Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ETERNITY [Dedyk] [Medium/Easy]

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możecie wprowadzić taki myk żeby przy tworzeniu sklepu ceny przedmiotów się powtarzały? Np. wpisujemy zwój egzorcyzmu 300k i klikając kolejny zwój mamy wpisaną tą cenę.

Możecie dodać handel 5-tym bonem?

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer to nie medium.
Pierwszy raz spotkałem się z przypadkiem na medium gdzie trzeba posiadać określony lvl do V2 (41)

Aby oddać ks klątw trzeba poczekać 1H przed kolejną sztuką, biolog często pali bardzo często.

Wiedźmę ubija PT złożone z graczy w przedziale 40 - 60lvl.

To nie wygląda na medium a nawet podchodzi pod hard.

Opublikowano

Serwer wygląda na bardzo zadbany i dopracowana, jako jeden z nielicznych zasługuję na moje uznanie, chętnie wbije na serwer i dobra robota.

Opublikowano

Serwer bardzo ciekawy, jedyny minus to liczba graczy... macie kase z IS, wielu youtuberów walczy o hajs, wiec mozecie wykupić u niektórych tych "lepszyc" bo nie mowie o osobach z 2k widzami aka weezy czy inne przyglupy, a ogolnie serwer elegancki. Jedyne co by sie jeszcze przydało to zablokowanie kamer moda.

A, i serwer jest medium i to widac... bojowiec na start, ze skilami i eq w miare łatwo... chill, w porównaniu z innymi hardami.. to ten jest serio bardziej medium niz hard

Opublikowano

Możecie wprowadzić taki myk żeby przy tworzeniu sklepu ceny przedmiotów się powtarzały? Np. wpisujemy zwój egzorcyzmu 300k i klikając kolejny zwój mamy wpisaną tą cenę.

Możecie dodać handel 5-tym bonem?

Możemy dodać.

Serwer to nie medium.

Pierwszy raz spotkałem się z przypadkiem na medium gdzie trzeba posiadać określony lvl do V2 (41)

Aby oddać ks klątw trzeba poczekać 1H przed kolejną sztuką, biolog często pali bardzo często.

Wiedźmę ubija PT złożone z graczy w przedziale 40 - 60lvl.

To nie wygląda na medium a nawet podchodzi pod hard.

Dodaliśmy limit lvlowy aby WP 15 lv nie wchodziło i rzucało rozpro, z resztą na 41lv nikt tam nie ogarnie expić.

Biolog ma 60% na przyjęcie a daliśmy 1h na oddawanie, żeby miał jakiś sens.

I bardzo dobrze, współpraca to podstawa.

Serwer wygląda na bardzo zadbany i dopracowana, jako jeden z nielicznych zasługuję na moje uznanie, chętnie wbije na serwer i dobra robota.

Zapraszamy.

Ile ludzi gra na serwerze +/-?

Zależy od godziny 500 - 700.

Serwer bardzo ciekawy, jedyny minus to liczba graczy... macie kase z IS, wielu youtuberów walczy o hajs, wiec mozecie wykupić u niektórych tych "lepszyc" bo nie mowie o osobach z 2k widzami aka weezy czy inne przyglupy, a ogolnie serwer elegancki. Jedyne co by sie jeszcze przydało to zablokowanie kamer moda.

A, i serwer jest medium i to widac... bojowiec na start, ze skilami i eq w miare łatwo... chill, w porównaniu z innymi hardami.. to ten jest serio bardziej medium niz hard

Będziemy starać się blokować hacki ponieważ ich nie tolerujemy a osoby używające ich nie nazywamy nawet graczami.

Codziennie są prowadzone rozmowy z YouTuberami oraz innymi osobami które by mogły nam pomóc rozreklamować serwer.

2 skille na G można wbić w 1 dzień jeżeli ktoś gra a nie narzeka więc moim zdaniem jest spoko Medium na dłużej.

