Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ETERNITY [Dedyk] [Medium/Easy]

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tLhf.jpg

Chciałeś pokazać ss gdy Ci oddawałem przedmioty które wcześniej usunąłem z bazy?

Przy okazji każdy kto stracił stalki i niebianki 7 grudnia je odzyskał.

0LsM05U.png

Opublikowano

Moja opinia na temat serwera spada wraz z bugami na dt i wieloma godzinami zmarnowanymi, aktualnie siedzę na DT 9 piętro puste w trybie awaryjnym ale to oczywiście moja wina i za takie coś nic nie dostane, nie wspominając że oprócz tego już kilka podejść poszło się...

NJxbd4x.png

Opublikowano

Moja opinia na temat serwera spada wraz z bugami na dt i wieloma godzinami zmarnowanymi, aktualnie siedzę na DT 9 piętro puste w trybie awaryjnym ale to oczywiście moja wina i za takie coś nic nie dostane, nie wspominając że oprócz tego już kilka podejść poszło się...

Generalnie to Ty z iluśtam set osób na serwerze, jako jedyny chodzisz po forum i jęczysz. A to tutaj mi nie weszło, a to tutaj dropiłem 10 godzin, a to tutaj coś innego. Nikt człowieku nie ma takich problemów, ja ani razu nie miałem takiego problemu jak Ty.

1336584123357966.png

Opublikowano

No i w końcu wszelakie błędy zostały naprawione, została kosmetyka.

To chyba jakis zart, widzac ten post wbilem na dungeon i kolejny raz stracona przepustka. Widze ze nie masz zamiaru albo poprostu nie potrafisz naprawic tego bledu na dungeonie...

Serwer spoko tylko po za expieniem, dropieniem nie ma zadnego zajecia.

Opublikowano

@up mam dobre eq, 65 lvl ( nie mam sily narazie wiecej expic nie lubie tego) Daj mi jakies zajecie oprocz ww dropienia i expienia skoro pisales ze jest masa zajec.

Nie pisz o pvp bo to wziolem juz pod uwage :)

Opublikowano

Generalnie to Ty z iluśtam set osób na serwerze, jako jedyny chodzisz po forum i jęczysz. A to tutaj mi nie weszło, a to tutaj dropiłem 10 godzin, a to tutaj coś innego. Nikt człowieku nie ma takich problemów, ja ani razu nie miałem takiego problemu jak Ty.

Dobra tylko siedze z ludżmi na TS i kurwa każdy potwierdza masę bugów jakie były i jeszcze są razem z problemami z DT a to że tobie najjaśniejszy książę się nie przytrafiło to się ciesz bo na pewno nie chciałbyś siedzieć na 9 pustym piętrze DT czy mieć pokaz slaidów.

Na szczęście sytuacja póki co opanowana i serwer śmiga nawet dzisiaj ripa ubiłem bez problemów ale co nie zmienia faktów że bugi były.

NJxbd4x.png

Opublikowano

To chyba jakis zart, widzac ten post wbilem na dungeon i kolejny raz stracona przepustka. Widze ze nie masz zamiaru albo poprostu nie potrafisz naprawic tego bledu na dungeonie...

Serwer spoko tylko po za expieniem, dropieniem nie ma zadnego zajecia.

Potrafisz mi jakoś sensownie wyjaśnić czemu gdy ja wchodzę na byle jaki dungeon to kończę go bez żadnych problemów?

0LsM05U.png

Opublikowano

Potrafisz mi jakoś sensownie wyjaśnić czemu gdy ja wchodzę na byle jaki dungeon to kończę go bez żadnych problemów?

potwierdzam...

Na Sabacie jak są metki mordu i niby jeden dobry.... zawsze po ubiciu jednego nic się nie dzieje ... ubije się drugi też nic .. po czasie wywala.. byłem z 5-6 osobami 2-3 i zawsze to samo...

Wężowe lasy czy coś tam też ... wywala po czasie ... nie wiem czy tylko nas czy innych też

1390144171-U592769.png

Opublikowano

potwierdzam...

Na Sabacie jak są metki mordu i niby jeden dobry.... zawsze po ubiciu jednego nic się nie dzieje ... ubije się drugi też nic .. po czasie wywala.. byłem z 5-6 osobami 2-3 i zawsze to samo...

Wężowe lasy czy coś tam też ... wywala po czasie ... nie wiem czy tylko nas czy innych też

Ponieważ dungeony są na czas.

0LsM05U.png

Opublikowano

A ja skad mam to wiedziec? Szamanka jest jeszcze na dungeonie, gdy wchodze na dungeon pt sie usuwa i nie ma mobow i metkow. To chyba ty jestes technikiem nie ja zeby taki problem mam rozwiazac. 3 x wchodzilem na lodowa wyzyne i 3x STRACONA PRZEPUSTKA. Dobrze wiedziec ze dobrze sprzedzilem dlugie godziny na dropieniu przepustek ktore mi nie dzialaja.

