Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ETERNITY [Dedyk] [Medium/Easy]

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gościu właśnie to sam napisałeś, serwer jest dla tych którzy grają . A czy Ty grasz ? Sam napisałeś, że nie ! Co do serwera, robili go dla siebie ? Czy Ty na prawdę z drzewa spadłeś ? Osobiście testowałem na becie, a Administracja pytała się dosłownie o wszystko, dosłownie. O drop, o exp, o drop ze skrzynek, o yangi, dosłownie o wszystko, więc nie pierdziel głupot . Z tego co wiem, ten komunikat jest dla graczy, którzy próbują bugować kamienie i zwoje SM, to dlaczego kogoś takiego mają nazywać inaczej ? Działa na niekorzyść serwera, jest nieuczciwy wobec innych graczy i próbuje oszukiwać ... Pomyśl nad tym chwilę i dojdziesz do słusznego wniosku

Owszem, napisałem... Spostrzegawczy jesteś jak widzę... Na serwerze już nie gram, a przestałem dosłownie przed chwilą, podsumowując to swoją opinią o serwerze w jego prezentacji, bo mam do tego pełne prawo.

Zauważ też jak Twoje posty nagle się zmieniły po tym jak przestałeś grać - tu jest niezły motyw.

Widzisz, ale to już nie moja wina. Obiecaliście nam dużo więcej niż daliście. Sorry ale dobre chęci to za mało.

@EDIT

I tak w ogóle to zróbcie coś z tym wirusem w cliencie:

7pyz.jpg

Bo została mi po nim pamiątka ;/:

cwmo.jpg

I nie zwracaj uwagi tylko na moje posty, popatrz też na inne i zobacz kto co o Was myśli. Pisałem, że nie życzę Wam źle, bo chciałbym, aby ten serwer był godny uwagi. Widzę jak bardzo zabolał Cię mój "hejt", którym nie jest. Grałem na serwerze, wyraziłem tutaj swoją opinię i już nigdy do tego nie wrócę. No ale Ty oczywiście wdajesz się w niepotrzebne dyskusje ze mną, ok jakoś to przeżyję. :)

Opublikowano

Jeżeli tak Cię zabolał ten śmiechowy komunikat to zawsze można go zmienić (chociaż sam bugujący Maccabre miał z tego bekę jak i cały chat, wszyscy byly w wesołych nastrojach)

Maccabre jak widać poczuł się do winy i SAM sobie ustalił 12h bana którego nałożyłem.

Jeżeli Twój kolega był w szoku to czemu nam tego nie oznajmił? Nie wie, że najważniejszą rzeczą w 99% światowych spraw to komunikacja? Z nami można się dogadać.

Np JuicyPussy był zadowolony z bety jak i z nagrody którą dostał.

Zauważ też jak Twoje posty nagle się zmieniły po tym jak przestałeś grać - tu jest niezły motyw.

Tylko lapsy grają na bugach :) Dobra informacja która ostrzega innych graczy.

Server pierwsza klasa polecam, podejście administracji jest profesjonalne :)

Pozdrawiam.

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

Opublikowano

typowy spierdolony serwer pod IS ....

ceny IS w przeliczeniu na ZL to smiech na sali

Spierdolony to Ty jesteś. W Itemshopie nawet nie ma niczego, co dawałoby Ci jakąkolwiek przewagę w grze. Moim zdaniem wręcz przeciwnie, IS jest bardzo ubogi, co świadczy o tym, że Administracja stara się być w porzadku wobec wszystkich graczy, tych którzy używają ISa i tych którzy grają bez niego

1336584123357966.png

Opublikowano

Na serwie jest pierścień anty-expa?

(mogłem nie odczytać )

W Ekwipunku koło założonego EQ masz kilka przycisków. Jednym z nich blokujesz i aktywujesz Expa.

Mimo tego, że już tu nie gram staram się pomagać, bo chcę udowodnić, że nie jestem hejterem. :)

Opublikowano

Serwer na prawde epicki. Lipa z kasą jest ale damy rade xD.