0LsM05U.png

Opublikowano

Dodaliśmy limit lvlowy aby WP 15 lv nie wchodziło i rzucało rozpro, z resztą na 41lv nikt tam nie ogarnie expić.

Biolog ma 60% na przyjęcie a daliśmy 1h na oddawanie, żeby miał jakiś sens.

I bardzo dobrze, współpraca to podstawa.

Jeżeli na medium są takie limity to także powinny pojawić się przedmioty które usuwają czas a także zwiększają szansę na przyjęcie.

Z tym limitem to słaby pomysł ponieważ każdy expi inaczej, niektórzy nie mają zamiaru expić do tego 41lvla główną postać oraz buffa. Marmur na 33lvlu i exp idzie dobrze. Rzucanie rozpro to część gry tak jak ksucie, zabijanie na wolnym, odbijanie spotów...

Opublikowano

Opowie mi ktoś o serwerze ? gdzie najłatwiej KU dropnąć, kase , wbić expa jakieś KU podropać i jedna prośba zróbcie z tego EASY albo medium bo to co teraz jest to medium nazwac nie mozna a serwer z tyloma nowościami był by super jako easy lub taki medium a nie hard 15 złota za moba

Opublikowano

Od razu skreślacie serwer, bo do 10 ludzi wpadło z kamer modem i spamuje?

Na serwerze się gra świetnie, mnóstwo ludzi, wszystko dopasowane.

Polecam.

Misje na peta można w pt wykonywać?

VNp6c2U.png

Opublikowano

Szkoda, liczyłem na lepsze zabezpieczenia. ELO.

zytfby.jpg

Ładnie zostałeś strollowany kamer modem bo Oni się nadają do plucia, łapania i po dupie drapania.

Tak myslalem ze serwer skonczy tak samo jak nexanity jedno gowno to i drugie szajsem musialo byc ;) Oba serwery ladnie wygladaly lecz w grze gowno ;)

@TheNaid dostalem 2 bany za darmoooo ;o ciekawe masz zycie

@Tak ps to mialy byc oxy i zua a gowno bylo ,niepotrzebnie czekalem ;x

@aw

skad trute +4 ?

Pozdrawiam serdecznie gildie WklespePempki

Averios~~miszcz

Zbanowałem całą gildię ponieważ gracie na kamer modzie który u nas jest niedopuszczalny.

Odpaliłem "Patcher" i error przy loading patchlist. mam windows XP

Pomoże ktoś?

Zrestartuj połączenie sieciowe i spróbuj jeszcze raz.

0LsM05U.png

Opublikowano

kajsksas może odpal jako administrator lub zgodność z xp + pack lub windows 7.

Spróbuj.

Jak z XP odpalić w z godności z XP? xD

Ładnie zostałeś strollowany kamer modem bo Oni się nadają do plucia, łapania i po dupie drapania.

Zbanowałem całą gildię ponieważ gracie na kamer modzie który u nas jest niedopuszczalny.

Zrestartuj połączenie sieciowe i spróbuj jeszcze raz.

Ok, już próbuję.

Opublikowano

Ktoś cały czas się podszywa pod admina na Wołaj... OX'y ZUO itp..

btw. KochamMisie kamer mod + waithack

Opublikowano

Ktoś cały czas się podszywa pod admina na Wołaj... OX'y ZUO itp..

btw. KochamMisie kamer mod + waithack

Już się nie podszyją bo są za słabi.

Tak

Spróbuj przez proxy

0LsM05U.png

Opublikowano

Szkoda, liczyłem na lepsze zabezpieczenia. ELO.

Już naprawili to :D. Widać, że hejterki starają się doszukać wszystkiego. Nie da się przyjebać do ISa, nie ma jak do bugów, do startu serwera, do stabilności, do niczego praktycznie, to do takiej błahostki, którą naprawili w 10 min, rzeczywiście, gratulacje dla Twojego myślenia xD

1336584123357966.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...