Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ep3] Genesis Last chaos

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 967
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dostaje sie 5000 cashu za zyczenia .Wszyscy dostaja ktozy w temacie Santa is here zloza zyczenia. Nic wiecej nie trzeba robic ( zyczenia + nazwa w grze )

Opublikowano

Ale zyczyc na czacie czy jak? ;3 Kazdy kto bierze udzial dostaje 500 cash , a zwyciezca 5k.... wiec czy to oplacalne? ;3

To było do sygnatury. Każda propozycja to 500 cashu, a zwycięzca 5k. ;) A "Santa is here" to po prostu piszesz życzenia, podajesz nick w grze i dostajesz. :P

Opublikowano

To było do sygnatury. Każda propozycja to 500 cashu, a zwycięzca 5k. ;) A "Santa is here" to po prostu piszesz życzenia, podajesz nick w grze i dostajesz. :P

Kocham te eventy tutaj :D Ale szkoda, że tu nie ma za bardzo na co wydawać cash ;3

To ja mam jakiś bug czy Ty jesteś "Paweł cs"? O co tu chodzi? xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Kocham te eventy tutaj :D Ale szkoda, że tu nie ma za bardzo na co wydawać cash ;3

To ja mam jakiś bug czy Ty jesteś "Paweł cs"? O co tu chodzi? xD

Wczoraj Velocity robił H&S i event muzyczny. ;) Sympatycznie.

Nie masz bugu, Makin się bawił moim nickiem. :P

Opublikowano

fajnie dostalem 7k cashu za free mozna tak powiedziec nwm czy to przez to za jak cash kupilem to go nie dostalem i powinno byc z 4k , ale i tak nie ma co robic z tym cashem ;/

Opublikowano

fajnie dostalem 7k cashu za free mozna tak powiedziec nwm czy to przez to za jak cash kupilem to go nie dostalem i powinno byc z 4k , ale i tak nie ma co robic z tym cashem ;/

Dostałeś 7k, bo jest teraz promocja i dają 50% więcej. Jakoś tak.

Jeżeli masz cash to zainwestuj w MS boxy, affi boxy, albo w to specjalne haste i power packi. Możesz też kupić sobie cover z IS-u, bo on daje lepsze bony niż ten od NPC.

Opublikowano

Ehhh te ddos'y co chwile, aż się grać nie chce z rana xD

Powie mi ktoś jaki level smoka trzeba mieć by mieć skill na HP i Uniki na maxa?

9kn7.jpg

Opublikowano

Takie pytanie, czy jeśli usunę folder z X-Trapem z Binu to gra uruchomi się normalnie? Bo wywala mi error, jak uruchamiam normalnie, za każdym razem muszę klikać "uruchom jako administrator" co mnie wnerwia...

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Takie pytanie, czy jeśli usunę folder z X-Trapem z Binu to gra uruchomi się normalnie? Bo wywala mi error, jak uruchamiam normalnie, za każdym razem muszę klikać "uruchom jako administrator" co mnie wnerwia...

Zależy, czy serwer używa X-Trapa. Jeżeli tak, to obstawiam, że nie uruchomi się.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Zależy, czy serwer używa X-Trapa. Jeżeli tak, to obstawiam, że nie uruchomi się.

A tego to ja nie wiem, da się to sprawdzić jakoś?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

A tego to ja nie wiem, da się to sprawdzić jakoś?

Tak. Zazwyczaj, gdy włączasz klikasz start na launcherze, to na pasku zadań będzie lub nie ikonka X-Trapa.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Tak. Zazwyczaj, gdy włączasz klikasz start na launcherze, to na pasku zadań będzie lub nie ikonka X-Trapa.

Nie ma, czyli można usunąć? ;d

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Sądzę, że tak. Zrób kopię tego folderu dla pewności. :P

Usunęłam, ale po ponownym włączeniu gry pobrał go od nowa ;o Taki troll.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Usunęłam, ale po ponownym włączeniu gry pobrał go od nowa ;o Taki troll.

Czyli coś w tym musi być.

Mam inny pomysł. Wejdź we właściwości aplikacji, którą musisz uruchamiać jako administrator. Następnie przejdź do zakładki zgodność. Na samym dole zaznacz opcje 'uruchom ten program jako administrator'. Potem zatwierdź i wszystko powinno być git. :p

zSCFQrN.png

Opublikowano

Czyli coś w tym musi być.

Mam inny pomysł. Wejdź we właściwości aplikacji, którą musisz uruchamiać jako administrator. Następnie przejdź do zakładki zgodność. Na samym dole zaznacz opcje 'uruchom ten program jako administrator'. Potem zatwierdź i wszystko powinno być git. :P

Okej, dzięki. Teraz bynajmniej uruchamia się bez errora :p Dzięki ;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Wie ktoś do kiedy jest xmas event? Bo nwm czy warto lamić Gift'y :x

Nie wiadomo, na forum nie ma chyba nic na ten temat. Musisz po prostu zapytać na chatboxie, ktoś na pewno będzie wiedzieć, Gambit powinien :p Tylko musisz trafić na niego.

Powiem Ci, że jak chcesz zarobić to się opłaca bo dobrze to schodzi, a na uzbieranie 5k jest już raczej za późno :O

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nie wiadomo, na forum nie ma chyba nic na ten temat. Musisz po prostu zapytać na chatboxie, ktoś na pewno będzie wiedzieć, Gambit powinien :P Tylko musisz trafić na niego.

Powiem Ci, że jak chcesz zarobić to się opłaca bo dobrze to schodzi, a na uzbieranie 5k jest już raczej za późno :O

Czyli nici z bycia pro na arenie -.- (kase mam klikanaście kkk więc nie zarobkowo xD)

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Czyli nici z bycia pro na arenie -.- (kase mam klikanaście kkk więc nie zarobkowo xD)

Tak jak pisałam, zapytaj się Luffyego lub Gambita, kiedy kończy się event. Jeżeli jeszcze z tydzień potrwa to powinno być dać radę zebrać 15k tych giftów. W kilka osób można nazbierać dosyć dużo w godzinę.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

WTF FTW SRSLY?!

@Co można dostać wymieniając te gifty na "nagrody"?

Opublikowano

WTF FTW SRSLY?!

@Co można dostać wymieniając te gifty na "nagrody"?

Boś jest nup -.-

@Cover'y świąteczne, ACC(3x lepsze od tych od Uberów ), Title, (lepsze niż z IS lub on npc) ^^

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...