Po tym poscie @@ up wbilem 4x z MocnY ma 72 lvl myslalem ze przez to ze szamanka ma 33 lvl nie odpalal dungeon ale nie z nim tez nie dziala tto zbugowane g****...

ps. Jesli chodzi o forum serwera 1h temu zalozylem konto i jeszcze nie dostalem emailu aktywacyjnego, a jest napisane ze w ciagu 10 minut przyjdzie.

Opublikowano

To mówisz rzeźnik, że sam na swoim serwerze napierdalasz? Czy DejaVu Ci się przyjebało na mózg ? :D

Beka xD

#PS

Zanim napiszesz, że nie jesteś rzeźnik i zrobisz z siebie idiotę to weź przeanalizuj swoje posty bucu :ninja:

#AW

Szkoda, że DT nie działa :unsure:

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

A ja skad mam to wiedziec? Szamanka jest jeszcze na dungeonie, gdy wchodze na dungeon pt sie usuwa i nie ma mobow i metkow. To chyba ty jestes technikiem nie ja zeby taki problem mam rozwiazac. 3 x wchodzilem na lodowa wyzyne i 3x STRACONA PRZEPUSTKA. Dobrze wiedziec ze dobrze sprzedzilem dlugie godziny na dropieniu przepustek ktore mi nie dzialaja.

Po tym poscie @@ up wbilem 4x z MocnY ma 72 lvl myslalem ze przez to ze szamanka ma 33 lvl nie odpalal dungeon ale nie z nim tez nie dziala tto zbugowane g****...

ps. Jesli chodzi o forum serwera 1h temu zalozylem konto i jeszcze nie dostalem emailu aktywacyjnego, a jest napisane ze w ciagu 10 minut przyjdzie.

Apropo maila, też miałem taki problem. Konto założyłem na Gmailu i przyszedł od razu, kwestia poczty ;)

1336584123357966.png

Opublikowano

To mówisz rzeźnik, że sam na swoim serwerze napierdalasz? Czy DejaVu Ci się przyjebało na mózg ? :D

Beka xD

#PS

Zanim napiszesz, że nie jesteś rzeźnik i zrobisz z siebie idiotę to weź przeanalizuj swoje posty bucu :ninja:

#AW

Szkoda, że DT nie działa :unsure:

Od kiedy DT nie działa? Coś mnie ominęło? ^^

0LsM05U.png

Opublikowano

Serwer narazie fajny ale troche malo ludzi w Eldador.Gdyby bylo tyle ile w 2 krolestwie bylo by git.Zapraszam wszystkich nowych graczy do krolestwa Eldador

Opublikowano

Nocne zmiany na serwerze:

CHANGELOG

• ​Dodanie wymiany zielonych kostiumów na pierścień doświadczenia u Mikołaja
  • Dodanie Świątecznego Eventu do Świątecznej Choinki
  • Modyfikacja dungeonu Wężowe Lochy
  • Modyfikacja dungeonu Świątynia Stakao
  • Modyfikacja Nefrytowej Zatoki
  • Modyfikacja zdobywanego doświadczenia z Trytonów
  • Modyfikacja zdobywanego doświadczenia z Skorupiaków
  • Modyfikacja działania przedmiotu Medal Konny
  • Kolejne poprawki stabilności channeli
  • Modyfikacja respu Małży
  • Modyfikacja respu Kufrów
  • Dodanie Mikołaja
  • Dodanie Świątecznej Choinki
  • Dodanie zwoju kamienia duszy do handlarki
  • Dodanie dropu Skarpetek
  • Dodanie dropu Prezentów
  • Poprawiono przeróbkę Złotego Ubrania +9
  • Usunięto z Skarpetki drop Zielonych Świątecznych Kostiumów
  • [EVENT ŚWIĄTECZNY] Dodano do Skarpetki drop Czerepów Renifera oraz Świątecznych Czapek(Dodaje 2500 PŻ, oraz 10% Silny przeciwko Potworom)
  • [EVENT ŚWIĄTECZNY] Dodano do Skarpetki drop Czerwonego Świątecznego Kostiumu (Dodaje 5% Silny przeciwko Ludziom, 15% Szybkości Zaklęcia)
  • Zmniejszono obrażenia zadawane przez Dowódca Yonghan
  • Zmniejszono obrażenia zadawane przez Motłoch Azraela
  • Na Gnolle od teraz działa bonus Silny przeciwko Zwierzętom
  • Na Cyklopy od teraz działa bonus Silny przeciwko Orkom
  • Na Mantykory od teraz działa bonus Silny przeciwko Diabłom
  • Na Lemury od teraz działa bonus Silny przeciwko Mistykom
  • Na Trytony od teraz działa bonus Silny przeciwko Diabłom
  • Na Skorupiaki od teraz działa bonus Silny przeciwko Zwierzętom
  • Na Giganty od teraz działa bonus Silny przeciwko Nieumarłym
  • Na Ogry (Zbocze Gautama) od teraz działa bonus Silny przeciwko Orkom

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...