Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Memorialmt2 [EASY]

Zielak

6/7 Bon  

837 użytkowników zagłosowało

1. 1. 6/7 Bon? ( Trudny do zdobycia )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie śliczne pytanie, bo albo ktoś jest na tyle głupi że użył mojego nicku albo chciał zrobić dobry żart, ale nie chciałbym być kojarzony z tym serwerem, bo na nim nie gram, ani tym bardziej nie jestem jakimś modem :

pdmo05.jpg

Chodzi mi o nr. 51

Nie wiem mało nas to obchodzi to jest zwykły gracz na becie co mam ci poradzic.

Drop z ripera: nie respi się tylko w dt ;)

12105755843278535490.jpg

ZE SZKATY RIPA LECĄ TYLKO BRONIE NA 75

Fanpage: https://www.facebook.com/pages/Memorialmt2/666135806743932

Kto jeszcze nie wie start 22.11 godzina 20:00

Reje 3 dni przed startem

Ts 2-3 dni przed startem

Client 2 dni przed startem lub 3

GaimdKk.jpg

• Odpowiedzi 473
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moje propozycje:

-Dodanie kamieni do biologa.

-Zmniejszenie cen zmianek/dodań chyba że potem lepiej kasa leci w v2+.

-Dodanie 100% szansy na wejście kd.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Moje propozycje:

-Dodanie kamieni do biologa.

-Zmniejszenie cen zmianek/dodań chyba że potem lepiej kasa leci w v2+.

-Dodanie 100% szansy na wejście kd.

Grałem postacią i do 75lvla miałem ponad 200kk więc problemu nie widze. Całe eq zrobiłem + buffa

@skrypterek derin ogarnij sie

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Grałem postacią i do 75lvla miałem ponad 200kk więc problemu nie widze. Całe eq zrobiłem + buffa

@skrypterek derin ogarnij sie

Że tak spytam, skoro miałeś do 75 lvl'a 200kk i zrobiłeś ''jako takie'' eq do exp'a, to po ile są zmianki 1-5b ?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Że tak spytam, skoro miałeś do 75 lvl'a 200kk i zrobiłeś ''jako takie'' eq do exp'a, to po ile są zmianki 1-5b ?

200 zmianek 2kk itp itd wszedzie mialem fajne bonki na 75 z buffem do av2 smigalem od razu i jazda do 100 jeszcze jak mialbym pdka to w ogole..

GaimdKk.jpg

Opublikowano

200 zmianek 2kk itp itd wszedzie mialem fajne bonki na 75 z buffem do av2 smigalem od razu i jazda do 100 jeszcze jak mialbym pdka to w ogole..

Czyli, że bez buffa w av2 nie da rady expić, bo dużo biją tak ?

I dzięki za info + czy na nowych mapkach leci szybciej kasa ?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Jakies lepsze zabezpieczenia przed DD'osami?

Zielak w teamie :) wiec pewnie juz sprawdzal czy da rade obalic swoj serwer jesli on go nie zlozy to powinien wytrzymac hehe

Czyli, że bez buffa w av2 nie da rady expić, bo dużo biją tak ?

I dzięki za info + czy na nowych mapkach leci szybciej kasa ?

dla mnie to gra zespolowa i siedzenie na tsie rozmowa ze znajoma i granie razem od 1lvl gdzie jedna osoba gra buffem - to jest wlasnie sens gry dla mnie bo nudne samotne expienie predzej czy pozniej sie nudzi ;)

mam nadzieje ze beda fajne dungi gdzie wlasnie samotnie nie da rady ogarnac ;)

Opublikowano

A w razie gdyby graczom się nie podobały hwangi na dłuższą mete, zostały by one zmienione?

Tak jesteśmy w sumie przygotowani na tą opcję.

Co do zabezpieczeń jesteśmy przygotowani iii to bardzo.

Co do nowych map kasa leci i to sporo więc z kasą nie będzie problemu.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Dzięki ! Każdy kto ma tam jakąś ilość subów i wstawi zapowiedz kwalifikuje się do dostania sm(wystarczy widoczny nick na lets playu), ponadto jeśli ktoś chciałby zareklamować serwer pisać na pw napewno się dogadamy ! tym którym nie odpisałem przepraszam ale mało czasu wszystko nadrobię.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

W stystemie ulepszen sa 2 takie same bronie dwureczne. Ponawiam pytanie, dacie rade zamienic ostatnia dwureke z przed ostatnia?

Opublikowano

W stystemie ulepszen sa 2 takie same bronie dwureczne. Ponawiam pytanie, dacie rade zamienic ostatnia dwureke z przed ostatnia?

Bronie są podmienione na inne(ładniejsze) a co do tych dwóch ssów to zwykła pomyłka.

Fanpage:

https://www.facebook.com/pages/Memorialmt2/666135806743932

Gameplay:

http://www.youtube.com/watch?v=PUbFoX07T0k

Strona:

http://memorialmt2.pl/

Reje już niedługo on

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Skromnym zdaniem

- Do Adiego "Ty robisz serwer tak jak dracosa ? po raz kolejny kogoś chcesz w ch** zrobić tak samo bd jak na dracos ? sm na prywatne konto za przelew ? ma to sens ? małysz jaki to nie święty a ukręcił bynajmniej 100 zł od mojego znajomego co u niego kupił sm :)

- Zielak Ty i twoje DilDosy ... Pff (Cio**Ta)

Serwer wygląda dość Obiecująco ale zobaczycie brak doświadczenia z Metinem adiego spowoduje to że dodać coś lub już jest coś dodane co spier** wam rozgrywkę tak jak było na dracos miał być medium wyszedł hard po poprawkach zrobili easy a na is i tak zarobili ...

Żal mi was chłopaki

Po za tym Prezentacja całkiem ciekawa i życzę powodzenia i szczęścia tym co będą tu Grać :)\

Ten post nie jest hejtem tylko wyrażeniem mojego zdania o tych 2 panach :) tyle w temacie żegnam :)

Zapraszam Do wypowiedzi w Temacie :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1086781-easysemanthiapl/

Nie ma ma co dostałem 5% warna za dodanie DL Strony Grayst ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...