Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ETERNITY [Dedyk] [Medium/Easy]

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wg zaczolem ten dungeon 0 mobow metkow a za chwile jakas szamanka tam pojawila sie :P Jak sie wyloguje na swoim dungeonie i zaloguje za jakis czas to na czyims mozna wejsc. Jak da rade prosze o naprawienie tego tez,

Serwer i administracja spoko, serwer jest nowy i z czasem wszystko zostanie naprawione zapewne ;)

Problem tkwi w znikającym PT ale naprawimy to.

0LsM05U.png

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer fajny , ktoś już ma legendarną broń na 30lvl? , możecie pokazać jak wygląda?

w ile się wbija 30lvl? trudno o fms+9?

trza ulepszacze ?

di-6I2CV711.jpg
Opublikowano

Wbijajcie sobie na dungi z ch1 to PT nie powinno Wam znikać i wszystko będziecie mogli sobie robić :)

Co do serwa to całkiem spoko ale znaleźć metki po godzinie 10 rano to już cud xD

JI5Zwld.png

Opublikowano

Pytanie do Gm-ów :

Ma 44 lvl i wgl nie dropią mi doktryny do questa(Akt II Misja I),bije juz pół godziny tych czarodziejów i nic,ani jednej ;/

To błąd czy jak?

Opublikowano

serwer fajny , ktoś już ma legendarną broń na 30lvl? , możecie pokazać jak wygląda? w ile się wbija 30lvl? trudno o fms+9? trza ulepszacze ?

post-286304-0-13419300-1387103015_thumb.jpg

30lvl wbijesz w 2h

FMS ja wywalałem na ziemię, bo teraz mało są warte

ulepszacze na te itemki z dużym lvlem ;)

Serwer dobry, lecz mam jednak kilka uwag:

-przy zmianie mapy bądź relogu mamy 1/4HP

-pety same się odwołują przy relogu, zmianie mapy( jest to dla mnie strasznie frustrujące xD )

-szkatułki w IS

-kufry czasami są zakleszczone w ścianie bądź niedostępnych miejscach co skutkuje brakiem dostępu do nich

-po teleportacji zostają usunięte zielone i fioletowe potki

-po teleportacji zsiada z wierzchowca i trzeba ręcznie zakładać i wkładać pieczęć

Opublikowano

30lvl wbijesz w 2h

FMS ja wywalałem na ziemię, bo teraz mało są warte

ulepszacze na te itemki z dużym lvlem ;)

Serwer dobry, lecz mam jednak kilka uwag:

-przy zmianie mapy bądź relogu mamy 1/4HP

-pety same się odwołują przy relogu, zmianie mapy( jest to dla mnie strasznie frustrujące xD )

-szkatułki w IS

-kufry czasami są zakleszczone w ścianie bądź niedostępnych miejscach co skutkuje brakiem dostępu do nich

-po teleportacji zostają usunięte zielone i fioletowe potki

-po teleportacji zsiada z wierzchowca i trzeba ręcznie zakładać i wkładać pieczęć

Lepiej 1/4 hp niż jego brak. ;f wybrałem mniejsze zło

Pet się odwołuje aby nie było buga

Szkatułki w IS wybrali gracze

Te kufry to już w ogóle utrapienie bo się nie chcą słuchać konfiguracji ale będziemy walczyć

Tu jesteś w błędzie

Specjalnie teraz przetestowałem pieczęć wierzchowca i działa cud malina.

Podaj ktoś aktualnego TS3

178.217.189.21 lub tsforall.pl

0LsM05U.png

Opublikowano

Po kilku godzinach gry stwierdzam że reklama dobrze wygląda,a reszta....a reszta to G... prawda,bo serwer mało grywalny jak dla mnie.

Panie na dole za to ty jesteś mistrzem w ciskaniu pota i trzymaniu spacji:>tak trzymaj

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

Po kilku godzinach gry stwierdzam że reklama dobrze wygląda,a reszta....a reszta to G... prawda,bo serwer mało grywalny jak dla mnie.

