Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ETERNITY [Dedyk] [Medium/Easy]

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od razu skreślacie serwer, bo do 10 ludzi wpadło z kamer modem i spamuje?

Na serwerze się gra świetnie, mnóstwo ludzi, wszystko dopasowane.

Polecam.

Misje na peta można w pt wykonywać?

Oczywiście, MASA ludzi :) :

Isghar (CH1 M1 20:30)

5ihe.jpg

Elador (CH1 M1 20:30)

kdbi.jpg

Co do serwera... Szczerze? Liczyłem na coś więcej...

I nie wciskajcie kitów, że to medium, bo jak dla mnie jedyne, co on tutaj ma z mediuma to bojowiec na start i Eq +9.

Na każdym mediumie, na którym grałem zawsze zmianki były u NPC, a tutaj? 2h expa = 20 zmianek... No ludzie, porażka... Jeszcze jakby jakieś przyzwoite bony wchodziły...

A questy? Też porażka... "Przysługa dla Nakajimy" - trzeba zabić mobki, których znalezienie w M2 graniczy z cudem. Robiłem go 12h, miałem nadzieje, że dostanę coś przyzwoitego, a tutaj? 10k....

Nie mam nic do administracji i nie życzę Wam źle, bo sam w sobie serwer jest dobry. Polecam tym, którzy mają gruby portfel i stalowe nerwy. Piona :D.

Opublikowano

Zgodze sie z Panem WiwciuPL, z medium to ma malo wspolnego.

Biolog z limitem czasowym. Mało fasolek - nie idzie wbić skilla na P.

Eq ulepsza się w miarę. Dość dobrze dropi metal.

Łatwo jest zdobyć perły.

Wstęp do groty bez ograniczeń.

Minusem serwera jest brak jakiejkolwiek reklamy. Mała ilość graczy.

Opublikowano

Ten serwer upadł już po starcie, znaczy dobra, start był, fajny, dużo ludzi.

Serwer sam w sobie wygląda bardzo dobrze, "niby" dopracowanie.

Ale przychodzi co do tego i 100 osób na krzyż jest na serwerze.

fazb.jpg

Opublikowano

Dziękujemy za wasze opinie jednak troszkę się z prawdą mijają. :P

Rozumiem, że strach przed zmianami was przeraża ale bez przesady. :D

Graczy jest na tą chwilę ~600 zalogowanych. :)

0LsM05U.png

Opublikowano

600 osób? A w m1 nie ma 20 osób? Weź. Kogo Ty tu oszukujesz.

I nauczcie się najpierw z kolegami co to medium, bo tu masz harda po chuju.

fazb.jpg

Opublikowano

Nam chodzi o to ze zapewniałeś nas ze jest zajebista reklama i wszystko mówiłeś ze to będzie prawdziwy medium my widzimy tylko harda era metina padła [*]

Opublikowano

600 osób? A w m1 nie ma 20 osób? Weź. Kogo Ty tu oszukujesz.

I nauczcie się najpierw z kolegami co to medium, bo tu masz harda po chuju.

Człowieku, nie myl easy/medium z medium/hard, bo na prawdę widzę, że masz problemy i to spore. Nawet w rankingu jest ponad 1800 postaci, więc po co pierdolisz ?

1336584123357966.png

Opublikowano

Człowieku, nie myl easy/medium z medium/hard, bo na prawdę widzę, że masz problemy i to spore. Nawet w rankingu jest ponad 1800 postaci, więc po co pierdolisz ?

To nie medium/hard tylko hard/medium - monotonna gra + masa nowości. Żeby wszystkiego doświadczyć i zażyć prawdziwej rozrywki najpierw trzeba coś osiągnąć, a tutaj jest to dosyć trudne. No sorry ale mało kto preferuje takie coś.

1800 graczy w rankingu masz? Gdzie tak pisze? No chyba, że jestem ślepy, wybacz. Nie broń ich bo ci to nie wychodzi.

