Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Memorialmt2 [EASY]

Zielak

6/7 Bon  

837 użytkowników zagłosowało

1. 1. 6/7 Bon? ( Trudny do zdobycia )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer zajebisty ! tylko jeden - ode mnie to że zbroje to poprostu stalki i hw przemalowane :C

moja ocena 9/10 wibjam i obczaje co i jak

a co do 6/7 to moim zdaniem powinien byc ciezko dostepny i powinien byc na klasy :D

Saints Rowsaints_row_3-wide.jpgSaints Row

The Third

• Odpowiedzi 473
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napewno zagram, Właśnie cos takiego szukałem !!! <3 <3 <3<3<3 <3 <3 <3

od tego czasu zgrzeszyłem przeciwko Bogu następującymi grzechami:

1. Double Post
2. Refresh przed 24H :C

więcej grzechów nie pamiętam za wszystkie grzechy bardzo żałuje, I Prosze O zdjęcie kilka procent : )

Opublikowano

Zamieszczam drop z dwóch losowych bossów z nowych map

80947631265320411816.jpg

94911598559730675000.jpg

Skoro leci tyle ulepek to moge sie zapytac ile potrzeba na ulepszenie broni/ zbroi ? I czy jeszcze te ulepszacze sa potrzebne na +7 , +8 , +9 ?

Opublikowano

Skoro leci tyle ulepek to moge sie zapytac ile potrzeba na ulepszenie broni/ zbroi ? I czy jeszcze te ulepszacze sa potrzebne na +7 , +8 , +9 ?

7,8,9 tylko do +3 kazdy epicki item 100% dalej zalezy od szczescia ;)

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Będzie Wymiar Władców (ale taki z fajnymi nagrodami, zeby sie oplacalo ;) np. ze z tych bosów leci normalny drop, tak jakbyśmy bili je normalnie na mapce), Arena PvP i regularne eventy? np. OX co tydzień w sobote?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Będzie Wymiar Władców (ale taki z fajnymi nagrodami, zeby sie oplacalo ;) np. ze z tych bosów leci normalny drop, tak jakbyśmy bili je normalnie na mapce), Arena PvP i regularne eventy? np. OX co tydzień w sobote?

Regularne eventy pewnie już tam powoli planujemy, co do wymiaru władców nie wiemy ale Arena PVP jest.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Serwer padnie szybciej niż się spodziewacie :P.

Uzasadnij swoją wypowiedź ponieważ twoja wypowiedź można porównać z tą wypowiedzią "Jutro umrzesz i koniec..." więc wątpię żeby twój nędzny komentarz coś wnosił do tematu za takie coś powinni warny dawać...

Opublikowano

Przydał by się Wymiar Władców, pomyślcie o tym, bo zawsze to jakaś zabawa. Dodalibyście ranking i gracze by się bili o najlepszy czas, a np. co miesiąc by były nagrody dla pierwszego w rankingu.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Prezentacja bardzo ładna wszystko ładnie opisane jak trzeba bardzo to zachęca to zagrania na serwerze..Serw dopracowany z tego co widac na prezentacji lecz zobaczymy jak bedzie po wejsciu na niego.. Oczywiście zagram i zobacze co i jak ;)

Opublikowano

Miasta z nexanity, zbroje paskudne stare malowane hwangi, bronie też nie zbyt ładne.

Ogólnie wszystko się kupy jakoś trzyma, ale pewnie znowu lajków nazbieracie i wam Pan Jarek serwer zniszczy.

Mi się nie podoba. Sądziłem, że zrobicie coś lepszego, ładnie ubrana prezentacja ale nie zachęciła mnie.

Ratuje go tylko sponsor i dobrze zrobione nowe mapki tj. dungeony.

Opublikowano

Miasta z nexanity, zbroje paskudne stare malowane hwangi, bronie też nie zbyt ładne.

Ogólnie wszystko się kupy jakoś trzyma, ale pewnie znowu lajków nazbieracie i wam Pan Jarek serwer zniszczy.

Mi się nie podoba. Sądziłem, że zrobicie coś lepszego, ładnie ubrana prezentacja ale nie zachęciła mnie.

Ratuje go tylko sponsor i dobrze zrobione nowe mapki tj. dungeony.

To zrób coś lepszego z lepszymi zbrojami itd. , pewnie nie uświadamiasz sobie sprawy z tego ile trzeba poświęcić żeby taki serwer postawić do kupy i wogóle coś koło pare miesięcy roboty.

Opublikowano

To zrób coś lepszego z lepszymi zbrojami itd. , pewnie nie uświadamiasz sobie sprawy z tego ile trzeba poświęcić żeby taki serwer postawić do kupy i wogóle coś koło pare miesięcy roboty.

Dziwne,wydaje mi się że robili krócej,czyżby nie trzymaobao kupy się?

aw@ jak exp w av2?

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

Widzisz koledze @down też się nie podobają :D (w ogóle to myślę, że nawet z 10 lat) | nie obyło się także, bez jakże prymitywnej odpowiedzi "to zrób coś lepszego"

ps. "nie uświadamiam sobie sprawy z tego..." xD

ZMIENCIE ZBROJE "!!!! Oczojebu idzie dostac. Zmiencie teraz a nie po starcie

Dokładnie :)

Opublikowano

Ts jutro/pojutrze

Zamieszczam drop ze smoka:

04488772027861751994.jpg

Same perły? o.O Czy to oznaka, że perły będą trudne do zdobycia, jednymi z ostatnich ulepek? ;)

Opublikowano

Same perły? o.O Czy to oznaka, że perły będą trudne do zdobycia, jednymi z ostatnich ulepek? ;)

Nie perły potrzebne są na początek żeby się wybić dlatego też lecą ze smoka i ripera.

GaimdKk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...