Lipa?! Jaka lipa?! Czas na aktualizację! Po więcej zapraszam na forum. :D

mam zrobione konto a zalogować się w grze nie mogę ;x dlaczego ?

Czy zaktualizowałeś clienta? Sprawdź czy Twoje konto działa podczas logowania na stronie,

0LsM05U.png

Opublikowano

Jeżeli tak Cię zabolał ten śmiechowy komunikat to zawsze można go zmienić (chociaż sam bugujący Maccabre miał z tego bekę jak i cały chat, wszyscy byly w wesołych nastrojach)

Maccabre jak widać poczuł się do winy i SAM sobie ustalił 12h bana którego nałożyłem.

Jeżeli Twój kolega był w szoku to czemu nam tego nie oznajmił? Nie wie, że najważniejszą rzeczą w 99% światowych spraw to komunikacja? Z nami można się dogadać.

Np JuicyPussy był zadowolony z bety jak i z nagrody którą dostał.

Raczej marna podrobka Juiciego ;)

Opublikowano

Raczej marna podrobka Juiciego ;)

Prawdziwy bo poznaje po głosie.

Eternityńczcy,
Specjalnie dla Was kolejna paczka zmian, która zostanie wprowadzona po dzisiejszej nocnej przerwie technicznej serwera.
A oto i lista zmian:
- Zwiększone o 45% dropu Zaczarowania Przedmiotu
- Usunięcie płatności w przycisku teleport
- Zwiększony drop metinów w Duligoth
- Dodanie podstawowych fryzur po 0SM w IS
- Modernizacja sklepu pod względem zaopatrzenia i cen
- Optymalizacja plików serwerowych i bazy danych
- Uwidocznienie oszustów na KamerModzie
- Pierwsze fazy przygotowania fabularnego eventu.
Z pozdrowieniami,
Eternity Team

0LsM05U.png

Opublikowano

Prawdziwy bo poznaje po głosie.

Eternityńczcy,

Specjalnie dla Was kolejna paczka zmian, która zostanie wprowadzona po dzisiejszej nocnej przerwie technicznej serwera.

A oto i lista zmian:

- Zwiększone o 45% dropu Zaczarowania Przedmiotu

Z pozdrowieniami,

Eternity Team

Z tego co tak mniej wiecej wiem to jeszcze nie mial czasu zeby zagrac. Ale skoro poznajesz go po glosie to z czystej ciekawosci czy wiesz moze jak ma na imie oraz w jakim kraju mieszka? ;d

I do tego ja mam kilka pytan bo zamierzam zagrac jak wroce do Polski :D

1. Dziala BS ? Jest konieczny bo komu chce sie recznie zmieniac bony?

2. Dziala WH ? Jest rowniez konieczne bo komu chce sie napieprzac caly dzien trzymajac spacje ?

To tyle pytan jak narazie :D

Pozdrawiam.

Opublikowano

Z tego co tak mniej wiecej wiem to jeszcze nie mial czasu zeby zagrac. Ale skoro poznajesz go po glosie to z czystej ciekawosci czy wiesz moze jak ma na imie oraz w jakim kraju mieszka? ;d

I do tego ja mam kilka pytan bo zamierzam zagrac jak wroce do Polski :D

1. Dziala BS ? Jest konieczny bo komu chce sie recznie zmieniac bony?

2. Dziala WH ? Jest rowniez konieczne bo komu chce sie napieprzac caly dzien trzymajac spacje ?

To tyle pytan jak narazie :D

Pozdrawiam.

Patryk Anglia

1. Zmianki dropią więc nie użyjesz

2. WH niby działa ale i tak prawie wszyscy już wylądowali z banem.

0LsM05U.png

Opublikowano

Patryk Anglia

1. Zmianki dropią więc nie użyjesz

2. WH niby działa ale i tak prawie wszyscy już wylądowali z banem.

Ok, wierze Ci. Jednak znalazl czas zeby zagrac.