Opublikowano

Jedna prośba wyłączcie serwer na 2h czy ile tam czasu potrzebujecie zróbcie z tego easy po prostu raty i itemki do sklepow (riby i zaczarowania) drop kasy i wszystko serwer bedzie pikny bo tyle nowości i tak jak napisał Wiwciu nie ma szans tego osiągnąć na hardzie bo po co grać z 2 miesiace zeby dungeona wygarnąć Naid no błągam , :)

Opublikowano

O np tutaj :)

nxIKdlR.jpg

Nawet jeśli, to co w związku z tym?

- Po 1: każdy z nas ma po 2 / 3 postacie (sam mam główną / buffa / dropka)

- Po 2: nicki typu "rgsgfadsg" mówią same za siebie.

Owszem, na starcie było nawet 1.5k ON... Ale co z tego skoro teraz jest max 200? Ludzie wchodzili z ciekawości, licząc po zapowiedzi myśleli, że to będzie serwer marzeń, a tutaj? Z resztą co ja się będę z Tobą kłócił, myśl sobie co chcesz, ja tylko w przeciwieństwie do Ciebie i pana Naida nie robię graczy w ch**a i mówię im jak jest, żeby nie ściągali na marne 1GB. W tym momencie kończę z Tobą dyskusję, powiedziałem tylko co myślę o serwerze. ELO.

Opublikowano

Nawet jeśli, to co w związku z tym?

- Po 1: każdy z nas ma po 2 / 3 postacie (sam mam główną / buffa / dropka)

- Po 2: nicki typu "rgsgfadsg" mówią same za siebie.

Owszem, na starcie było nawet 1.5k ON... Ale co z tego skoro teraz jest max 200? Ludzie wchodzili z ciekawości, licząc po zapowiedzi myśleli, że to będzie serwer marzeń, a tutaj? Z resztą co ja się będę z Tobą kłócił, myśl sobie co chcesz, ja tylko w przeciwieństwie do Ciebie i pana Naida nie robię graczy w ch**a i mówię im jak jest, żeby nie ściągali na marne 1GB. W tym momencie kończę z Tobą dyskusję, powiedziałem tylko co myślę o serwerze. ELO.

Mógłbyś uzasadnić swoją wypowiedź dlaczego użyłeś stwierdzenia, że robimy graczy w chuja?

0LsM05U.png

Opublikowano

Mógłbyś uzasadnić swoją wypowiedź dlaczego użyłeś stwierdzenia, że robimy graczy w chuja?

Oczywiście, np. dlatego: :)

Nam chodzi o to ze zapewniałeś nas ze jest zajebista reklama i wszystko mówiłeś ze to będzie prawdziwy medium my widzimy tylko harda era metina padła [*]

Nie mam zamiaru się z Tobą spierać o to, kto ma rację. Ja tylko wyraziłem swoją opinię o serwerze, bo po to jest to forum. Cześć :).

Opublikowano

Kilka h po starcie i 600 graczy online, skad ja to wiedziałem, że serwer długo się nie utrzyma.

Lepiej skończcie pier.. i zawijajcie manatki :)

Teraz będzie pitolenie, że z czasem się rozkręcić, a powiem wam gówno prawda.

Nie polecam gry na tym serwerze !

Opublikowano

Kilka h po starcie i 600 graczy online, skad ja to wiedziałem, że serwer długo się nie utrzyma.

Lepiej skończcie pier.. i zawijajcie manatki :)

Teraz będzie pitolenie, że z czasem się rozkręcić, a powiem wam gówno prawda.

Nie polecam gry na tym serwerze !

Ja aktualnie nie polecam juz gry w metina ta gra spadla na psy kazdem serwer pusty nastepny naid odpowiedz na moje wczesniejsze wypowiedzi

Opublikowano

Zapomniałem o jednym jeszcze. Za pierwsze 300 lajków na Fanpejdżu obiecaliście, że "10 szczęśliwców, którzy zostaną wylosowani w dniu startu serwera (tj. 6.12) otrzyma x SM na start". Dziś mamy 7, a tu co? Czyżbyście zapomnieli?

hmmm...