Bo nie potrafisz sobie poradzić ;_;

1336584123357966.png

Opublikowano

"Jakoś nie napisałeś do nas o zwrot przepustki tylko wyżaliłeś się na forum więc następnym razem się zastanów."

Dzis slyszalem ze dziala ten dungeon wbilem 2x i to samo nie odpalil 0 mobow, gdzie moge sie zglosic po oddanie tej przepustki?

Opublikowano

Panie na dole za to ty jesteś mistrzem w ciskaniu pota i trzymaniu spacji:>tak trzymaj

To po co w ogóle grasz w grę która Ci nie odpowiada ? Nie bardzo rozumiem logike ...

1336584123357966.png

Opublikowano

Rosy/miksturki sa zbugowane uzylem mialem 677 defa jak minely 452 i nie moge uzyc nastepnych, po co tyle tych ziol itp jak to nie dziala? ;p Jest napisane efekt tra a g**** prawda ;p

Opublikowano

Rosy/miksturki sa zbugowane uzylem mialem 677 defa jak minely 452 i nie moge uzyc nastepnych, po co tyle tych ziol itp jak to nie dziala? ;p Jest napisane efekt tra a g**** prawda ;p

Jeżeli ktoś kilka jak głupi na roskę to czas się aktywuje bez zabrania rosy i dodania efektu więc przed Tobą czas oczekiwania.

Taki bajer jest na każdym serwerze prywatnym jak i globalnym więc nie wiem po co tutaj o tym piszesz.

Tak przy okazji to mamy własne forum, nie wiem czy wiesz.

0LsM05U.png

Opublikowano

To po co w ogóle grasz w grę która Ci nie odpowiada ? Nie bardzo rozumiem logike ...

Bo jesteś z głupi na logikę po prostu...gdzie napisałem że gra mnie nie odpowiada...server to nie gra

A druga sprawa to jakbym nie przeglądał serwerów nie zobaczył bym że ciągle do mnie piszesz a widze stale sie czaisz...pisz pw nie rób scen na drugi raz

A przy okazji właśnie sprawdziłem i ...

Jeżeli ktoś kilka jak głupi na roskę to czas się aktywuje bez zabrania rosy i dodania efektu więc przed Tobą czas oczekiwania.

Taki bajer jest na każdym serwerze prywatnym jak i globalnym więc nie wiem po co tutaj o tym piszesz.

Tak przy okazji to mamy własne forum, nie wiem czy wiesz.

Śmiać chce mi sie gdzy czytam takie wycie;d nieprawdą jest że jeżeli klikasz jak "głupi" to sie sumuje czas.... no chyba że wszędzie ogranicza sie do tego serwera,dobra lece szukać grywalnego serwera nie przeszkadzam i cozłego to nie ja.

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

ile średnio osób online koło godziny 17 ? w ile czasu wbiję 35 lvl ?

Opublikowano

ile średnio osób online koło godziny 17 ? w ile czasu wbiję 35 lvl ?

Pół godziny ? osób z 600/800

ZAPRASZAM I POLECAM SERWER 9,5/10 !!!!

NJxbd4x.png

Opublikowano

500+, w m1 ch1 isgaroth(czy jakoś tak) dużo sklepów, w m2 dużo ludzi też biega, a 35 lvl wbija się dość szybko.

Ogólnie zmieniłem zdanie o serwerze, bo widze, że sporo graczy przybyło i w pełni serwer mogę polecić :)

Opublikowano

500+, w m1 ch1 isgaroth(czy jakoś tak) dużo sklepów, w m2 dużo ludzi też biega, a 35 lvl wbija się dość szybko.

Ogólnie zmieniłem zdanie o serwerze, bo widze, że sporo graczy przybyło i w pełni serwer mogę polecić :)

No i w końcu wszelakie błędy zostały naprawione, została kosmetyka.

0LsM05U.png

Opublikowano

No i w końcu wszelakie błędy zostały naprawione, została kosmetyka.

Nie mów na forum ,że jesteś złym adminem ,jak jesteś zajebisty :>

Kłamczuch

Server - 9,9/10

* mogliby drop egzo zwiększyć ;3 *

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...