Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ETERNITY [Dedyk] [Medium/Easy]

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ze sie wkreciles w to ze ma byc OX a potem ZUO to swiadczy o twoim poziomie IQ, to jakis dzieciak bawil sie kamermodem na admin czacie ale zostal juz zbanowany :)

a co do tej gildii, POKAZ SS tego hita 200k , bo wemnie ostatnio czolg wjechal w m4 i zabral tylko 150k hp czaisz ? ( to tak samo brzmi jak twoje zdanie, chuj a nie wiarygodne )

bany za darmo ? daj przyklad. bo na serwie naprawde troche osob jedzie na Wait Hacku czy jak to sie zwie, wiec watpie zeby byly bany za free :))

odnosnie serwera :

Serwer jeden z lepszych, wprowadzili wiele nowosci , strasznie przyjemnie sie gra !! cos czuje ze to bedzie ten serwer ktory mnie wciagnie, graczy naprawde duzo sklepikow w m1 jest okolo 50-70,

wbijajcie i sami oceniajcie :)

Nie mam ss, ale zabil nie tylko mnie tylko rowniez sporą ilosc osob w shinsso wiec moze ktos ma. Nie obchodzi mnie twoj jakis czolg, ja poprostu opieram sie na faktach, ktore mialy miejsce

Nie bardzo wiem co ma moje IQ do metina ? Serwer mialbyc bardzo dobrze zabezpieczony, tak zabezpieczyli ze gracz na modzie, mogl pisac jak GM to sory, ale nie wjezdzaj tu na moja osobe, od mojego poziomu IQ sie odpierdziel bo nie wiem co ma jedno z drugim wspolnego.

Tak bany za darmo byly, bys poczytal pare komentarzy wczesniej na MPCforum czy forum serwera albo ts to bys nie zadawal durnych pytan. Ale ok przykładem moge byc ja, dostalem bana tylko dlatego ze bylem w gildi WkleslePempki, a ani razu nie wszedlem na kamermodzie, ani razu nie uzylem WH, dostalem bana tylko za bycie w gildi, nie wiem czy ta gildia byla jakimis wrogami administracji czy co, ale bana dostalem za darmo...

Serwer jeden z najgorszych na jakich gralem NIE POLECAM

AW : Skąd bojowie miecze ?

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobre farmazony puszasz hee,
wiesz co, na takich jak ty trzeba lac zimnym moczem ot co,

wbijasz tutaj i swirujesz pajaca , ile ci za to placi konkurencja ?

hejting mode off i wyjsc na dwor ulepic balwana czy cos.

serwer oczywiscie goraco POLECAM BARDZO PRZYJEMNA GRA

WarRocK Player 

ING : IFCC

POZIOM : +13

KENZO ZE SŁUŻEWCA :) 

Opublikowano

Nie mam ss, ale zabil nie tylko mnie tylko rowniez sporą ilosc osob w shinsso wiec moze ktos ma. Nie obchodzi mnie twoj jakis czolg, ja poprostu opieram sie na faktach, ktore mialy miejsce

Nie bardzo wiem co ma moje IQ do metina ? Serwer mialbyc bardzo dobrze zabezpieczony, tak zabezpieczyli ze gracz na modzie, mogl pisac jak GM to sory, ale nie wjezdzaj tu na moja osobe, od mojego poziomu IQ sie odpierdziel bo nie wiem co ma jedno z drugim wspolnego.

Tak bany za darmo byly, bys poczytal pare komentarzy wczesniej na MPCforum czy forum serwera albo ts to bys nie zadawal durnych pytan. Ale ok przykładem moge byc ja, dostalem bana tylko dlatego ze bylem w gildi WkleslePempki, a ani razu nie wszedlem na kamermodzie, ani razu nie uzylem WH, dostalem bana tylko za bycie w gildi, nie wiem czy ta gildia byla jakimis wrogami administracji czy co, ale bana dostalem za darmo...

Serwer jeden z najgorszych na jakich gralem NIE POLECAM

Po co to AW na koncu idioto piszesz jak tutaj nie grasz? Koledze wyżej chodziło o to , że jesteś tęgi i nabierasz się na rzeczy na które 5 latek by się nie nabrał,pokaż mi serwer w którym wszystko jest idealnie na starcie bo ja tyle gram w metina i takiego nie widziałęm. GM 15 lat , 200k z hita? Masz dowody każdy sobie może tak powiedzieć , żeby postawić serwer ze złej strony,ile ci zapłacili żebys tak oczerniał. Pokaż mi te 10 ribów po 45 sr do tego też nie masz ss . Nie masz dowodów to na chuj pierdolisz.

Opublikowano

Skoro serwer Ci się nie podoba to po chuj pytasz skąd bojowe miecze ? Logika jebanych dzieci ... WTF

1336584123357966.png

Opublikowano

xxx

Skoro serwer Ci się nie podoba to po chuj pytasz skąd bojowe miecze ? Logika jebanych dzieci ... WTF

"Je**^ym" dzieckiem to chyba jesteś tym... człowieku nie potrafisz odróżnić hejtu od wyrażania własnej opini ?! jeśli tak to polecam poszukać w internecie jakichś informacji na ten temat...

