Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ETERNITY [Dedyk] [Medium/Easy]

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przy założeniu konta trzeba podać znak specjalny ( ą dałem ) a potem nie można się zalogować do gry a nie idzie zmienić hasła ...

2662114216934981012447.png

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przy założeniu konta trzeba podać znak specjalny ( ą dałem ) a potem nie można się zalogować do gry a nie idzie zmienić hasła ...

Też tak miałem, za długie hasło

1336584123357966.png

Opublikowano

"Ą" to nie jest znak specjalny tylko PL znak.

0LsM05U.png

Opublikowano

Bardz oładna prezka i chyba zaraz zagram ;)
Moge wiedziec w ile wbije 30 lv ?

Ile ku do G ?

Duzo % na bron elite ?

d2dp.png

Opublikowano

Bardz oładna prezka i chyba zaraz zagram ;)

Moge wiedziec w ile wbije 30 lv ?

Ile ku do G ?

Duzo % na bron elite ?

Jakąś godzinę łącznie z dropieniem itp

10 ku do G (jest w prezentacji)

1/2000 bo w końcu to legendarna broń.

0LsM05U.png

Opublikowano

No pięknie! Dobra robota panowie. Zagram i napisze o serwerze. Mam kilka pytań. Jak zdobyć legendarną broń? Ile gra ludzi?

a4yfzc.png

Shut the fuck up!

Opublikowano

No pięknie! Dobra robota panowie. Zagram i napisze o serwerze. Mam kilka pytań. Jak zdobyć legendarną broń? Ile gra ludzi?

Broń legendarną dropi się z tych samych potworów co normalną.

Ilość graczy to 500-700, zależy od dnia i godziny.

0LsM05U.png

Opublikowano

Serwer naprawde jeden z lepszych na jakim mozna pograc. Potrzebna reklama tylko ;c

Ciągle staramy się o reklamę ale większość YouTuberów nagrywa filmy z fałszywej pasji i jest ciężko. :D

0LsM05U.png

Opublikowano

Nagrywanie z Pasji u większych youtuberów też kosztuje. Za darmo nic nie ma niestety.

Ale to co dzisiaj się dzieje, to nie koszt, a zdzierstwo i przekupność :)

1336584123357966.png

Opublikowano

@UP, napisałem na stronie wcześniej. Administracja mówi, że 700 - 800, a z tego w jaki sposób pracują i jak się zachowują, to ufam w 100 %: )

1336584123357966.png

Opublikowano

kłamczuszki.. na 100% nie ma tyle osób online - po rynku i wołaju widać :P

Opublikowano

Te bony 6/10/15 bolą 10/15 da się przeboleć lecz jak się trafi np 4x + hp i w tym 4x trafi się 6%...

No cóż,lecz zagram ponieważ serwer na to zasługuje ;z

Opublikowano

Te bony 6/10/15 bolą 10/15 da się przeboleć lecz jak się trafi np 4x + hp i w tym 4x trafi się 6%...

No cóż,lecz zagram ponieważ serwer na to zasługuje ;z

Prędzej wbijesz hp + 4x 10% niż hp + 4x 6%.

0LsM05U.png

Opublikowano

Nagrywanie z Pasji u większych youtuberów też kosztuje. Za darmo nic nie ma niestety.

nagrywanie z pasji i kosztuję nie idą w parzę przemyśl co piszesz... jak ktoś nagrywa z pasji to nie będzie chcieć hajsu.

Ja nadal czekam od ciebie Naid na odp. na PW w sprawie mojego bana.

oLqzgYC.png

Opublikowano

nagrywanie z pasji i kosztuję nie idą w parzę przemyśl co piszesz... jak ktoś nagrywa z pasji to nie będzie chcieć hajsu.

Tak samo myśle :p

1336584123357966.png

Opublikowano

Bo jest takie coś jak ironia wow, poczytaj sobie.

Wprowadzili nowy dodatek a jeszcze stare bugi nie są naprawione.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Bo jest takie coś jak ironia wow, poczytaj sobie.

Wprowadzili nowy dodatek a jeszcze stare bugi nie są naprawione.

Ty zawsze masz problemy i bugi jak jedyny, na forum Eternity, to porażka z Tobą chłopie

1336584123357966.png

Opublikowano

Ty zawsze masz problemy i bugi jak jedyny, na forum Eternity, to porażka z Tobą chłopie

1. Nie tylko ja

2. Nie chłopie

3. Jeśli gówno wiesz to się nie wypowiadaj

NJxbd4x.png

Opublikowano

1. Nie tylko ja

2. Nie chłopie

3. Jeśli gówno wiesz to się nie wypowiadaj

Gówno wiem, bo co Twoim zdaniem ? Wszystkie Twoje tematy ludzie komentują " cool story bro ", więc zastanów się nad sobą

1336584123357966.png

Opublikowano

Gówno wiem, bo co Twoim zdaniem ? Wszystkie Twoje tematy ludzie komentują " cool story bro ", więc zastanów się nad sobą

No chyba w twoim wyimaginowanym świecie bo masa osób jakbyś umiał czytać, w co wątpię z każdą chwilą, pisała o bugach. Oprócz tego siedzę na TS z 80-95 lvl i każdy ale to każdy potwierdzi co najmniej kilka bugów które nadal są, np dzisiaj byliśmy na smoku ale przeniosło nas z powrotem na początek av2 więc musieliśmy od nowa zapieprzać.

Jedno wielkie gówno widziałeś i wiesz i się wypowiadasz więc skończ się kompromitować.

Btw: serwer jest naprawdę dobry tylko nie wiem dlaczego jak próbuje powiedzieć że jest kilka bugów nadal to mimo że dużo osób mnie popiera to znajdzie się grupa debili która powie że żadnych nie ma bo niczego nie doświadczyła.

NJxbd4x.png

Opublikowano

serwer bardzo ciekawy, w chooy nowości. lecz strasznie szybko się nudzi, polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...