Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ETERNITY [Dedyk] [Medium/Easy]

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nie chcialem plakac czy cos bo serw jest ok ale zmianki z metkow w m2 dropia po 1, z skrzyn po 1, a skrzynie nie zawsze leca, z mobkow tez po 1, a z mobkow to leca raz na rok, a do tego bony z malymi wartosciami. ;c Slabo troche ale jako tako idzie.

zhda.png

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

miało być tam pięknie... :)

EXP = medium ?

to mi na harda wygląda :)

po 15 minutach gra mi osobiście się odechciało ;)

Prezentacja była tak dobra, że aż za bardzo :D zauważcie, wszystkie rzeczy są na 90+lvle

a zanim się 90 wbije to... <chuy szczeli> :)

Jak na razie nie polecam, z mediuma (ohoho, taki miał być dobry) zrobili twardy medium/hard ;P

50% lvla na spot w v2, bardzo ciekawe rzeczy opowiadasz z tym expem.

0LsM05U.png

Opublikowano

Serwer ogólnie dobry ale to nie zmienia faktu że to nie jest klasyczny medium. Raczej bym powiedział medium z elementami harda. Np, zmianki słabo lecą(To podobno medium a wiec nie kumam czemu ich nie ma u handlarzy), bronie na 30 lvl też średnio dropiom, trzeba dropić ku,zwoje, rady. Serwer jako Medium/hard jest dobry ale jako klasyczny medium jest chuowy.

Opublikowano

Super serwer polecam :)

Exp bardzo przyjemny przynajmniej nie będzie wbijania max lvla po tygodniu grania.

Wytrwajcie do ciutek większych lvli to się nie zawiedziecie. Administracja nie osra po miesiącu jak się dedyk skończy gwarantuje :) to nie jest projekt na miesiąc czy dwa.

Wbijajcie bardzo dużo online a liczba graczy wzrasta :)

sygnaz.jpg
Opublikowano

Serwer ogólnie dobry ale to nie zmienia faktu że to nie jest klasyczny medium. Raczej bym powiedział medium z elementami harda. Np, zmianki słabo lecą(To podobno medium a wiec nie kumam czemu ich nie ma u handlarzy), bronie na 30 lvl też średnio dropiom, trzeba dropić ku,zwoje, rady. Serwer jako Medium/hard jest dobry ale jako klasyczny medium jest chuowy.

- Na zmianki polecam 9lvl i pierwsze spoty przed miastem (psy, wilki, dziki)

- Z best łucznika na 22lvlu czasami po 3 przedmioty lecą, średnio 1 fms na 3 łuczników (respią się co 10min..)

Opublikowano

Potrzebuje IP ts3 tego serwera.

btw. jakiś bananowiec z kamera czy czegoś innego pisze na wzór admina, że wbił lvl 76, 77, 78, 79, 80 :D

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na bugi. Już na 1 lvl można mieć ponad 300 ataku i 100000 hp. Już wczoraj na 20 lvl miałem pełne eq stalek bojowych itp. Jest bug dzięki któremu dostajemy kolczyki ,które dają 100000hp i sporo ataku

6lns.png

Jeżeli ktoś chce stalki szkatułki z bosów czy kamienie duchowe pisać na pw mogę rozdać.Co prawda większość straciłem przez bana ale mam jeszcze tego trochę na 2 koncie.

Wypuszczają serwer z bugami i teraz mi banują konta z ich winy.

Opublikowano

Serwer graficznie bardzo ładny ale pod względem mechaniki (bugów) tragedia - na beta testach takie coś powinno wyjść od razu.

Opublikowano

Serwer graficznie bardzo ładny ale pod względem mechaniki (bugów) tragedia - na beta testach takie coś powinno wyjść od razu.

Zgadzam się z tobą. Ja na 1 lvl już miałem 100000 hp

Opublikowano

Wszystkie bugi są sukcesywnie łatane i na dzień dzisiejszy są dwa, jedno KU bez nazwy oraz chwilowy brak ślubów

ale zajmiemy się tym jak najszybciej aby gracze odczuwali pełną satysfakcję z gry na serwerze.

0LsM05U.png

Opublikowano

Pewnie miałeś. Zobaczę dowody to uwierzę ;).

6lns.png

Już godzinę po starcie chwaliłem się na czacie tymi stalkami.Zresztą zapytaj naida. Podaj mi swój nick mogę ci nawet kilka stalek dać. Zbanowali mi buffa i główne konto ale mam jeszcze kilka na innym 1 lvl.

