Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ep3] Genesis Last chaos

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktos moze czy rk ze sztyletem moze nosic tarcze i czy to jest polepszony tank? bo nie ogarniam dodanie tych klas np guner , koles ze sztyletem itp ;p

• Odpowiedzi 967
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka mam pytanie czy warto ściągać Duzo polaków gra ??

Ile klient waży

Spakowany w zip waży 1.53GB, czyli po rozpakowaniu obstawiam, że około 4GB

zSCFQrN.png

Opublikowano

expi się łatwo do max , admin dużo robi , ma ciekawe pomysły i balansuje pvp ( przykładowo , zmienił bezużytecznego bufa WM tak że daje %atak poświęcając % hp ,ostatnio zmienił pasywki postaci dzięki czemu pvp nie trwa sekunde ) są zadanka , i co najważniejsze da się grać bez cashu a więc sądzę że się opłaca:)

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

Siemka mam pytanie czy warto ściągać Duzo polaków gra ??

Ile klient waży

Jak dla mnie (póki co) warto. Exp przyjemny, nie taki aż fast, bardzo dużo polaków (obecnie jest chyba jedna duża polska gildia).

Fajny serwer? Opłaca się grać?

Czytaj wyżej :)

Powiem tak, dziennie jak się postaramy to mamy 1,4k cash za darmo. IS nie jest tak masakralnie drogi i nie ma tam cudów jak zwykle byłoby jakieś sety, aby zachęcić do ładowania cashu. Fakt faktem serwer prosi o dotację (wnioskuję to tym iż są promocje na forum opisane) ale to zrozumiałe, nie ma nacisku na cash. Eski, platyny itp można dostać w sklepie ale nie tak jak na innych serwerach, łatwo i bez problemu. Kupuje się pakiet (np 100 esek za 190 Genesis coin) i wymienia. Coiny łatwo jest zdobyć przez robienie dziennych questów, dropienie. Tak więc ten serwer jest chyba najlepszy jaki mi się trafił póki co:p

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Rzeczywiście - fajnie się zapowiada. Heh, ale denerwująca jest jedna i ta sama muzyka w Juno. xD Niemniej mam nadzieję, że serwer się utrzyma i nie padnie po tygodniu. Wiadomo w ogóle, kto go postawił?

Opublikowano

Później Ci powiem kto, Wyleciało mi z głowy. Jest jakas polska ekipa na serwerze? O co chodzi z tymi gunnerami, czy jak tam? To są nowe postacie?

Jest jedna duża polska gildia, Iluminaci. Dużo tam osób ale strasznie nudno w niej jest, bynajmniej było, teraz nie wiem, bo odeszłam.

Gunner to 'hybryda' rangera, wybierając klasę na rangera masz 2 możliwości, nosić kuszę i być tym rangerem, używać jego standardowych skilli, lub założyć guna i być tym Gunnerem, są tam chyba 2 albo 3 skille dla niego. Ale nie polecam Ci tej postaci do expa, najlepiej wbić 185 assasinem i zmienić się jeśli Cię ta postać interesuje :)

Rzeczywiście - fajnie się zapowiada. Heh, ale denerwująca jest jedna i ta sama muzyka w Juno. xD Niemniej mam nadzieję, że serwer się utrzyma i nie padnie po tygodniu. Wiadomo w ogóle, kto go postawił?

Nie wiem kto go postawił, ale z tego co zauważyłam to admin jest dosyć pracowitą osobą, cały czas wymyśla nowe rzeczy, tak jak każdy admin, ale ten bynajmniej wprowadza je w życie za każdym razem ^^ Poza tym zawsze ma na uwadze zdanie swoich graczy, jeśli ma wprowadzać jakąś nowość (tak jak teraz w przypadku ep3) pyta graczy, tworząc ankietę i bierze ją pod uwagę. Jeśli będzie miał za dużo głosów przeciw nie doda ep3 :) Muzyczki masz chyba różne w Juno. w mieście masz Jingle Bells, a poza chyba są inne z tego co pamiętam ;]

Też mam nadzieję, że postoi, bo pomimo iż maxa wbija się szybko to jest co do roboty później.. Dzienne questy, za które są fajne nagrody, dropienie best setów, zarabianie kasy :P

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jest jedna duża polska gildia, Iluminaci. Dużo tam osób ale strasznie nudno w niej jest, bynajmniej było, teraz nie wiem, bo odeszłam.

