Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Memorialmt2 [EASY]

Zielak

6/7 Bon  

837 użytkowników zagłosowało

1. 1. 6/7 Bon? ( Trudny do zdobycia )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahaha kolejne dziecko spiny :). mmm poezją jest to jak bardzo was wkur*** a wy nic na to nie możecie poradzić dosłownie nic :). Oczywiście teodor tak ja z toba rozmawiałem , ja cię o coś prosiłem nawet na piwo cię zapraszałem ... hehe :)

1384362537-U268730.jpg

AW@: Czy z psów bedą lecieć bronie na 260Lv + ?

Tak i właśnie tutaj mamy przykład mojego ostatniego posta.

• Odpowiedzi 473
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

trochę zastanawia mnie a zarazem dziwi, po co sobie przekupywać ludzi do propsowania zapowiedzi. Zapowiedź wstawiona w 29 minucie a w 31 już pierwszy props leci zresztą z każdą minutą widać że ludzie po prostu byli namówieni do wyrażania dobrej opini w zapowiedzi. Tak samo mi się zdaje być namówiony pan kierzek przesiadujący w tej prezentacji zbyt długo. Nie oszukujmy się prezentacja nie jest zachęcająca a tyle w niej ludzi. Coś mi tu śmierdzi.

@AW

z czego dropią truty ?

czy będą bronie na 30 lv.

Nikogo nie namawiamy do propsowania o.O A kierzek ma kompa 24/7 wlaczonego to co sie dziwisz. Prosze o zachowanie kultury w prezentacji i wypowiedzi dotyczace serwera a nie jakies wypociny. Proboszcz ogarnij sie prosilem cie grzecznie o opuszczenie prezentacji nie chcemy spin z toba i daj juz sobie spokoj. Co do serwera co myslicie o mapie typu wchodzisz i sie tylko i wylacznie bijesz? Nie duza mapa

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Nikogo nie namawiamy do propsowania o.O A kierzek ma kompa 24/7 wlaczonego to co sie dziwisz. Prosze o zachowanie kultury w prezentacji i wypowiedzi dotyczace serwera a nie jakies wypociny. Proboszcz ogarnij sie prosilem cie grzecznie o opuszczenie prezentacji nie chcemy spin z toba i daj juz sobie spokoj. Co do serwera co myslicie o mapie typu wchodzisz i sie tylko i wylacznie bijesz? Nie duza mapa

Dobra opcja, w jakimś tam stopniu uniknęło by tego bydła co wbija do m1 jinno i biją wszystkie sklepy po za kołem a dużo osób ma większy niż 15lvl

bez gif

Opublikowano

probosz to powinien pchac wozek Fubu :) tych dwoch panow by sie napewno dogadalo ze soba...mozgi chyba wlozyli do PCtow by lepsze osiagi mialy.

Trutki z tego co czytalem dropia z ripera ale jest usuniety zbedny drop czyli gowien typu zbrojki 61 i bronie nie ma.a co za tym idzie bedzie latwo dropnac i mysle ze gra nie straci sensu dzieki temu bo jesli by wszystko bylo w sklepach to dla mnie juz nie gra a zabawa ktora konczy sie po 2 dniach.

team speak by sie przydal juz:)

kiedy beta ?

czy bedize otwarta czy zamknieta ?

Opublikowano

probosz to powinien pchac wozek Fubu :) tych dwoch panow by sie napewno dogadalo ze soba...mozgi chyba wlozyli do PCtow by lepsze osiagi mialy.

Trutki z tego co czytalem dropia z ripera ale jest usuniety zbedny drop czyli gowien typu zbrojki 61 i bronie nie ma.a co za tym idzie bedzie latwo dropnac i mysle ze gra nie straci sensu dzieki temu bo jesli by wszystko bylo w sklepach to dla mnie juz nie gra a zabawa ktora konczy sie po 2 dniach.

team speak by sie przydal juz:)

kiedy beta ?

czy bedize otwarta czy zamknieta ?

Beta trwa i jest zamknięta.

AW: Czy oprócz trutki z ripa, będzie można gdzieś indziej ją zdobyć ?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

serwer jest genialny z miłą checia obejrzałęm cała prezentacjie. BRawo. jak się skończyło to moje słowo padło : Juz koniec ? szkoda."