Opublikowano

Wg. mnie to pomysł z usunięciem lvl'a obok nicku to totalna porażka... gdy lvl jest widoczny mając np.100 lvl ludzie podziwiają i szanują osobą która ma taki lvl.. bo wiedzą że dużo wysiłku włożył w wbicie tego poziomu !z resztą każdy gdy się patrzy na swoją postać i widzi że ma ten 100 lvl to czuje sie dumny z siebie... a tutaj ? lvl jest nie widoczny i nie dość że wyższe lvl są niedoceniane to jeszcze chcą pvp z mniejszymi lvl i uważają że jest to niby zabawne... HA HA HA no normalnie je**em ze śmiechu -_- wielu graczy na pewno to zniechęca... niby że taka błachostka ale jednak zmienia w grze bardzoooo dużo.. -.- Tekst w prezentacji czy gdzie to tam pisało "Mnie lvl przy nicku wkurzał więc go usunąłem" jest na prawdę niedorzeczny.... zrobiłeś serwer dla siebie czy cholera jasna dla graczy ?! ?! ?! równie dobrze ja zakładając swój serwer mógłbym usunąć wszystkie moby z gry bo mi się nie podobają i sie ich boje.... GDZIE TUTAJ LOGIKA JA SIE PYTAM ?! jestem za tym by lvl przy nicku został wprowadzony.. to tyle ode mnie

"Je**^ym" dzieckiem to chyba jesteś tym... człowieku nie potrafisz odróżnić hejtu od wyrażania własnej opini ?! jeśli tak to polecam poszukać w internecie jakichś informacji na ten temat...

Typie Ty w ogóle wszedłeś na ten serwer ? Czy przyszedłeś pierdolić tak o ? LVL jest widoczny praktycznie od samego startu serwer .... boże kolejny kretyn który przyszedł hejtować ... Jesteś za czymś co w ogóle już istnieje, gratulacje :)

1336584123357966.png

Opublikowano

Doświadczenie : 400%
Drop : 100%

yhy xD w dupie 4x pl xD

chyba wam coś sie baobao ze 400X ja bym powiedział 1x PL v1 full spot 1% :P to samo z dropem do biologa slabo :P brak dropu ataków boga dloni fasolek :P

BIOLOG ks klątw co 1h ^^ ale to serwer medium xD

a to niby taki MEDIUM SERWER ^^ i dzieci na kamermodzie w h robia ludzi :P dobre ^^

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Opublikowano

Pisałem kilkukrotnie na chacie, że znalazłem bota, ale gm miał wyjebane. Nie polecam.

A to dziwne, bo ja zauważyłem zupełnie inne sytuacje. Po drugie, to wszystko zgłaszam na TS i forum i zawsze jest reakcja ;)

1336584123357966.png

Opublikowano

:P brak dropu atakow smoka etc xD dłoni to samo :P lipa w ,,j to samo z expem ? drop fasolek 1 szt <brak fasolek w is> i wbij tu skile na P :P a sora is w nim all taki boga i dlonie kryta :P masz 40 lvl bijesz v2 1 % wdf ?? jakiś dziwny ten exp hard w hu..

ps:

aktualnie nie mogę włączyć gry xD

fajnie by było powiększyć spoty x1 albo i x2

Istnieje coś takiego jak sklep AP zobacz co tam jest. ^^

Serwera nie polecam, wojownik 35 lvl uderzyl mnie z wirka 200k, jedna gildia ma full is i te lepsze bronie i to kazdy i kazdy ma w broni sr 45 + ciekawe kuzwa jakim cudem, rozumiem jedna osoba ok, dwie.. ale ponad 10 ?

Administracja robila wczoraj OX, czekalem 30 min nie odbylo sie, nastepnie ZUO czekalem kolejne 30 min rowniez sie nie odbylo.

Pisząc z GA czulem sie jakbym pisal z 15sto latkiem, ortografia pada, trudno sie dogadac, nic sprawdzic nie potrafi w logach -.- Ludzie podostawali bany za darmo.. ahh taka administacja

NIE POLECAM SERWERA

AW : Skąd ebonitowe kolczyki ?

Wir 200k? Może ukażesz screena? Nawet taki 100x100 mnie zadowoli <lol2>

To, że ktoś ładuje w IS nie powinno Cię interesować bo to jest ich wola

OX nie zapowiadaliśmy bo nie ma sensu, pytania są np z fabuły i gracze polegną na 1 części. Trzeba poczekać na OX'y

Widzę, że jesteś z gildii która muciła na Kamerze i myślałeś, że bana nie dostaniesz. A to psikus.

Pisałem kilkukrotnie na chacie, że znalazłem bota, ale gm miał wyjebane. Nie polecam.