Że o beta testach nie wspomnę, też miała być nagroda dla najlepszych testerów, no i była, ale...

Z tego co mi wiadomo dostali tylko 30 SM..... Śmiech na sali :).

Jak dla mnie ten serwer po prostu nie ma przyszłości. Nawet jeśli jest dzisiaj 600 online (w co bardzo, bardzo wątpię), biorąc pod uwagę fakt, że to dopiero 2 dzień jego istnienia, to jutro będzie 400, a po jutrze 200. "Smutne, ale prawdziwe." Życzę powodzenia. :)

Opublikowano

Zapomniałem o jednym jeszcze. Za pierwsze 300 lajków na Fanpejdżu obiecaliście, że "10 szczęśliwców, którzy zostaną wylosowani w dniu startu serwera (tj. 6.12) otrzyma x SM na start". Dziś mamy 7, a tu co? Czyżbyście zapomnieli?

hmmm...

Że o beta testach nie wspomnę, też miała być nagroda dla najlepszych testerów, no i była, ale...

Jak dla mnie ten serwer po prostu nie ma przyszłości. Nawet jeśli jest dzisiaj 600 online (w co bardzo, bardzo wątpię), biorąc pod uwagę fakt, że to dopiero 2 dzień jego istnienia, to jutro będzie 400, a po jutrze 200. "Smutne, ale prawdziwe." Życzę powodzenia. :)

Generalnie, skoro widzisz problem, to po co się dalej tutaj wypowiadasz ? To jest chyba prezentacja dla ludzi, chcą tutaj grać i grają obecnie na serwerze, a nie dla ludzi hejtujących. Serwer jest bardzo dobrze wykonany, na prawdę, możesz mówić co tylko chcesz, ja swojego zdania nie zmienie. Skoro lubisz easy, na którym masz wszystko na starcie i skaczesz po serwerach co 2 dni, to jaki jest sens gry ? Zastanów się, really

1336584123357966.png

Opublikowano

hmmm...

Jakoś żaden z testerów nie narzekał. :) Nie masz prawa ustalać czy coś jest dobre dla kogoś jeżeli odbiorcom inicjatywa jak i nagroda pasowała w 100%. :)

0LsM05U.png

Opublikowano

Generalnie, skoro widzisz problem, to po co się dalej tutaj wypowiadasz ? To jest chyba prezentacja dla ludzi, chcą tutaj grać i grają obecnie na serwerze, a nie dla ludzi hejtujących. Serwer jest bardzo dobrze wykonany, na prawdę, możesz mówić co tylko chcesz, ja swojego zdania nie zmienie.

To jesteś w błędzie. Prezentacja jest dla tych, którzy poszukują swojego przyszłego serwera, jak zarówno dla tych, którzy już na nim grają i wyrażają o nim swoją opinię. Ja należę do tej 2 grupy.

"Serwer jest bardzo dobrze wykonany" - a czy ja mówię, że jest źle? Przecież kilka postów wyżej napisałem, że serwer sam w sobie jest dobry... tylko podejście złe.

Śmiało mogę powiedzieć, że zrobili go dla siebie a nie dla graczy.

Nie zdążyłem zrobić SS'a, ale dzisiaj ujrzałem na chacie żółty napis od kogoś z Administracji, który brzmiał tak:

"< BUG > Maccabre to chu*! Próbował zbugować kamień duchowy!" Czy macie prawo nazywać własnych graczy "ch**mi"? No ludzie...

i jeszcze kazaliście mu decydować o tym, na ile godzin chce dostać bana...

