Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ETERNITY [Dedyk] [Medium/Easy]

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skąd możesz wiedzieć ile na pl jest metków jak tam nie grałeś i nie masz pojęcia o niczym na serwie bo go nie testowałeś.

A co do serwera :

Może i jest fajnie wykonany ale jak na serwer medium jest zbyt trudny aby się wybić trzeba ostro pakowac w is.

Fasolki słabo dropią i nie ma dłoni krytyka obrony itd

Do tego jeszcze mało osób gra :(

Mało metków w m2

Wiele botów w m1

Administracja nie banuje botów

Aby dostać się na nowy dungeon trzeba ładowac w is aby coś tam ogarnąć

Także narazie nie polecam i narazie nie gram .

@TheNaid

Otrząśnij się to zagram bo narazie nic nie robicie :(

Tworzę serwery więc wiem ile jest metków u mnie na serwerze jak i na PL.

Nie mów, że nie grałem na PL bo mam tam 105lv

Twierdzisz, że nie ma dłoni kryta itp? Widać, że Ciebie nie było na serwerze.

Aby się dostać na dungeon trzeba dropnąć przepustkę ze szkaty bossów.

Twierdzisz, że nie banujemy botów? Jakoś dotychczas były 4 zgłoszenia od graczy a reszta była banowana indywidualnie przez nas.

Jeśli jednak to dla Ciebie za mało to może zacznij zgłaszać boty a pomożesz nam w ich likwidacji.

0LsM05U.png

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest fajny jak najbardziej polecam aczkolwiek mam trochę zastrzeżeń:

Bugują się ikonki gildi i zmieniają.

Zbugowane KU bez nazwy.

Exp po 45 lvl jest wgl nie zbalansowany tak naprawdę można by wbijać 55-60 na BO !!! i to nie są żarty

wiele osób z gildi potwierdzi że bili do 50-55 na BO bo bez problemu leci tam lepszy exp niż na V2.

Moby w V1/V2 są trochę za silne.

Ceny ulepszania tarcz na 61 i biżu na 54 jest za drogi w porównaniu do kasy jaka leci i cen eq na wyższy lvl

Dropłem stalke i niebiańską na 54 lvl kiedy podobno dropią od 85 to samo bronie 65.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Jak zrobisz z tego serwera typowego medium to dużo zyskasz.. np. ja wbiłbym na pewno, skoro ja to czemu by też nie jakiś inny gracz co ma taki sam gust, bo wątpie że tylko ja taki mam + zostali by gracze co teraz grają .. pozdrawiam.

Nchf.png

lol

Opublikowano

Jak zrobisz z tego serwera typowego medium to dużo zyskasz.. np. ja wbiłbym na pewno, skoro ja to czemu by też nie jakiś inny gracz co ma taki sam gust, bo wątpie że tylko ja taki mam + zostali by gracze co teraz grają .. pozdrawiam.

On nie widzi takich komentarzy ;)

nawet moderatorzy forum juz nie siedza w dziale metin haha

Opublikowano

Stary, to że Tobie się nie chce niczego i masz zamiar siedzieć tylko w mieście kupując wszystko u handlarzy, to nie znaczy że inni gracze tego chcą, proste. Jeżeli większość graczy serwera twierdzi, że jest ok, to dlaczego akurat ktoś z Administracji miałby cokolwiek zmieniać pod Twoje zachcianki ? Wg. mnie, jest to typowy medium, zgodzę się jest kilka elementów harda, ale równie przyjemnych :)

1336584123357966.png

Opublikowano

Martwie się o te średnie. Największe średnie na serwerze jakie widziałem to fms z średnimi 50%. A inni co pokazywali riba lub fms to mieli po 45-48. Zdziwiło mnie to, otóż dlaczego? Ludzie na serwerach easy trudniej wbijają. Cóż, serwer jest godny uwagi, wiele nowości itd. Polecam 100%. Jednak te średnie mnie bolą. Być może coś się zmieniło, nie wiem, nie poświęcam tyle uwagi grze.

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

Martwie się o te średnie. Największe średnie na serwerze jakie widziałem to fms z średnimi 50%. A inni co pokazywali riba lub fms to mieli po 45-48. Zdziwiło mnie to, otóż dlaczego? Ludzie na serwerach easy trudniej wbijają. Cóż, serwer jest godny uwagi, wiele nowości itd. Polecam 100%. Jednak te średnie mnie bolą. Być może coś się zmieniło, nie wiem, nie poświęcam tyle uwagi grze.

Akurat u nas kręcenie średnich jest ułatwione bo zmianki dropią. :)

Serwer jest mediumem dla ludzi którzy chcą coś robić na serwerze zamiast tylko siedzieć w mieście. :)

@ AKTUALNIE SĄ JAKIEŚ PRACE W SERWEROWNI DLATEGO SERWER JEST OFF (takie info dostałem na maila)

0LsM05U.png

Opublikowano

zostało coś zmienione czy nadal "MEDIUM" jest :P ???

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Opublikowano

na pytanie czy doda fasolki do sklepu za ap odp nie wiem zobaczy sie :P

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Opublikowano

Już lepiej dodać dłonie kryta/szycia/ błogo boga smoków niż fasolki, bo fasolki łatwo ze szkat/skarpet lecą..

Opublikowano

Już lepiej dodać dłonie kryta/szycia/ błogo boga smoków niż fasolki, bo fasolki łatwo ze szkat/skarpet lecą..

Przecież są.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...