Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Memorialmt2 [EASY]

Zielak

6/7 Bon  

837 użytkowników zagłosowało

1. 1. 6/7 Bon? ( Trudny do zdobycia )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Adi a odpowiedz na moje pytanie czy bedzie Otwarta Beta a i do tematu BSa i tak bedzie a nawet jesli zablokujecie to i tak ktos obejscie zrobi na dra...isie bylo takie zabezpieczenie i tak dzialal

• Odpowiedzi 473
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Adi a odpowiedz na moje pytanie czy bedzie Otwarta Beta a i do tematu BSa i tak bedzie a nawet jesli zablokujecie to i tak ktos obejscie zrobi na dra...isie bylo takie zabezpieczenie i tak dzialal

No niestety. Co do otwartej bety wątpię wszystkiego dowiecie się na starcie musicie poznać serwer ;) kto jeszcze nie wie zmieniliśmy brzydkie bronie na ładniejsze

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Mimo prezentacji i projektu nie polecam ze względu na Adiego, na wcześniejszym serwerze pokazał co potrafi (razem z małyszem, oczywiście), później starał się namydlać oczy, a i tak do tej pory prawdy nie powiedzieli.

Powodzenia! :)

Opublikowano

Metiny co 2-3h nice przeciez to bedzie kaplica beda wojny o metiny jak o wrozke na PLu chyba ze dacie po 10-20 metinow na chanelu

Opublikowano

nie podobają mi się zbroje, odrzucają one od serwera. te paskudne hwangi, jeszcze gorsze pokolorowane stalki.. masakra. przydałoby się to zmienić.. + serwer easy, a bony nie wchodzą maksymalne? nawet na niektórych medium wchodzą max. ale mimo wszystko zagram, jednak mam nadzieję, że chociaż te zbroje zmienicie. :P

@edit

metiny co 2-3h? no tego jeszcze nie było, jednego metka będzie tłukło 50 osób. -.-

Opublikowano

Tak szczerze, ten serwer to ostatnia deska ratunku na rynku.. Dlaczego ? Serwery Est** i Water** Nie wypaliły, to jest ostatni z EASY, który wychodzi.. obyście tego nie spieprzyli ;x

Dobra reklama i 1.5k graczy macie na bank ;d

Tylko, serio respy metków są co 2-3h ? Bo coś mi się nie chce w to wierzyć :D

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

USUŃCIE KD +5/6, TO ZAWITAM Z 15 OSOBAMI. + max bony to podstawa na easy, zmieńcie to, zagra 3x wiecej ludu, bo jak na razie to kupa, gotowiec z wklejanymi dodatkami ;p

VsxuB58.png

Opublikowano

Tak szczerze, ten serwer to ostatnia deska ratunku na rynku.. Dlaczego ? Serwery Est** i Water** Nie wypaliły, to jest ostatni z EASY, który wychodzi.. obyście tego nie spieprzyli ;x

Dobra reklama i 1.5k graczy macie na bank ;d

Tylko, serio respy metków są co 2-3h ? Bo coś mi się nie chce w to wierzyć :D

Ale metków na nowych mapach będzie dużo + bossy przedstawię ss z dropu bo widzę niektórzy sceptycznie podchodzą do tego serwera

up to nie gotowiec

GaimdKk.jpg

Opublikowano

USUŃCIE KD +5/6, TO ZAWITAM Z 15 OSOBAMI. + max bony to podstawa na easy, zmieńcie to, zagra 3x wiecej ludu, bo jak na razie to kupa, gotowiec z wklejanymi dodatkami ;p

Jak nie usuniecie kd+5/6 to zawitam z 40 osobami+ brak max bonow to podstawa na easy, zostawcie to, zagra 5x wiecej ludu, bo jak narazie to malina, zaje*isty serwer z autorskimi mapami ;p

Ja tam czekam na wiecej info co do broni 75. Mysle, ze exp na nowych mapach (jak ktos wyzej pisal) nie bedzie dla trudniejszych klas jakims super wyzwaniem. Na easy trzeba nieco zaszalec xD

Opublikowano

Serwer zajebisty :P

Kiedy dokładnie FORUM oraz TS3???

Kanały VIP będą i jak można je zdobyć?

Będą kostiumy dla JuTuberów?

W IS będzie wszystko co wlezie czy tylko te najważniejsze rzeczy? Tak wiem, że serwer trzeba jakoś opłacać, ale teraz większość serwerów stawiana jest na miesiąc może dwa pod IS = pieniążki :P

PS. W tyg. nagram zapowiedź z serwera :P

Nudzisz się? Wejdź i zostaw łapkę w górę :>

https://www.youtube.com/channel/UCeMqt2wmQHdLvl_OR6wHkog

oFbL3yR.png

Opublikowano

Z pewnością zagram, jeśli przypadnie mi klimat, zapewne zostanę na dłużej, zależy jakie itemki w is'ie :)

76561197967532978.png

Opublikowano

Serwer zayebisty :D Tak jak ktos wyżej pisał że serwer jest ostatnią deska ratunku i to jest prawda... Szkoda że nowe serwery upadają tak szybko ;/ Myślę że ten nie upadnie po tygodniu-miesiącu/2

Ps. Jakie są 6/7b ??

Opublikowano

Serwer zayebisty :D Tak jak ktos wyżej pisał że serwer jest ostatnią deska ratunku i to jest prawda... Szkoda że nowe serwery upadają tak szybko ;/ Myślę że ten nie upadnie po tygodniu-miesiącu/2 Ps. Jakie są 6/7b ??

Nie będzie on ostatnią deską ratunku, padnie on po kilku dniach, nawet szybciej niż padają obecne.

Każdy serwer Adiego jest skazany na porażkę.

Widać, że prezentacja jest przekupiona i skrzętnie pilnowana by jak najmniej prawdy o krętaczu Adim wyszła na jaw.

Co Adi powiesz na temat wymyślonych przez siebie śmiesznych "pddosów" o czym chwaliłeś się na GG, w swoim statusie ?

Jakie questy będą na serwerze ? Te przetłumaczone niemieckie ? Przecież Ty nawet jednego questa nie potrafisz napisać od zera, no chyba, że cudowne "polowania".

Opublikowano

Mam takie śliczne pytanie, bo albo ktoś jest na tyle głupi że użył mojego nicku albo chciał zrobić dobry żart, ale nie chciałbym być kojarzony z tym serwerem, bo na nim nie gram, ani tym bardziej nie jestem jakimś modem :

pdmo05.jpg

Chodzi mi o nr. 51

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...