Gunner to 'hybryda' rangera, wybierając klasę na rangera masz 2 możliwości, nosić kuszę i być tym rangerem, używać jego standardowych skilli, lub założyć guna i być tym Gunnerem, są tam chyba 2 albo 3 skille dla niego. Ale nie polecam Ci tej postaci do expa, najlepiej wbić 185 assasinem i zmienić się jeśli Cię ta postać interesuje :)

Nie wiem kto go postawił, ale z tego co zauważyłam to admin jest dosyć pracowitą osobą, cały czas wymyśla nowe rzeczy, tak jak każdy admin, ale ten bynajmniej wprowadza je w życie za każdym razem ^^ Poza tym zawsze ma na uwadze zdanie swoich graczy, jeśli ma wprowadzać jakąś nowość (tak jak teraz w przypadku ep3) pyta graczy, tworząc ankietę i bierze ją pod uwagę. Jeśli będzie miał za dużo głosów przeciw nie doda ep3 :) Muzyczki masz chyba różne w Juno. w mieście masz Jingle Bells, a poza chyba są inne z tego co pamiętam ;]

Też mam nadzieję, że postoi, bo pomimo iż maxa wbija się szybko to jest co do roboty później.. Dzienne questy, za które są fajne nagrody, dropienie best setów, zarabianie kasy :P

Tak, zdecydowanie mi się podoba. Troszkę przeraziły mnie ceny w cash shopie (np. za haste 999kk), ale mam nadzieję, że to mimo wszystko w miarę łatwo uzbierać. Jest tam jakaś polska gildia? :P

Opublikowano

Tak, zdecydowanie mi się podoba. Troszkę przeraziły mnie ceny w cash shopie (np. za haste 999kk), ale mam nadzieję, że to mimo wszystko w miarę łatwo uzbierać. Jest tam jakaś polska gildia? :P

Haste można wydropić z Pandora Boss, jak i inne buffki z najwyższym ich lvlem. Na 185lvlu zabija się je szybko, poza tym ja używam haste z Buff NPC cały czas, a kosztuje 1kk za sztukę i nie wiem jak tamto, ale jest dobre :)

Są polskie gildię j.w. Iluminaci ale szczerze to Ci jej nie polecam, bo strasznie u nich nudą wieje, poza tym kłócą się czesto a niejaki NikeNoob (tak, GM z Harda) rozkazuje wszystkim i wszystkimi, jakby każdy członek gildii był jego własnością.

Jest druga, NinjasInPijams --> Wódz ten sam co na Destiny mianowicie Grusza, to mogę Ci ją polecić, bo go znam dobrze i wiem, że jak coś to Ci pomoże :) Ja jestem w gildii AnnihilateD ;]

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Warto ściągać ?? Są jakieś nowości dla NS i templariusza Chodzi mi o skille ?

Czy warto? Zależy to od Ciebie. Według mnie serwer jest dobry i postoi dłużej.

Dla NS-a nie wiem, ale hybryda templariusza też jest, posługuje się on tarczą i zamiast miecza to daggerem :) Skille pewnie też ma jakieś nowe, nie wiem, nie patrzyłam ;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Czy warto? Zależy to od Ciebie. Według mnie serwer jest dobry i postoi dłużej.

Dla NS-a nie wiem, ale hybryda templariusza też jest, posługuje się on tarczą i zamiast miecza to daggerem :) Skille pewnie też ma jakieś nowe, nie wiem, nie patrzyłam ;)

Dzięki za info :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zaczełem pobierać LC z hosta Mega ale mam problem gdyż normalnie pobierało a tu nagle dochodzi do 87 % i coffa do 85% i tak w kółko

Help

1390144171-U592769.png

Opublikowano

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zaczełem pobierać LC z hosta Mega ale mam problem gdyż normalnie pobierało a tu nagle dochodzi do 87 % i coffa do 85% i tak w kółko

Help

A z innego hostingu próbowałeś? Bo ja na Mega nie miałam żadnych problemów z pobieraniem.

