pandorze jak ja grałem ok 3-4 lata temu to była masa ludzi jak mieli nawet vbulletin a nie jak teraz ip.board

Ogólnie serwer pod kase żebyś coś kupił bo jak nie kupisz to będzie trudniej niż jest.

Totalna masakra jest 20lvl-29lvl

Bo żeby wbić ten 29 to trzeba iść na orki a samemu w eq na 1 lvl nie dasz rady nawet jak masz wybonowane na 2k hp. I problem z kasa ja od 1lvl do 29 wydropił z 3kk a to jest nic.

Jakby koledzy nie podexpili i nie wzieli na ww to nie miałbym fms i fajnego eq w miarę możliwości ogarniać samemu.

W 3 godz mam 57lvl :*

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

Pandora miała 5k ludu online i bez reklamy na mpc więc reklama nie jest najważniejsza.

Dokładnie ktoś zauważył ze na forum nie ma tyle ludu co w grze ciekawe czemu na pandorze jak ja grałem ok 3-4 lata temu to była masa ludzi jak mieli nawet vbulletin a nie jak teraz ip.board

Ogólnie serwer pod kase żebyś coś kupił bo jak nie kupisz to będzie trudniej niż jest.

Totalna masakra jest 20lvl-29lvl

Bo żeby wbić ten 29 to trzeba iść na orki a samemu w eq na 1 lvl nie dasz rady nawet jak masz wybonowane na 2k hp. I problem z kasa ja od 1lvl do 29 wydropił z 3kk a to jest nic.

Jakby koledzy nie podexpili i nie wzieli na ww to nie miałbym fms i fajnego eq w miarę możliwości ogarniać samemu.

W 3 godz mam 57lvl :*

super, szkoda, ze masz eq ze skrzyni na 1lv i konia nie masz, a skille pewnie m1, elo

Opublikowano

Up.

Mam bojowca i skile na G .

A jakie masz inne eq od 20-29 lvl niż na 1lvl.

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

up@ Jest z ostatniej skrzyni ucznia

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...