Genialny serwer naprawde.szkoda że ten start tak długo ale wiadomo serwer ma byc opracowany do perfekcji to musi potrwac

Jedyna rzecz mnie rozbawiłą a mianowicie punkt 10

"10. Czy serwer padnie od ataków ddos? Nie, jesteśmy na to przygotowani." -odpowiedz jest genialna :D. Każdy kto robi serwa myśli ze a tam ataki to nic poradzimy sobie.. Mam nadzieje że PRzepraszam za słowo ze tego serwera nie zjebiecie bo zapowiada się mega !!!!!. Mam nadzieje ze jakies sygnaturki będą. ;]

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Te przepustki na mapy to sa jakies jaja ? ( Podobno server easy) Wczesniej tez bylo pisane ze ten wasz server medium a wyszedl hard . Mam nadzieje ze teraz tak nie bedzie jak easy to easy

--------Nie lepiej usunac te przepustki lub zamist ich dodac teleportacje za pobraniem yang ?

Opublikowano

nie prawda nie dziala ci kostiumy bonow :) . statyka bonow :)

mi tez zrobilem ta kostiumy bonow nie daje statyka bonowanie ;]

Najpierw naucz się pisać i składać logiczne zdania. Potem porównaj swoje umiejętności do umiejętności tego teamu.

Opublikowano

Najpierw naucz się pisać i składać logiczne zdania. Potem porównaj swoje umiejętności do umiejętności tego teamu.

Ciekawe, czy wiesz :D Lecz podpowiem Ci, to nie jest polak. On uczy się polskiego, jest z Anglii -.- Dlatego tak pisze, co nie ? :)

Miałem okazję go poznać i gość jest spoko, aczkolwiek nawet mu idzie ten polski. :D

Tak przy okazji, tym postem nic nie wnosisz do zapowiedzi owego serwera, czyż to nie jest zwykły spam ?

AW:

Serwer bardzo fajny.

Na pewno zagram na nim i oby postał dłużej niż ostatni Adiego :)

Wszystkim gorąco polecam <3

Skąd bronie na 75 lvl?

Bronie na 75 lvl dropią z ripa, lecz jest usunięty ze szkat ''syf'' typu boga etc.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

No serwer spoko.

Jednak Ja zagram dopiero po 2/3 tygodniach od startu, ponieważ dużo się już naczytałem w tej prezentacji.

No i w sumie pamiętam historię z Dracos.

Podobno miałeś już się nie brać za serwery.

No cóż, jeśli znowu nie wymyślisz jakiejś bajki i serwer będzie stał dłużej niż 3 tygodnie to wbiję :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

No serwer spoko.

Jednak Ja zagram dopiero po 2/3 tygodniach od startu, ponieważ dużo się już naczytałem w tej prezentacji.

No i w sumie pamiętam historię z Dracos.

Podobno miałeś już się nie brać za serwery.

No cóż, jeśli znowu nie wymyślisz jakiejś bajki i serwer będzie stał dłużej niż 3 tygodnie to wbiję :)

Team się zmienił i to strasznie są tylko 2 osoby ja i adi. Staramy się ciągle każdy bug naprawiamy. To tyle na następne pytania będę odpowiadał po południu dopiero.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Nie pozostaje nić innego jak tylko modlić się aby nie padło po 3+/- dniach/godzinach bo fubu to pewnie jebnie ataki jeszcze przed starem =d Zielak lepiej zeby to stało bo wkońcu trzeba gdzieś grać ! Powodzenia.

Opublikowano

Team się zmienił i to strasznie są tylko 2 osoby ja i adi. Staramy się ciągle każdy bug naprawiamy. To tyle na następne pytania będę odpowiadał po południu dopiero.

Adi naprawiać bugi? heheheheeh.

On potrafi zrobić ich jeszcze więcej.

@aw

Będzie kowal?

Opublikowano

Adi naprawiać bugi? heheheheeh.

On potrafi zrobić ich jeszcze więcej.

Będzie kowal?

Co ty jeszcze robisz w tej prezentacji przecież nie chcesz grać rozumiem że czekacie z ekipą aż wystartujemy i będziecie szukać bugów ale daruj sobie już takie posty ok?. . Ale jak zwykle ja dostane warna a kolega wyżej nie. Przy okazji dziękuję za dodatkową reklamę

Zapraszam do głosowania w ankiecie u góry oraz lajkowania na facebooku:

https://www.facebook.com/pages/Memorialmt2/666135806743932

Co do serwera podkręciliśmy jeszcze drop yang i exp ;) Pozdrawiam

GaimdKk.jpg

Opublikowano

zbroje porarzka :P

ogólnie może być chyba ze znów coś się nie uda x)

ale najbardziej rozj3bała mnie "Bogini Renata" xDD padłem ...xP

Opublikowano

zbroje porarzka :P

ogólnie może być chyba ze znów coś się nie uda x)

ale najbardziej rozj3bała mnie "Bogini Renata" xDD padłem ...xP

Twoja ortografia : poraRZka

Zbroje są akurat fajne, lepsze to niż bieganie w stalce przez całą grę ;).

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...