Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up@ bao bao daje 15 moby feniks nie;]

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem parę miesięcy temu na serwerze i skończyłem grę. Ostatnio chciałem wejść na konto i wyskakuje że moje konto zostało zbanowane ;) o co comon ?

Coś im się z bazą stało(zmieniło wszystkim hasła) i żeby otrzymać nowe hasło, trzeba wejść na TS i poprosić o nowe.
Jasio90.png
Opublikowano

Mam takie 2 pytania odnośnie gry:

1. Czy jak kupie peta 99lv to będę mógł go normalnie używać? będzie miał wszystkie umiejętności?

2. Czemu pety 99lv są w takiej samej cenie co 1lv?

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Mam takie 2 pytania odnośnie gry:

1. Czy jak kupie peta 99lv to będę mógł go normalnie używać? będzie miał wszystkie umiejętności?

2. Czemu pety 99lv są w takiej samej cenie co 1lv?

Jesli pisze np. BaoBao99lvl to bedziesz mial wszystkie umiejetnosci + max lvl peta :)

2. Bo bardzo czybko wbija sie lvl peta

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Jesli pisze np. BaoBao99lvl to bedziesz mial wszystkie umiejetnosci + max lvl peta :)

2. Bo bardzo czybko wbija sie lvl peta

Jak kupisz od kogos peta 99 lv to ten lvl soe zeruje i od nowa trzeba wbijac ( ale to nie problem, 1 dc i juz 99 )
Opublikowano

Jak kupisz od kogos peta 99 lv to ten lvl soe zeruje i od nowa trzeba wbijac ( ale to nie problem, 1 dc i juz 99 )

Nie ;>

Wczesniej przekladalem peta gdzie w nazwie bylo 77 lvl i jak przelozylem to przywolalo mi peta 77 lvl :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Nie ;>

Wczesniej przekladalem peta gdzie w nazwie bylo 77 lvl i jak przelozylem to przywolalo mi peta 77 lvl :)

Pet jest przypisany do gracza, nie do itemu.

Opublikowano

Mi się narazie przyjemnie gra.Gram dopiero od 4 dni i nie doświadczyłem tych afer dotyczących utraconych kont,więc na ten temat się nie będę wypowiadać.Jedynie co mi nie pasuje to rzeczywiście ten brak strefy ochronnej wokół WO,bo przychodzą tam jakieś 100lvl i dedaję mniejsze lvle ...A ludzi to naprawdę jest w h*ja i jeszcze więcej.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Może szanowna administracja się wypowie i powie mi jakie tutaj są przerabiane ss?

dział skargi- oszust

Chodzi o to, że w skardze musisz pokazać całe okno metina, bez zakrywania nicku, skilli, albo godziny, wraz z rozwinietym chatem/całą rozmową na pw. Rozumiesz już?

Opublikowano

server troche smieszny gra  +/- 3k ludzi a bossy respia sie co 1h to jest paranoja dlatego nie polecam nie ma jak sie wybic ani podropic znalezienie bossa/metina graniczy z cudem pozdro po wbiciu 75lv odechcialo mi sie grac bo bossa/metka szukasz k***a caly dzien i ubijesz moze z 2  bossy i 5 metkow tak ze NARA -.-

Opublikowano

Chodzi o to, że w skardze musisz pokazać całe okno metina, bez zakrywania nicku, skilli, albo godziny, wraz z rozwinietym chatem/całą rozmową na pw. Rozumiesz już?

http://zapodaj.net/7ac16ff22f952.jpg.html

http://zapodaj.net/84f2b4e3119db.jpg.html

2 ss nie da się wrzucić na ich forum bo za duży rozmiar. I tylko z tego powodu,że nie pokazałem all rozmowy na jednym ss on nie dostanie bana. Przecież to jest żałosne.

projekt.jpg

Opublikowano

server troche smieszny gra  +/- 3k ludzi a bossy respia sie co 1h to jest paranoja dlatego nie polecam nie ma jak sie wybic ani podropic znalezienie bossa/metina graniczy z cudem pozdro po wbiciu 75lv odechcialo mi sie grac bo bossa/metka szukasz k***a caly dzien i ubijesz moze z 2  bossy i 5 metkow tak ze NARA -.-

co za typ na pl dłużej się respią i nikt nigdy nie narzekał da się wybić tylko trzeba wiedzieć jak ale jak ty chcesz mieć all na talerzu podane to widać serwer nie jest dla ciebie 

Opublikowano

Rekord graczy został pobity :)

n0WgztU.jpg

Mam nadzieje, że do końca wakacji uzyskamy 5 tysięcy graczy online.

Pozdrawiam :)

@w przyszłym update zostanie dodana bezpieczna strefa pod wieża orkow.

może, może nie

Opublikowano

Hmm mam pytanie , wczoraj napisalem na forum prosbe o odzyskanie hasla , wszystko tam gdzie trzeba , ile mam czekac na jakos odpowiedz?

Opublikowano

Hmm mam pytanie , wczoraj napisalem na forum prosbe o odzyskanie hasla , wszystko tam gdzie trzeba , ile mam czekac na jakos odpowiedz?

Rudi się tym zajmuje. Najlepiej napisz mu pw na pw.

topic.

A co powiecie na taką opcję? Zostawić, czy usunąć?

E8d2rSN.jpg

Opublikowano

Rudi się tym zajmuje. Najlepiej napisz mu pw na pw.

topic.

A co powiecie na taką opcję? Zostawić, czy usunąć?

E8d2rSN.jpg

Bardzo ciekawa opcja, jeszcze nigdzie takiej nie widziałem.

Fajne do zmiany eq z exp na pvp ;)

Ja bym zostawił ale jak chcesz to lepiej zrób temat w dyskusjach na forum. 

Dodacie dostęp do magazynu w każdym miejscu? :)

Opublikowano

Nigdzie nie widziałeś, a z 20 serwerów to ma. :p

Polecam serwerek, technicy wiedzą co robią.

I ta ilość online... <3

621031404210882313241.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...