Jakoś żaden z testerów nie narzekał. :) Nie masz prawa ustalać czy coś jest dobre dla kogoś jeżeli odbiorcom inicjatywa jak i nagroda pasowała w 100%. :)

Z tym, że mój kolega właśnie był wśród tych osób, a gdy zobaczył, że dostał tylko 30 SM był w szoku, bo czas, który spędził na Becie uznał za stracony.

Bo według mnie to jest tylko takie podkuszanie kogoś na zainwestowanie w IS, ktoś sobie pomyśli "mam już 30 SM, to kupie drugie tyle i mam PD". Po prostu chcecie więcej zarobić zanim zwiniecie interes. :)

Ok, ja nie mam prawa "ustalać czy jest coś dobre dla kogoś", a wy nie macie prawa nazywać swoich graczy "chu*ami".

Opublikowano

To jesteś w błędzie. Prezentacja jest dla tych, którzy poszukują swojego przyszłego serwera, jak zarówno dla tych, którzy już na nim grają i wyrażają o nim swoją opinię. Ja należę do tej 2 grupy.

"Serwer jest bardzo dobrze wykonany" - a czy ja mówię, że jest źle? Przecież kilka postów wyżej napisałem, że serwer sam w sobie jest dobry... tylko podejście złe.

Nie zdążyłem zrobić SS'a, ale dzisiaj ujrzałem na chacie żółty napis od kogoś z Administracji, który brzmiał tak:

"< BUG > Maccabre to chu*! Próbował zbugować kamień duchowy!" Czy macie prawo nazywać własnych graczy "ch**mi"? No ludzie...

Z tym, że mój kolega właśnie był wśród tych osób, a gdy zobaczył, że dostał tylko 30 SM był w szoku, bo czas, który spędził na Becie uznał za stracony.

Bo według mnie to jest takie podkuszanie kogoś na zainwestowanie w IS, ktoś sobie pomyśli "mam już 30 SM, to kupie drugie tyle i mam PD".

Ok, ja nie mam prawa "ustalać czy jest coś dobre dla kogoś", a wy nie macie prawa nazywać swoich graczy "chu*ami".

Gościu właśnie to sam napisałeś, serwer jest dla tych którzy grają . A czy Ty grasz ? Sam napisałeś, że nie ! Co do serwera, robili go dla siebie ? Czy Ty na prawdę z drzewa spadłeś ? Osobiście testowałem na becie, a Administracja pytała się dosłownie o wszystko, dosłownie. O drop, o exp, o drop ze skrzynek, o yangi, dosłownie o wszystko, więc nie pierdziel głupot . Z tego co wiem, ten komunikat jest dla graczy, którzy próbują bugować kamienie i zwoje SM, to dlaczego kogoś takiego mają nazywać inaczej ? Działa na niekorzyść serwera, jest nieuczciwy wobec innych graczy i próbuje oszukiwać ... Pomyśl nad tym chwilę i dojdziesz do słusznego wniosku

1336584123357966.png

Opublikowano

Bo według mnie to jest tylko takie podkuszanie kogoś na zainwestowanie w IS, ktoś sobie pomyśli "mam już 30 SM, to kupie drugie tyle i mam PD". Po prostu chcecie więcej zarobić zanim zwiniecie interes. :)

Jeżeli tak Cię zabolał ten śmiechowy komunikat to zawsze można go zmienić (chociaż sam bugujący Maccabre miał z tego bekę jak i cały chat, wszyscy byly w wesołych nastrojach)

Maccabre jak widać poczuł się do winy i SAM sobie ustalił 12h bana którego nałożyłem.

Jeżeli Twój kolega był w szoku to czemu nam tego nie oznajmił? Nie wie, że najważniejszą rzeczą w 99% światowych spraw to komunikacja? Z nami można się dogadać.

Np JuicyPussy był zadowolony z bety jak i z nagrody którą dostał.

Zauważ też jak Twoje posty nagle się zmieniły po tym jak przestałeś grać - tu jest niezły motyw.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...