Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ep3] Genesis Last chaos

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 967
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiekszosc petow p2 jest w IS. Darmowo to mozesz miec scra-chi i ichi z questu. W npc kolo trenera zwierzakow masz wszystko co potrzebne do tego zadania. Exp p2 idzie bardzo wolno szkoda czasu na nie. Do zbierania dropu i zlota najlepszy jest ichi lub scra-chi. Sa bardzo szybkie w tym.

Opublikowano

Właśnie zauważyłam, dzięki. :P Kupiłam sobie słonika i powiem, że tylko szkoda cashu na niego, bo buffek nie działa i zbiera drop bardzo wolno. -.-

Opublikowano

Właśnie zauważyłam, dzięki. :P Kupiłam sobie słonika i powiem, że tylko szkoda cashu na niego, bo buffek nie działa i zbiera drop bardzo wolno. -.-

Podobno te pety za 2k cash są fajne... Podobno ;) Ale fakt, szkoda na nie cashu. Najlepiej mieć konia/smoka i j/w pokemona ;3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

ja wydałem cash na czarkę licząc na darmowe haste a tu zadek , nie bufuje ;/

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

Co te pety 'postacie' w ogóle robią?

One są kochana, one po prostu są... :D

Nie wiem co one robią, nie miałam ich. Więcej niż 1k cash nie miałam bo zawsze wydaje ;3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

no cóż mam czarkę i spowalniać spowalnia a haste nie daje ( bynajmniej nie mi) a ogólnie wszystkie mają po 2 skile( pisze w opisie w IS) nie ma mozliwosci rozwoju skili z tego co wiem tylko suche staty

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

no cóż mam czarkę i spowalniać spowalnia a haste nie daje ( bynajmniej nie mi) a ogólnie wszystkie mają po 2 skile( pisze w opisie w IS) nie ma mozliwosci rozwoju skili z tego co wiem tylko suche staty

Aha, czyli np. nie ma możliwości tam kupienia sobie buffka, czy czegoś?

Opublikowano

No to nie są aż takie złe te pety, ale mi szkoda byłoby wydać 2k cash, wolała bym nakupić boxów z msami (może by się trafił 1 :D )

k1hvCVp.gif

Opublikowano

No to nie są aż takie złe te pety, ale mi szkoda byłoby wydać 2k cash, wolała bym nakupić boxów z msami (może by się trafił 1 :D )

Ja kupiłam 10. Na 10 boxów wypadły mi dwa +20 i jeden +19. :v Gorzej z affinity. ;/

Opublikowano

Ja kupiłam 10. Na 10 boxów wypadły mi dwa +20 i jeden +19. :v Gorzej z affinity. ;/

To masz wielkie szczęście. Ja za każdym razem kiedy uzbieram 1k cash, kupuje boxy i otwieram. Do tej pory nie miałam żadnego MSa...

k1hvCVp.gif

Opublikowano

To masz wielkie szczęście. Ja za każdym razem kiedy uzbieram 1k cash, kupuje boxy i otwieram. Do tej pory nie miałam żadnego MSa...

Hmm... to dziwne. Ale wydaje mi się, że z boxami od affi jest dużo gorzej, bo Na ponad 10 wypadły mi tylko 3 kamienie. :v I jak tu zrobić Sowi Zakon.

Opublikowano

Hmm... to dziwne. Ale wydaje mi się, że z boxami od affi jest dużo gorzej, bo Na ponad 10 wypadły mi tylko 3 kamienie. :v I jak tu zrobić Sowi Zakon.

Affinity stone to nie problem, dużo tego dropi w Devasted Merac na zamku, praktycznie z każdego mobka. Poza tym za dzienne questy masz to też, więc na to szkoda cash :)

Ja teraz otworzyłam 13 boxów i żadnego MSa, po prostu pechowy ze mnie człowiek;D

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Affinity stone to nie problem, dużo tego dropi w Devasted Merac na zamku, praktycznie z każdego mobka. Poza tym za dzienne questy masz to też, więc na to szkoda cash :)

Ja teraz otworzyłam 13 boxów i żadnego MSa, po prostu pechowy ze mnie człowiek;D

Dużo dropi, fakt. Na handlarza w Sowim Zakonie potrzeba 12kk punktów. czyli potrzeba 24k tych kamieni. :P A to troszkę zajmie.

Opublikowano

Dużo dropi, fakt. Na handlarza w Sowim Zakonie potrzeba 12kk punktów. czyli potrzeba 24k tych kamieni. :P A to troszkę zajmie.

Wolę dropić niż wydawać cash na to, lepiej wychodzi :D

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Wszystkie mobki daj 800 pkt. Kamyki daja 1k te co dropia z mobkow . Na forum wystarczy zyczyc wesolych swiat i dostaje sie 5k cashu. Taki nowy event.

Opublikowano

Ale zyczyc na czacie czy jak? ;3 Kazdy kto bierze udzial dostaje 500 cash , a zwyciezca 5k.... wiec czy to oplacalne? ;3

Opublikowano

Ale zyczyc na czacie czy jak? ;3 Kazdy kto bierze udzial dostaje 500 cash , a zwyciezca 5k.... wiec czy to oplacalne? ;3

Nie jest opłacalne dostać 500 cash za free? o.O

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...