Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ETERNITY [Dedyk] [Medium/Easy]

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer,dawno czegoś takiego szukałem i nie zawiodłem się zaczynając grę tutaj. Profesjonalna administracja-szanująca zdanie graczy.

Nie za łatwo,nie za trudno,o to chodzi! Dziwi mnie jedno a mianowicie ilość graczy. Takiego priwa dawno nie było w historii publikacji. Wbijać bo na prawdę warto!

* Osoby,które marudzą,że zdobywanie doświadczenia na tym serwerze jest za niskie chyba nie grały na prawdziwych hardach/PL bo tutaj jest idealnie jak na TWARDY medium przystało ;)

#rein

Opublikowano

Polecam serwer,dawno czegoś takiego szukałem i nie zawiodłem się zaczynając grę tutaj. Profesjonalna administracja-szanująca zdanie graczy.

Nie za łatwo,nie za trudno,o to chodzi! Dziwi mnie jedno a mianowicie ilość graczy. Takiego priwa dawno nie było w historii publikacji. Wbijać bo na prawdę warto!

* Osoby,które marudzą,że zdobywanie doświadczenia na tym serwerze jest za niskie chyba nie grały na prawdziwych hardach/PL bo tutaj jest idealnie jak na TWARDY medium przystało ;)

Moim zdaniem Ci co marudzą po prostu nie mogą WH w v2 odpalić xD

Ale to takie tylko moje skromne zdanie. :D

0LsM05U.png

Opublikowano

Ogarniecie mój problem? Bo nie mogłem ani na forum napisać (nie przychodzi link aktywacyjny na e-mail), ani wysłać zgłoszenia. Tzn. wyslałem, ale nie odpisaliście do dziś. xD

Mam problem z logowaniem, otóż moge normalnie się zalogować na strone (WWW), lecz gdy chce do gry, to ni chuja, nie da rady..

SS:

http://zapodaj.net/7d998cadfabeb.png.html

SS2:

http://zapodaj.net/f99e95c71b7ef.png.html

73685633822473628956.png

Opublikowano

Ogarniecie mój problem? Bo nie mogłem ani na forum napisać (nie przychodzi link aktywacyjny na e-mail), ani wysłać zgłoszenia. Tzn. wyslałem, ale nie odpisaliście do dziś. xD

Mam problem z logowaniem, otóż moge normalnie się zalogować na strone (WWW), lecz gdy chce do gry, to ni chuja, nie da rady..

SS:
http://zapodaj.net/7d998cadfabeb.png.html
SS2:
http://zapodaj.net/f99e95c71b7ef.png.html

Przejdź kursorem myszy z loginu do hasła zamiast TAB'em.

0LsM05U.png

Opublikowano

Nadal mam problem z wyskakującym nieprawidłowym loginem, lub hasłem. Odpalałem przez patchera / jako administrator / tworzyłem nowe konta .. nic nie działa

73685633822473628956.png

Opublikowano

Nadal mam problem z wyskakującym nieprawidłowym loginem, lub hasłem. Odpalałem przez patchera / jako administrator / tworzyłem nowe konta .. nic nie działa

Usuń plik Metin2Client.exe i pobierz go patcherem jeszcze raz.

0LsM05U.png

Opublikowano

Siemka. Znów ja tym razem poradziłem sobie z jednym problemem aktualizując IE, ale jest inny. Podczas uruchamiania gry pokazuje się Hackshield a potem włącza się gra, wszystko ładnie działa, ale jak np wyskoczy problem typu C++ lub wyłaczy się sam Klient to za drugim razem go włączyć nie mogę, m.in. uruchamia sie hs, a Klient sie juz nie włącza. Wszystko działa po resecie kompa, ale tak samo, czyli praktycznie mogę pograć tylko raz na 1 reset kompa, ale nawet to nie zawsze działa bo nawet po resecie potrafi się nie uruchomić. Zrobiłem to co opisane na forum, czyli dodałem do wyjątków w każdym możliwym antywirusie i zaporze, ale to nie działa, dlatego tu pisze. Próbowałem także reinstalek, lub ponownego ściągania Klienta przez patcha, ale też nic nie działalo. Wszystkie problemy opisałem w zgłoszeniu wczoraj, ale mi nie odpisano, a na Forum nie mogę bo nie przychodzi mi link aktywacyjny, nawet po 5 próbach ponownego wysłania. Proszę o pomoc.

@edit. Już mam aktywowane konto na forum, więc ten problem tak samo opisze na forum.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siemka. Znów ja tym razem poradziłem sobie z jednym problemem aktualizując IE, ale jest inny. Podczas uruchamiania gry pokazuje się Hackshield a potem włącza się gra, wszystko ładnie działa, ale jak np wyskoczy problem typu C++ lub wyłaczy się sam Klient to za drugim razem go włączyć nie mogę, m.in. uruchamia sie hs, a Klient sie juz nie włącza. Wszystko działa po resecie kompa, ale tak samo, czyli praktycznie mogę pograć tylko raz na 1 reset kompa, ale nawet to nie zawsze działa bo nawet po resecie potrafi się nie uruchomić. Zrobiłem to co opisane na forum, czyli dodałem do wyjątków w każdym możliwym antywirusie i zaporze, ale to nie działa, dlatego tu pisze. Próbowałem także reinstalek, lub ponownego ściągania Klienta przez patcha, ale też nic nie działalo. Wszystkie problemy opisałem w zgłoszeniu wczoraj, ale mi nie odpisano, a na Forum nie mogę bo nie przychodzi mi link aktywacyjny, nawet po 5 próbach ponownego wysłania. Proszę o pomoc.

@edit. Już mam aktywowane konto na forum, więc ten problem tak samo opisze na forum.

Odpisałem na naszym forum jak coś.