Zmuszasz mnie do robienia buffa.. ahh te zycie.

Odrazu Cie prosze o link do patchera zeby client wlasciwie dzialal bo ten na strone to pewnie z bety. A mi sie szukac nie chce z takim internetem gdzie to nie jest latwe.. :P

Bede Ci bardzo wdzieczny.

Opublikowano

Zwiększone o 45% dropu Zaczarowania Przedmiotu

Lecimy dropić metiny w Duligoth! Co nie? :D

Troche chamskie, ze wszystko ulepszacie po tym jak wielu graczy niezle nastukalo lvle itp. no ale jak nie maja z tym problemu to git.

zhda.png

Opublikowano

popraw buga bo jest jakies ku co nazwy nie widac dzis wlasnie to ku dropnolem i nie wiem co to za ku

Jest to 6 skill dla ninji, wywal na ziemię ;P

Serwer godny uwagi :P

Opublikowano

Serwer jak narazie dobry z bugami większymi się nie spotkałem. Mam nadzieję, że więcej graczy przybędzie i nie padnie za szybko :)

Przydałoby się zwiększenie respów początkowych potworków do polowań bo czasami trudno 1 znaleźć.

Opublikowano

popraw buga bo jest jakies ku co nazwy nie widac dzis wlasnie to ku dropnolem i nie wiem co to za ku

Jak znajdę ten offset w game to usunę drop

Jak zwiększacie resp metków, to zróbcie to na wszystkich mapach, bo np. na pustyni 2 metki to cud..

Spokojnie, bez paniki. :D

0LsM05U.png

Opublikowano

:P brak dropu atakow smoka etc xD dłoni to samo :P lipa w ,,j to samo z expem ? drop fasolek 1 szt <brak fasolek w is> i wbij tu skile na P :P a sora is w nim all taki boga i dlonie kryta :P masz 40 lvl bijesz v2 1 % wdf ?? jakiś dziwny ten exp hard w hu..

ps:

aktualnie nie mogę włączyć gry xD

fajnie by było powiększyć spoty x1 albo i x2

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Opublikowano

Serwera nie polecam, wojownik 35 lvl uderzyl mnie z wirka 200k, jedna gildia ma full is i te lepsze bronie i to kazdy i kazdy ma w broni sr 45 + ciekawe kuzwa jakim cudem, rozumiem jedna osoba ok, dwie.. ale ponad 10 ?

Administracja robila wczoraj OX, czekalem 30 min nie odbylo sie, nastepnie ZUO czekalem kolejne 30 min rowniez sie nie odbylo.

Pisząc z GA czulem sie jakbym pisal z 15sto latkiem, ortografia pada, trudno sie dogadac, nic sprawdzic nie potrafi w logach -.- Ludzie podostawali bany za darmo.. ahh taka administacja

NIE POLECAM SERWERA

AW : Skąd ebonitowe kolczyki ?

Opublikowano

To ze sie wkreciles w to ze ma byc OX a potem ZUO to swiadczy o twoim poziomie IQ, to jakis dzieciak bawil sie kamermodem na admin czacie ale zostal juz zbanowany :)

a co do tej gildii, POKAZ SS tego hita 200k , bo wemnie ostatnio czolg wjechal w m4 i zabral tylko 150k hp czaisz ? ( to tak samo brzmi jak twoje zdanie, chuj a nie wiarygodne )

bany za darmo ? daj przyklad. bo na serwie naprawde troche osob jedzie na Wait Hacku czy jak to sie zwie, wiec watpie zeby byly bany za free :))

odnosnie serwera :

Serwer jeden z lepszych, wprowadzili wiele nowosci , strasznie przyjemnie sie gra !! cos czuje ze to bedzie ten serwer ktory mnie wciagnie, graczy naprawde duzo sklepikow w m1 jest okolo 50-70,

wbijajcie i sami oceniajcie :)

WarRocK Player 

ING : IFCC

POZIOM : +13

KENZO ZE SŁUŻEWCA :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...