No to pisałeś gdy GM był offline.

0LsM05U.png

Opublikowano

paszołwon zerze na inny serwer bocic :)

jakim trzeba byc imbecylem zeby takie posty pisac... ;p

WarRocK Player 

ING : IFCC

POZIOM : +13

KENZO ZE SŁUŻEWCA :) 

Opublikowano

paszołwon zerze na inny serwer bocic :)

jakim trzeba byc imbecylem zeby takie posty pisac... ;p

Niestety ale brutalna prawda jest taka, ze takie serwery jak ten czy inne Hardy sluza wylacznie do zarabiania zł. Przez administracje na IS oraz przez graczy na yangach.

zhda.png

Opublikowano

Wszystko fajne ale dodał bym standardowe m2 i podzielic je na 2 krolestwa dlaczego?? Dużo osób ksuje z innego krolestwa i ciężko jest znalezć metka.

@The Naid

Przemyśl to i zrób ankiete bo dużo osób właśnie chce standardowe mapki :)

Opublikowano

Wszystko fajne ale dodał bym standardowe m2 i podzielic je na 2 krolestwa dlaczego?? Dużo osób ksuje z innego krolestwa i ciężko jest znalezć metka.

@The Naid

Szanse są zrównoważone, Ty też możesz ksuć.

Mapa m2 jest ok.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

@The Naid

Metków w naszym m2 jest więcej niż w 3x m2 z PL więc nie narzekaj.

0LsM05U.png

Opublikowano

Metków w naszym m2 jest więcej niż w 3x m2 z PL więc nie narzekaj.

Skąd możesz wiedzieć ile na pl jest metków jak tam nie grałeś i nie masz pojęcia o niczym na serwie bo go nie testowałeś.

A co do serwera :

Może i jest fajnie wykonany ale jak na serwer medium jest zbyt trudny aby się wybić trzeba ostro pakowac w is.

Fasolki słabo dropią i nie ma dłoni krytyka obrony itd

Do tego jeszcze mało osób gra :(

Mało metków w m2

Wiele botów w m1

Administracja nie banuje botów

Aby dostać się na nowy dungeon trzeba ładowac w is aby coś tam ogarnąć

Także narazie nie polecam i narazie nie gram .

@TheNaid

Otrząśnij się to zagram bo narazie nic nie robicie :(

Opublikowano

skoro to serwer medium to jakim h zeby co 15 sec oddajesz a ks klatw co 1h ? sklep ap 1 szt dloni na kryta 35 ap :p to jest medium ? 1 szt zmianka 100 ap ? xD i o dziwo brak fasolek w tym sklepie AP :P wbicie skili na P za 5 miechow ??xD

i ty dalej mówisz ze serwer MEDIUM ?? JA BYM POWIEDZIAŁ ZE CZYSTY HARD

Opublikowano

Naid widzisz na becie Ci pisalem zebys poprawil i zeby to byl bardziej Medium. Inni sie starali a Wy na becie rozdawaliscie eq zamiast testowac. Ale coz tyle sie napracowales to teraz masz.. :) Na serwerze za 2 tyg pewnie nie bedzie ludzi. Nawet teraz jest b.malo.

Opublikowano

Naid widzisz na becie Ci pisalem zebys poprawil i zeby to byl bardziej Medium. Inni sie starali a Wy na becie rozdawaliscie eq zamiast testowac. Ale coz tyle sie napracowales to teraz masz.. :) Na serwerze za 2 tyg pewnie nie bedzie ludzi. Nawet teraz jest b.malo.

Co sie dziwić ze mało ludzi ja sram już tymi hardami jak ten "MEDIUM" nie ma już porzadnego easy / medium bo oni już nie wiedzą co to znaczy

Opublikowano

Ludzie jedynie z expem z is fajnie leci ale bez tego to jak typowy HARD , nadal nie czaje gdzie tu jest ten MEDIUM ?? ze 10 ku do g ? a dodania i bodzie w sklepie to chyba na tyle :P

Opublikowano

Co się opłaca bocić na tym serwerze kamerem?

Serwer ile ma teraz graczy +/- ?

Ktoś wbił już max lv?

Spoty wszystkie są pozajmowane, generalnie na każdym CH :D. Nie nikt nie wbił jeszcze maxa ;p

1336584123357966.png

Opublikowano

to ile gra ludzi w godzinach szczytu ? bo nie wiem czy pobierać. Dajcie ss z m1

hiRVKis.jpg

+/- 630 osób aktualnie, dodam że z dnia na dzień ludzie przekonują się do serwera i liczba graczy rośnie.

0LsM05U.png

Opublikowano

hiRVKis.jpg

+/- 630 osób aktualnie, dodam że z dnia na dzień ludzie przekonują się do serwera i liczba graczy rośnie.

To wy nic nie robicie z tym co my was prosimy ? zróbcie z tego prawdziwego medium albo easy a będzie 1000 +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...