0LsM05U.png

Opublikowano

Elegancko, jak kosy poprawie to zaczne grac ;P

BTW. Truciaki tylko riper?

Mysleliscie by usunac moby na pietrze z metkiem mordu? ( male ulatwienie dla graczy ze slabszym kompem )

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Elegancko, jak kosy poprawie to zaczne grac ;P BTW. Truciaki tylko riper? Mysleliscie by usunac moby na pietrze z metkiem mordu? ( male ulatwienie dla graczy ze slabszym kompem )

Truciaki są z ripera oraz Duriela.

Dzisiaj w nocy będzie dużo zmian wprowadzonych więc polecamy rano spojrzeć w prezentację lub na nasze forum.

Kiedyś jak robiłem ten serwer odpiąłem kartę grafiką aby zasymulować drewniany komputer jakiegoś z graczy to powiem Ci, że nie było źle w DT.

0LsM05U.png

Opublikowano

CHANGELOG!

Naprawa Wieży Demonów
Zmiana wymaganego lv na Katakumby 75 (zalecany 80)
Zmiana wymaganego lv na Wężowe lochy 75 (zalecany 85)
Zmiana wymaganego lv na Świątynie Stakao 85 (zalecany 95)
Zmiana wymaganego lv na Lodową Wyżynę 50
Zmiana wymaganego lv na Sabat Czarownic 75 (zalecany 90)
Zmiana wymaganego lv na Las Slyvian 85 (zalecany 95)
Zmiana wymaganego lv na Wieżę Demonów 35 (zalecany 75)
Zmiana wymaganego lv na Nefrytową Zatokę 95
Dodanie handlu Metalami
Dodanie handlu Pierścieniem Doświadczenia
Dodanie handlu Kostiumami
Dodanie funkcji Ślubu
Dodanie przedmiotów do ślubu do Handlarki Różności
Poprawki kosmetyczne w questach
Poprawa obrażeń Łuków dla ninji Archera
Dodanie do Metinów 55+ dropu przepustek na dungeony (również z metinów w dt)
Dodanie dropu przepustek do następujących Bossów :
- Zjawa Żółt. Tygrysa
- Pustynny Żółw
- 9 Ogonów
- Elit. Król Demonów
- Umarły Rozpruwacz
Zmniejszenie czasu respawnu bossów żywiołów z 2h na 1h

0LsM05U.png

Opublikowano

Rzuci ktoś screenem z m1 ? ;)

Ile ludzi online? Jak najlepiej zarobić? W którym królestwie najwięcej luda?

Na tą chwilę (data z posta) jest równe 630 graczy online.

/// Zostało wprowadzone kilka poprawek w prezentacji.

0LsM05U.png

Opublikowano

"Zabijanie Bossów, rozbijanie Kamieni Metin, zdobywanie rzadkiego ekwipunku, każdemu z Was pozwala uzyskać punkty osiągnięć,

które następnie można wymienić na cenne przedmioty, np. Zaczarowanie Przedmiotu."

GDZIE MOZNA TO WYMIENIC NA TE "CENNE NAGRODY"

Radze pododawac jakies mapki czy cos w tym stylu bo serwer bardzo ciekawy i fajny ale na niskim lvlu, kto by chcial na medium zmudny i nudny exp w v2 a pozniej atlanta do nie wiadomo jakiego lvlu.

Moze to tylko moje odczucie ale zauwazylem ze sporo graczy konczy gre z nudow na wyzszym lvlu.

Opublikowano

kupilem przepustke za 3kk na dungeon z nudow chcialem sie wybrac a tu co 0, wbijam na lodowy dungeon ani 1 mobka ani metka 0. Moim zdaniem to tylko kwestia czasu zanim ludzie przestana grac, powodzenia.

ps. zapewne nie mam co liczyc na ta stracona kase przez bug serwera

Opublikowano

"Zabijanie Bossów, rozbijanie Kamieni Metin, zdobywanie rzadkiego ekwipunku, każdemu z Was pozwala uzyskać punkty osiągnięć,

które następnie można wymienić na cenne przedmioty, np. Zaczarowanie Przedmiotu."

GDZIE MOZNA TO WYMIENIC NA TE "CENNE NAGRODY"

Radze pododawac jakies mapki czy cos w tym stylu bo serwer bardzo ciekawy i fajny ale na niskim lvlu, kto by chcial na medium zmudny i nudny exp w v2 a pozniej atlanta do nie wiadomo jakiego lvlu.

Moze to tylko moje odczucie ale zauwazylem ze sporo graczy konczy gre z nudow na wyzszym lvlu.

AP można wymieniać u uriela a dungeony zaczynają się od 70 lv

ZALOSNE KU*WA duzo bugow jest na tym serwie, kupilem przepustke za 3kk na dungeon z nudow chcialem sie wybrac a tu co 0, wbijam na lodowy dungeon ani 1 mobka ani metka 0. Moim zdaniem to tylko kwestia czasu zanim ludzie przestana grac, powodzenia.

ps. zapewne nie mam co liczyc na ta stracona kase przez bug serwera

Jakoś nie napisałeś do nas o zwrot przepustki tylko wyżaliłeś się na forum więc następnym razem się zastanów.

dungeon Ci nie wystartował bo nie spełniłeś wszystkich warunków.

Warunki do dungeonów zostaną zmienione dzisiaj w nocy.

0LsM05U.png

Opublikowano

Wg zaczolem ten dungeon 0 mobow metkow a za chwile jakas szamanka tam pojawila sie :p Jak sie wyloguje na swoim dungeonie i zaloguje za jakis czas to na czyims mozna wejsc. Jak da rade prosze o naprawienie tego tez,

Serwer i administracja spoko, serwer jest nowy i z czasem wszystko zostanie naprawione zapewne ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...