Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ep3] Genesis Last chaos

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem Ci, że nie wiem. Niby kleryk przydatny, tak jak na każdym serwie do leczenia. Ale w secie best miałby dużo hp i eva, co daje mu dużą przewagę. Archer wiadomo, zawsze był dobrą postacią ale nie wiem jak mu obniżyli dedline, bo moc skilli została zmniejszona. Ty jesteś w Ninjas? :P

Zobaczymy. W razie czego zostaje kleryk. ;3 Tak, jestem w Ninjas. Kuroyukihime. :)
  • Odpowiedzi 967
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zobaczymy. W razie czego zostaje kleryk. ;3 Tak, jestem w Ninjas. Kuroyukihime. :)

A myślałam, że masz inny nick ;p

Dobija mnie na tym serverie jedna rzecz, mianowicie exp z 175/76 lvl do 185, polegajacy na ubijaniu dwóch bosów w Lab...

Nie bijesz 2 bossów tylko do samego końca expisz na ślimakach.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

już była gadka o tym Boom można i tak i tak ;P co kto lubi :)

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

A myślałam, że masz inny nick ;p

Nie bijesz 2 bossów tylko do samego końca expisz na ślimakach.

Jak na slimakach jak one potem są niebieskie..

Można do jakieś gildii dołączyć?

ubh6c.png
Opublikowano

Pewnie dlatego potrzebny botek.

emm z 1 lvl obok postaci bijącej ? Tak jak na PL-u się kiedyś robiło?

ubh6c.png
Opublikowano

Dobra, wieczorem to przetestuje i zobaczymy jak to idzie. Postać z blokiem czy bez? i jak grupa, normalna ?

Blok i tak jest 50% to wbije mu się lvl..

ubh6c.png
Opublikowano

Dobra, wieczorem to przetestuje i zobaczymy jak to idzie. Postać z blokiem czy bez? i jak grupa, normalna ?

Blok i tak jest 50% to wbije mu się lvl..

obojetnie tak aby mial ponizej chyba 180 ;] wtedy ci leci po 1% na plusie ;]

Opublikowano

Wrzuć ktoś te lc na jakiś normalny hosting bo nie idzie pobrać Byłem u brata ma 20 MB neta z każdego hosta się zawiesza przy 85-87%

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Wrzuć ktoś te lc na jakiś normalny hosting bo nie idzie pobrać Byłem u brata ma 20 MB neta z każdego hosta się zawiesza przy 85-87%

A próbowałeś za pomocą mangera jakiegoś?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

What the fuck. Wy też nie możecie założyć nowego konta na stronie bo ładuje się do strony głownej za każdym razem?

ubh6c.png
Opublikowano

Tak ,ale moze to dlatego ,ze duzo osob robilo konto dla cash ,i dlatego jakos zablokowali? Tylko dlaczego nowym uzytkownikom? ;3

Opublikowano

Tak ,ale moze to dlatego ,ze duzo osob robilo konto dla cash ,i dlatego jakos zablokowali? Tylko dlaczego nowym uzytkownikom? ;3

A od kiedy cash na start dawali? :x

Btw. mam problem z forum Genesis. Założyłam konto i zaraz po zalogowaniu wywaliło mi error i komunikat, że "nie mam uprawnień do przeglądania". WTF?

Opublikowano

Btw. mam problem z forum Genesis. Założyłam konto i zaraz po zalogowaniu wywaliło mi error i komunikat, że "nie mam uprawnień do przeglądania". WTF?

Chodzi oto ,ze mozesz miec 5-6 kont ,a za glosowanie dostajesz cash , dziennie mozesz uzyskac 750 cash to pomnoz to przez 5/6 i masz powody ;] Sam mam 4 konta to nawet cash nie musze doladowywac ;p

Opublikowano

admin aktywowac musi czy coś też tak miałem :P

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

Chcę zagrać na tym serwie mam więc pytania ;d. Jak sprawuje się tutaj "ns" dobry jest ??.Rozpisze mi ktoś gdzie expić do max lv ?. I ostatnie od którego lv tutaj się zaczyna gre ???

Opublikowano

Chcę zagrać na tym serwie mam więc pytania ;d. Jak sprawuje się tutaj "ns" dobry jest ??.Rozpisze mi ktoś gdzie expić do max lv ?. I ostatnie od którego lv tutaj się zaczyna gre ???

Z tego co widziałam u dwóch osób, NS radzi sobie nieźle ;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Zagram. Teraz pytanie czy ma ktoś jakąś gildię czy też jest w stanie dołączyć ?

Kilkanaście postów wcześniej:

Są polskie gildię j.w. Iluminaci ale szczerze to Ci jej nie polecam, bo strasznie u nich nudą wieje, poza tym kłócą się czesto a niejaki NikeNoob (tak, GM z Harda) rozkazuje wszystkim i wszystkimi, jakby każdy członek gildii był jego własnością.

Jest druga, NinjasInPijams --> Wódz ten sam co na Destiny mianowicie Grusza, to mogę Ci ją polecić, bo go znam dobrze i wiem, że jak coś to Ci pomoże :) Ja jestem w gildii AnnihilateD ;]

zSCFQrN.png

Opublikowano

W razie czego zapraszam do gildii Hall Of Fame ;]

Pomagamy sobie nawzajem w kazdej potrzebie , jezeli czegos ci braknie lub bedziesz cos potrzebowal sprobujemy pomoc ;]

Zapraszam i pozdrawiam

Runciak / Ali ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...