Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Memorialmt2 [EASY]

Zielak

6/7 Bon  

837 użytkowników zagłosowało

1. 1. 6/7 Bon? ( Trudny do zdobycia )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer elegancki, predzej wy padniecie ry*em o podloge niz on padnie ;)

zbroje troche dupne juz sa, wiec tak jak wiekszosc jestem za zmiana na jakies dzisiejsze :D

pozdrawiam

• Odpowiedzi 473
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no pewnie bo zamiast zainteresować się ważnymi sprawami to wy wolicie miec słitaśne zbroje, które pasują do łuku

a co gracze maja sie o pliki martwic? Trzeba podyskutowac z administracja co lezy nam na watrobie. pomysl czasem troche ;)

Opublikowano

Miała być otwarta Beta o ile dobrze pamietam zbierałeś ludzi na tą bete i co wyszło ? jedno wielkie Gó*** :)

Na serwerze napewno bedzie sporo bugów i na 100% nie bedzie dopasowany drop / exp do serwera beda go zmienili co chwila ;]

a wystarczylo zrobic bete 4/5dni Powodzenia NIE pOLECAM

Opublikowano

@up

Idioto, adi mówił na YT że to nie od niego zależy. Była Closed Beta i wszystko jest wytestowane, weź wyjdź i poucz sie na pszyre ;)

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

a co gracze maja sie o pliki martwic? Trzeba podyskutowac z administracja co lezy nam na watrobie. pomysl czasem troche ;)

hmmm nie bardzo rozumiem? zbroje sa jakies słabsze, nie będą bronić lub coś?

Opublikowano

Miała być otwarta Beta o ile dobrze pamietam zbierałeś ludzi na tą bete i co wyszło ? jedno wielkie Gó*** :)

Na serwerze napewno bedzie sporo bugów i na 100% nie bedzie dopasowany drop / exp do serwera beda go zmienili co chwila ;]

Zielak pisal, ze testowal zarobek, to exp tez pewnie, o ile dobrze pamietam wbil 75lvl,

wiec jesli do tego czasu nie zauwazyl, ze exp dostosowany nie jest to byloby troche dziwnie.

O dalszych lvlach pojecia nie mam, ale mysle ze warto administracji zaufac i miec nadzieje, ze bedzie dobrze ;)

Opublikowano

Serwer dobrze się zapowiada, osoba dorosła się zajmuje serwerem to duży + jeszcze jak jest ogarnieta :D Nie znam nie oceniam , mam nadzieję, że nie padnie jak poprzedni serwer w waszym wykonaniu. Moim zdaniem zbędne są te nazwy z użyciem niestosownych słów typu " Dziwki".

Prezka 8/10 ze względu na wyrażanie, stary set zbroi.

Zawitam, życzę powodzenia. ;)

Opublikowano

Otwarta bete? chyba zamknieta... i byla i ludzie rzeczywiscie nowe bugi znalezli. Co do serwera wbiłem 100lvl ale sprawdzalem drop bossow i metkow jest dobrze. Z mobow tez leca ulepszacze.

Co do tego 75lvla to wbilem i zrobilem sobie eq na grote v2 od razu i dawalem rade full spoty z buffem

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Coś się z forum stało? Czy mi się wydaje?

Zapraszam do zapowiedzi:P

http://www.youtube.com/watch?v=oPD-UMqJLYQ

Forum będzie dzisiaj na nowo myslałem ze odpuszczą te ddosy chociaż na forum ale jednak nie. Zabezpieczymy je tak jak stronę i tsa ;)

Informacje kto jeszcze nie wie:

Start jutro godzina 20:00

Client dzisiaj 14/15/16 godzina

Rejestracja http://memorialmt2.pl/rejestracja

Problem z rejestracją ? Inny mail lub inna przeglądarka.

Pozdrawiam

Filmik w którym pokazany jest drop z bossów i metków:

http://www.youtube.com/watch?v=5sQlhPjs_2c

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Forum będzie dzisiaj na nowo myslałem ze odpuszczą te ddosy chociaż na forum ale jednak nie. Zabezpieczymy je tak jak stronę i tsa ;)

Informacje kto jeszcze nie wie:

Start jutro godzina 20:00

Client dzisiaj 14/15/16 godzina

Rejestracja http://memorialmt2.pl/rejestracja

Problem z rejestracją ? Inny mail lub inna przeglądarka.

Pozdrawiam

Filmik w którym pokazany jest drop z bossów i metków:

http://www.youtube.com/watch?v=5sQlhPjs_2c

Klient na ilu hostingach będzie ??

Opublikowano

no pewnie bo zamiast zainteresować się ważnymi sprawami to wy wolicie miec słitaśne zbroje, które pasują do łuku

Kolego nie oto chodzi zeby pasowaly do luku miecza lub sztylety. Mi tylko o to chodzi zeby umilic gre. A nie zbroje z 2009r z priv. I plikami martwia sie Administratorzy a nie gracze

95498489371961097919.png

Opublikowano

Ankieta: 6/7 Bon (678 użytkowników oddało głos)

czyli +/- tyle bedzie osob na starcie ;) miejmy nadzieje ze jeszcze przybedzie

Dużo osób olewa ankiety dużo też nie ma konta na mpcforum.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Paweł skąd bedzie można zdobyc kostkium jeżeli w is to za ile i czy do is mozna juz teraz doładowac monety.

Is,ox,konkursy będą zdatne do handlu problemu chyba nie będzie.

GaimdKk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...