Opublikowano

Ukaż to na filmie o zacny haxorze.

Zbanowali mi konta. Zapytaj się naida a myślę ,że potwierdzi ci ,ze taka sytuacja miała miejsce. Śmieszne jest to ,że gdy rozwaliłem królowa pająków na 2-3 hity admini stwierdzili ,że to mod :D Szkoda czasu na ten serwer bo nie wiadomo ile osób jescze korzysta z tego buga.

Opublikowano

Ukaż to na filmie o zacny haxorze.

Nic nie pokaże, bo jest po prostu hejterskim idiotą, który dostał bana. Pewnie za haxy :)

Przecież trzeba zhejtować serwer, do którego nie ma jak się przyjebać, bo start miał bezproblemowy, nie było lagów, TS został podany przy starcie, wszystko tak jak powinno, no przecież trzeba znaleźć jakiś " powód "

1336584123357966.png

Opublikowano

Nic nie pokaże, bo jest po prostu hejterskim idiotą, który dostał bana. Pewnie za haxy :)

Mówcie sobie co chcecie. Czekam aż naid wypowie się w tej sprawie.

W sumie myślę ,że Wraight [top 1 serwra] mógłby to potwierdzić. Widział jak 45 lvl body w mnisiej i srebrym mieczem [3MajGarde] zbierałem największy spot w v2 nawet nie używając potek.

Opublikowano

Mówcie sobie co chcecie. Czekam aż naid wypowie się w tej sprawie.

W sumie myślę ,że Wraight [top 1 serwra] mógłby to potwierdzić. Widział jak 45 lvl body w mnisiej i srebrym mieczem [3MajGarde] zbierałem największy spot w v2 nawet nie używając potek.

Mogę potwierdzić, że dostałeś bana za nie uczciwą rozgrywkę.

Najbardziej mnie dziwiło to, że wypierałeś gdy Cię widziałem i wiedziałeś o tym, że jesteś obserwowany.

Tak samo napisałeś, że masz stalki chociaż pewnie gdy wejdziesz na swoje konto to ich pewnie magicznym trafem nie będzie.

Cieszę się, że zauważyłem Cię teraz a nie później bo najlepiej jest jak najszybciej usuwać nieuczciwych graczy.

0LsM05U.png

Opublikowano

Mogę potwierdzić, że dostałeś bana za nie uczciwą rozgrywkę.

Najbardziej mnie dziwiło to, że wypierałeś gdy Cię widziałem i wiedziałeś o tym, że jesteś obserwowany.

Tak samo napisałeś, że masz stalki chociaż pewnie gdy wejdziesz na swoje konto to ich pewnie magicznym trafem nie będzie.

Cieszę się, że zauważyłem Cię teraz a nie później bo najlepiej jest jak najszybciej usuwać nieuczciwych graczy.

Kiedy się wypierałem? Powiedziałeś mi ,że dostałem bana za moda a ja przyznałem się ,że to nie mod tylko bug który dał mi 100k hp i atak po czym weszłeś ja moje konto i to potwierdziłeś.Ciekawe skąd znalazł się w moim eq itemek do którego dostęp mają podobno tylko admini.Niby skąd mogłem wiedzieć ,że jestem obserwowany? Zabiłem królową na 3 hity i nagle ty się pojawiłeś obok mnie.

Zauważyłeś to dopiero dzisiaj. Nie zauważyłeś niczego dziwnego wczoraj gdy 20 lvl miał kilka stalek i wybił wszystkie bossy i metiny w lesie?

Opublikowano

Może ktoś dokładniej określić czy to medium, medium z elementami harda czy hardl z elementami medium-a? Bo czytając poprzednie wypowiedzi już sam nie wiem. Jeszcze jedno pytanie o przepustki na dung. lecą z bossów typu riper czy z metków. :)?

Opublikowano

Może ktoś dokładniej określić czy to medium, medium z elementami harda czy hardl z elementami medium-a? Bo czytając poprzednie wypowiedzi już sam nie wiem. Jeszcze jedno pytanie o przepustki na dung. lecą z bossów typu riper czy z metków. :)?

Jak dla mnie porządny hard, nie jedna osoba tak twierdzi.

fazb.jpg

Opublikowano

Serwer jest ogólnie Mediumem ale to zależy tak naprawdę od umiejętności i chęci graczy.

Czemu jak się loguje to pisze złe jasło lub login a na strone mi normalnie wchodzi ?

Zaktualizuj clienta.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...