Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Memorialmt2 [EASY]

Zielak

6/7 Bon  

837 użytkowników zagłosowało

1. 1. 6/7 Bon? ( Trudny do zdobycia )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie ciekawym pomyslem byloby wprowadzenie trudnego Doungena na 250lvl (w gr. min 3 osoby-każda 250lvl). Z bossa byłaba szansa 5%-10% na dropnięcie szkaty, z której dropiłby losowy przedmiot z IS: kostium/wierzchowiec/lizak.

Sami wiecie, że na wielu serwerach easy po wbiciu 250 nie ma co robić, a tutaj taka mała alternatywa by była dla takich postaci. Do tego zmniejszą się hejty, że jest to serwer pod IS (bo te przedmioty obecnie da się zdobyć tylko w IS/OX/Eventy).

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

• Odpowiedzi 473
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powodzenia, mam na dzieje ,że server wytrzyma na starcie ,bo napewno nie ominie sie bez dedosów od wieprza,proboszcza itp nie zycze wam tego ale ,że tego nie bedzie jest jak 1 do miliona ale nic powodzenia chłopaki ! :).

Opublikowano

Hehe, 1,5h do startu a w zapowiedzi ponad 200 osób, miło. :) Pisaliście wcześniej, że jesteście przygotowani na dedosy, trzymamy was za słowo.

+ pytałem się wcześniej, ale nie uzyskałem odpowiedzi. Co się dostaje za biola?(nagroda) Będą do zdobycia elikisry poszukwiacza? :)

Opublikowano

Dziś start, jak coś to o której?

@@ Do którego expić na psach?

... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...