Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Memorialmt2 [EASY]

Zielak

6/7 Bon  

837 użytkowników zagłosowało

1. 1. 6/7 Bon? ( Trudny do zdobycia )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodajcie metale

Usuńcie przepuchy na nowe mapy

Zmieńcie te okropne hwangi na normalne zbroje... Tyle macie zbroi, wybraliście najgorsze. ;/

Na serwer pewnie zawitam, lecz szkoda że dopiero 22 start. :/ Można jeszcze na betę wbić?

• Odpowiedzi 473
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer bardzo fajny lecz brakuję mi tu broni typowo dla sury wp który robi się z miecza egzo. Zawsze to jakieś urozmaicenie :)

Opublikowano

Mam 2 pytania :

Bony będą wchodzić max?

Czy będzie wbudowany BS ?

Nie będzie wbudowanego BS'a

Bony max nie będą wchodzić gdyż to nie ma sensu

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Na nowe mapy? Tak myślę że to będzie jakieś ułatwienie dla graczy. Aczkolwiek jeśli ten pomysł nie przypadnie do gustu graczom zawsze możemy to zmienić.

Dodajcie to! :D Wreszcie nie będzie problemów z expem. :)

Serwer bardzo fajny lecz brakuję mi tu broni typowo dla sury wp który robi się z miecza egzo. Zawsze to jakieś urozmaicenie :)

Potwierdzam. :)

Opublikowano

Hmmm. :) Zobaczymy co da się zrobić.

Pragnę nadmienić iż nie wszystko co jest na serwerze jest w prezentacji. Drobnostki typu tabelka z bonusami to standard.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Hmmm. :) Zobaczymy co da się zrobić.

Pragnę nadmienić iż nie wszystko co jest na serwerze jest w prezentacji. Drobnostki typu tabelka z bonusami to standard.

Na betę można jeszcze się zapisać, czy już za późno?

Opublikowano

He zdziwisz się kolego. Na PGA miałeś być ponoć adiego zabić i cię nie było. Od serwera się odczep. Co do adiego to są wzloty i upadki. Co poradzisz, i nie ciśnij go lepiej się pochwal z jaką kasą uciekałeś ze swoich serwerów. Najlepiej opuść prezentacje. Dziękuję. A i to nie jest żaden gotowiec

Co do nie przekonanych. Zobaczycie sami jak wypali i ocenicie sami. Adi zrozumiał pewne rzeczy

Zachecam do zadawania pytan/ glosowania w ankiecie.

Niech Adi też się pochwali z jaką kasą uciekł z Dracosa.

Nie polecam.

Opublikowano

Niech Adi też się pochwali z jaką kasą uciekł z Dracosa.

Nie polecam.

Małysz miał płatności przecież xD widziałem nawet

Co do BSa myślimy czy zablokować go po części przynajmniej czy nie. Niedługo się okaże

Jak masz zamiar tak pisać to proszę o opuszczenie prezentacji :)

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Jak na serwerze będzie działał BS to ja podziękuje. Taka gra to nie gra...

Jak z expem jest łatwo to pasowałoby coś się z eq pomęczyć...

Opublikowano

Małysz miał płatności przecież xD widziałem nawet

Co do BSa myślimy czy zablokować go po części przynajmniej czy nie. Niedługo się okaże

Jak masz zamiar tak pisać to proszę o opuszczenie prezentacji :)

Ooo nie hhaha :D no wiec zaraz ci udowodnie ze płatnosci na dracosie były na adiego. hehehe widze ze ładne wam wały kręci :D HAHAH

PS. Płatności na dracosie były na ADIEGO. wróci Derin to pokaże wam kilka SS

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Ooo nie hhaha :D no wiec zaraz ci udowodnie ze płatnosci na dracosie były na adiego. hehehe widze ze ładne wam wały kręci :D HAHAH

Gucio nas to obchodzi, idź stąd.

@topic

Dajcie wbudowanego bs'a w clienta, a jak nie to chociaż nie róbcie tych zabezpieczeń. ;)

Opublikowano

Jak na serwerze będzie działał BS to ja podziękuje. Taka gra to nie gra...

Jak z expem jest łatwo to pasowałoby coś się z eq pomęczyć...

Serwerów na którym nie da się mieć bs'a jest malutko, na palcach jednej ręki można wyliczyć :).

Więc nie rób sobie nadziei że na serwerze EASY nikt nie będzie jechał na bs'sie ;). Świat i rozwój wszystkiego idzie do przodu, pare lat temu ludzie nawet nie marzyli o tym że coś ich wyręcza w expieniu a dziś lata bot za botem który robi wszystko za gracza, takie życie :).

bez gif

Opublikowano

Przelewy były na niego czy tam smsy jedno malysz drugie adi zreszta i tak all bral malysz. Zresztą co ja się będę kłócić. Prosiłem o opuszczenie prezentacji a ten nadal swoje... Mało ci?

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Nie polecam widze mapeczki z epvp jak i cały serwer..

Pewnie będzie jeden wielki fail na start tak jak to bylo na dracosie...

@AW Czy na serwerze będzie cięzko wbić 210 lvl?

Opublikowano

Nie polecam widze mapeczki z epvp jak i cały serwer..

Pewnie będzie jeden wielki fail na start tak jak to bylo na dracosie...

@AW Czy na serwerze będzie cięzko wbić 210 lvl?

Przecież adi robił niektóre mapy na filmiku ehh...

Zapraszam do głosowania w ankiecie

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Serwer zapowiada się dobrze, ale skoro to EASY, jak podkreśliłeś wyżej, to chyba bonusy powinny wchodzić maksymalne :)

@AW

Dungeony w PT czy można bez ?

ZjaranaPanda

Opublikowano

Serwer zapowiada się dobrze, ale skoro to EASY, jak podkreśliłeś wyżej, to chyba bonusy powinny wchodzić maksymalne :)

@AW

Dungeony w PT czy można bez ?

Co do bonów pomyślimy jeszcze. Co do dungeonów to w pt osobno nie ma sensu

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Nie... nie zmieniajcie tych bonów. Jest dobrze, będzie się trzeba troche pomęczyć i nie każdy typ będzie latał z perf eq, odbierzecie całą zabawe. Co do BS'a to wątpie że uda wam się go zablokować (chyba, że zmianki będzie kupować się przez boxa, i każda zmianka będzie miala inne ID (czy jakoś tak xD nie pamiętam, w każdym razie wiecie o co mi chodzi). Chociaż i to do końca nie pomoże.) Mam pytanko, jak będzie się zarabiać na serwie? Sztabki, duży hajs z mobów czy raczej drop z metinów?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Stwierdzenie jednego z psychologów niemieckich:

"Stosowanie odstępu przed znakiem zapytania świadczy o głębokich kompleksach z dzieciństwa, niepewności co do swojego działania i niespełnionym pragnieniu akceptacji."

PS.

Kogo to obchodzi? Zazdrościsz mu czy coś że do tego nawiązujesz?

@Czy będzie dostępny na serwerze wierzchowiec "Bażant obrońca"?

Przeszukałeś całe google, bo nie potrafisz nic mądrzejszego napisać ?

To, że daję SPACJĘ przed znakiem zapytania, to moja sprawa, robię to ze względów, że tak powiem "estetycznych", zresztą nie mam się z czego tłumaczyć kolejnemu bezmózgowi.

PS.

Nie wtrącaj się w coś o co nie masz pojęcia.

Lepiej zamknij już swój niewyparzony dziób, "nie googluj", wyjdź z tematu.

Miej radochę z liczby osób, które mogą zagrać na tym serwerze lecz po raz kolejny się zawiodą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...