Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ETERNITY [Dedyk] [Medium/Easy]

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer dobry, ale kuzwa zeby przez 20 min sie rejestrowac na stronie !?- tragedia, odeciało mi sie grac...

Przypomnienie hasła nawet nie reaguje po kliknięciu, naprawcie to !!!!!!

Ja takiego problemu z rejestracja nie miałem :D

1336584123357966.png

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mysle ze wbije

Edit: A legendarne bronie na 30 lvl gdzie mozna zdobyc?

Edit: Zalogowalem sie pogralem z 20 min i nie polecam z 3 osoby w miescie i cisza na czacie

wiem ze puzno jest ale dowiedzialem sie ze w dzien gra max z 40 osob na caly serw, wiec totalna porazka..

Do tego te koszmarnie wygladajace miasta gdzie nie wiadomo gdzie co jest

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Tak czytając od początku do końca stwierdzam że poza nowymi mapami,mobami i kilkoma questami to jedno wielkie gówno ! Czy wy serio myślicie że jeżeli zmianki będą w skrzyniach to nie będą cisneli na BS ? Ale wy jesteście naiwni.. Robicie największy błąd jaki może być. Ale w słowa The Naid'a to nie uwierzę [..] Ja nigdy nie korzystałem z BS.. Tak a może frytki do tego ? Na ten moment nie znam gracza który jeżeli tylko wie jak go zrobić i jak z niego korzystać na każdym serwie robi to bo teraz Ci wszyscy Pro Elo Administratorzy niby robią zmianki w skrzyniach, po 10 szt , ciężko dostać, z metków itd .. Czy wy serio myślicie że dla nas graczy, i większości używającej BS to jakaś przeszkoda ? Może najlepiej pierdolnij serwer bez bonów i bedzie ciekawie. Głupota aż się rzygać chce jak na to patrze. Ale sądząc po wypowiedziach innych wyżej to jeden wielki Shit !

I pomyślcie następnym razem przed kliknieciem "Utwórz Temat" Pod prezentacją bądź zapowiedzią takich serwerów bo to pod Easy/Medium nie podchodzi a po Medium/Hard. Wy chyba Easy/Medium nie widzieliście..

Opublikowano

serwr bardzo ciekawy ale tylko 200 osob ? ;/

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...