Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Memorialmt2 [EASY]

Zielak

6/7 Bon  

837 użytkowników zagłosowało

1. 1. 6/7 Bon? ( Trudny do zdobycia )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Adi naprawiać bugi? heheheheeh.

On potrafi zrobić ich jeszcze więcej.

@aw

Będzie kowal?

Ty tam wypierd*laj do swojej srevi na której są ładne przekety heheheheh.

@AV Zmienicie zbroja? jeżeli tak to na jakie?.

• Odpowiedzi 473
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie gram na privach z ~rok i napiszę wam tak :

Odpuście sobie te privy i pograjcie na globalu jakimś bo tylko marnujecie sobie czas, a przez ten czas tyle rzeczy można zrobić.. nie chodzi tutaj o samo granie, a o to, że dzisiejsze serwery są tak zrobione, że postoją max tydzień może 2 i go nie ma bo administracja w chuja leci.

Jakiś czas temu startował serwer Tenmy.. każdy się jarał, a jak wystartował to hejty bla bla bla. Potem Dracos Małysza i Adiego. Co było? Jaranko przez długi czas, a jak wystartował to w chuj bugów, pety oszukane i wierzchowiec. Jednym słowem? Porazka. Zjebali sprawę bo gówno się znają jak widać na serwerach.

Stwierdzam, że to serwer Adiego z youtube (ten od Dracosa) więc nie polecam ze względu na tamte wpadki.

Opublikowano

Ej po co wy sie tak spinacie >> ?? serwer jak każdy inny, zobacze co wyjjdzie ale coś czuje ze to bd przekret

No to zle czujesz :P Przekonasz się sam.

Male info:

Client 2 lub 3 dni przed startem

Reje 2 lub 3 dni przed startem

Kto jeszcze nie wie start 22.11 o godzinie 20:00

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Mam kilka pytań.

Będą zmieniane zbroje ?

6/7 będzie tylko do expa ?

W ile wbije 250 poziom nie waląc nocek ?

1. Rozważamy to jeszcze mamy gotowy set myślimy jeszcze.

2. Nie będzie wcale 6/7

3. Tego ci nie potrafie określić ale będzie to ja wiem z 2-3tyg max naprawde nie jestem w stanie określić a nie chce nikogo zniechęcać. Spoty na nowych mapach są duże więc nie jest trudno i myślę że będzie mniej ksucia.

GaimdKk.jpg

Specjalista
Opublikowano

Serwer malina :D

Zagram 100%.

Tylko ustawcie bony żeby wchodziły na max-a w końcu to serwer Easy :D.

Będzie dozwolony Bs ?

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Serwer malina :D

Zagram 100%.

Tylko ustawcie bony żeby wchodziły na max-a w końcu to serwer Easy :D.

Będzie dozwolony Bs ?

Twierdzą, że bony nie będą wchodziły max. żeby można było się odróżniać. BS ma być dozwolony, ale nie wbudowany w clienta.

Opublikowano

Chciałem zagrać na serwerze ale widze Pawel360 ktory jest u was w ekipie więc nie zagram na serwerze. Mówię stanowcze NIE na tego idiotę. Nie milo wspominam tego zj*banego goscia. Niby jedna osoba a decyduje o losach serwera.

Może w koncu zaczniesz szanować innych na forum to zyskasz graczy na serwer.

dziekuje to tyle

oczywiscie warna dostane ale to jest moja opinia o tej osobie.

sygna1.jpg

Opublikowano

Ludzie, wbijacie do cholery na serwer kolesia, który jedyne co potrafi, to kręcić pajaca i smyrać się po brzuszku na YT!? Nawet to mu nie wychodzi, jąka się gorzej niż ksiądz na kazaniach a co dopiero za pliki się bierze. Koleś startuje z kolejnym już nie pierwszym ścierstwem... Sam się przyznał, że zapowiedź zrobił w kilka godzin, to zapewne serwer zrobił w kilka dni. Stronkę? Znalazł jakiś stary syf na dysku, niech będzie. Zapewne tylko IS tam jest już gotów wyruszyć w świat. Mało Wam było wszystkiego na Dracos? Tyle wkręcania, kitów? Koleś kręci z Was idiotów, bucha sobie kasę na prawo i lewo, po 3-4 dniach będzie "niestety serwer ruszy jeszcze raz, bo na IS weszło nie tyle co planowaliśmy", tak samo jak w przypadku Est**** tak BAARDZO wychwalanego. Ja tu wejdę po starcie i będę się śmiał, jak Adi będzie waszymi $ dupe sobie podcierał. Cya. :)

@AW. Truty dropią z psów?

Nawet jeżeli serwer postoi 4dni to i tak pogram ponieważ nie mam nic do stracenie PONIEWAŻ NA ŻADNYM PRIVE NIE PAKUJE KASY DO IS.Więc jeżeli stracę zwykłą postać w wirtualnym świecie to nie będę rozpaczał ;)

Opublikowano

Jaki jest ts server bo coś w prezentacji znaleźć nie mogę :P

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Jakie metody platnosci beda na serwerze?

Paypal,przelewy,sms w przyszłości inne

Co do tsa będzie 2-3dni przed startem tak jak rejestracja

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Skoro to server ''easy zaje*****'' to czemu nie chcecie wprowadzic metali do sklepu ?

Znajac zycie bedzie jak na wczesniejszym servie , mial byc medium wyszedl hard to teraz zamiast easy bedzie medium . . .

Opublikowano

Skoro to server ''easy zaje*****'' to czemu nie chcecie wprowadzic metali do sklepu ?

Znajac zycie bedzie jak na wczesniejszym servie , mial byc medium wyszedl hard to teraz zamiast easy bedzie medium . . .

a co za sens zrobić całe eq metalami w ciągu jednego dnia? easy to nie znaczy 4fun pvp.....

Opublikowano

a co za sens zrobić całe eq metalami w ciągu jednego dnia? easy to nie znaczy 4fun pvp.....

A skąd Ty wiesz, jak tu robić EQ i w jakim czasie je zrobisz ? .. -.- spali Ci 15 razy na +9 i będzie płacz, do tego będzie cofać ulepszanie, więc.. bodzie na easy ? Beka xD to jest jedyna rzecz, która mnie odstrasza..

jeśli dodacie metale, to zapewne zyskacie graczy.. jeśli nie, to nie.. tak, hejty możecie mnie zhejtować -.-

Są metale, zagram ;d

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

A skąd Ty wiesz, jak tu robić EQ i w jakim czasie je zrobisz ? .. -.- spali Ci 15 razy na +9 i będzie płacz, do tego będzie cofać ulepszanie, więc.. bodzie na easy ? Beka xD to jest jedyna rzecz, która mnie odstrasza..

jeśli dodacie metale, to zapewne zyskacie graczy.. jeśli nie, to nie.. tak, hejty możecie mnie zhejtować -.-

Dobra są metale ziom, sam robiłem też eq i stwierdziłem że się przydadzą. Dodaliśmy resp zwykłych bossów( nie nowych) na pustyni oraz na wężowym polu jak na starych dobrych chińskich privach. Co do ataków jesteśmy przygotowani na grubego jak i na innych także spokojnie.

GaimdKk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...