Opublikowano

Help

Spróbuj z innego hostingu, a jeśli nie pomoże, to poprzez mangera.

Opublikowano

Kazda klasa ma chyba dodatkowa podklase rycek - Dex knight , Szelma - gunner , ale nie jestem co do tego pewien bo gralem tylko gunnerem i dex knight powiem tak moze gunner ,z tego co slyszalem jest slaby do expa ,ale w pvp radzi sobie calkiem niezle ,a co do dex knight to taki pol tank i pol wojownik ma stuna , moze rzucac sztylem ,i jeszcze jakby mu dodali telekineze moglby usunac templa z gry ;p ,a co do gildii to tak sa Iluminaci , NinjaInPyjamas ( sam w niej obecnie jestem ,i polecam jak cos moge na poczatku pomoc ) Moj nick - Runcki, Alieth

Jak cos piszcie na privie ;]

Opublikowano

Kazda klasa ma chyba dodatkowa podklase rycek - Dex knight , Szelma - gunner , ale nie jestem co do tego pewien bo gralem tylko gunnerem i dex knight powiem tak moze gunner ,z tego co slyszalem jest slaby do expa ,ale w pvp radzi sobie calkiem niezle ,a co do dex knight to taki pol tank i pol wojownik ma stuna , moze rzucac sztylem ,i jeszcze jakby mu dodali telekineze moglby usunac templa z gry ;p ,a co do gildii to tak sa Iluminaci , NinjaInPyjamas ( sam w niej obecnie jestem ,i polecam jak cos moge na poczatku pomoc ) Moj nick - Runcki, Alieth

Jak cos piszcie na privie ;]

Mag chyba nie ma hybrydy. Bynajmniej nie witch. Może dorobią hybrydy dla każdej klasy, kto wie;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Mag chyba nie ma hybrydy. Bynajmniej nie witch. Może dorobią hybrydy dla każdej klasy, kto wie;)

Heheh napisalem do admina czy by dodal Dex knightowi telekineze narazie nie uslyszalem odpowiedzi ;]

A co do hybryd no to nwm czy to taki plus ;3

Czy ci co graja asskiem tez maja tak malo atk?

Co oni z nim tutaj zrobili? 0.o

Doma mowilas ,ze gunner jest slaby pomimo to wielokrotnie probowalem z nim sie zmierzyc i wszystko na darmo ,albo zawiodly moje umiejetnosci ,albo naprawde go tak oslabili wgl gunner ma jakiegos magicznego skilla ( teleportuje cie w jakies rozne miejsca na arenie i masz ciemny ekran wtf? ) Jak cos mam daggi + 20 3/3 na sell ;]

Opublikowano

Pisałam, że gunner słaby do expa (bo próbowałam nim grać) a nie wiem jak to jest z pvp, bo gram asskiem. Jakby dali telekineze dexowi to przecież było by bez sensu ;3 I tak, assek ma zaniżony atak pomimo tego i tak wymiata ;3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jak tam z klerykiem i strzelcem? Bo aktualnie gram uzdrowicielką i chciałabym wiedzieć, czy to dobry wybór na ten serwer. :v

Powiem Ci, że nie wiem. Niby kleryk przydatny, tak jak na każdym serwie do leczenia. Ale w secie best miałby dużo hp i eva, co daje mu dużą przewagę. Archer wiadomo, zawsze był dobrą postacią ale nie wiem jak mu obniżyli dedline, bo moc skilli została zmniejszona. Ty jesteś w Ninjas? :P

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Dobija mnie na tym serverie jedna rzecz, mianowicie exp z 175/76 lvl do 185, polegajacy na ubijaniu dwóch bosów w Lab...

ubh6c.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...