Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Memorialmt2 [EASY]

Zielak

6/7 Bon  

837 użytkowników zagłosowało

1. 1. 6/7 Bon? ( Trudny do zdobycia )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no, ale to prawda. Zielak wczoraj na ts'ie kozaka zgrywał :) Wystarczyło, że ktoś coś do żartów napisze/powie i leciał ban. (ja dostałem bana za to, że koleś coś tam mówił czy pokazać zielakowi, zielak stwierdził że nie chce i że mu zaraz bana da. Ja napisałem ze go zielak za kare zddosuje i obaj polecieliśmy z ts'a z banem w rękach.)

Kozaka zgrywałem? jakoś ze wszystkimi normalnie gadałem jak ktoś miał pytania odpowiadałem a za taki głupi komentarz cię zbanowałem. Nie będę tolerował takiego zachowania..

Wszyscy co chcieli NORMALNIE porozmawiać porozmawiali - tyle.

GaimdKk.jpg

• Odpowiedzi 473
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kozaka zgrywałem? jakoś ze wszystkimi normalnie gadałem jak ktoś miał pytania odpowiadałem a za taki głupi komentarz cię zbanowałem. Nie będę tolerował takiego zachowania..

Wszyscy co chcieli NORMALNIE porozmawiać porozmawiali - tyle.

Dziwne ze mnie oskarzyles o podanie clienta i zje****** testera . Clien byl na TS jak pokazalem na SS + testerem nie bylem i nie bede .

Taka normalna rozmowa ze ban 12h polecial .

Opublikowano

Może i bym zagrał, gdyby nie Administracja. Nie polecam. Padnie w ciągu 2 dni.. :)

Jeśli padnie w ciągu 2 dni stawiam kratę wódki.. ale zgaduję, że nie jesteś pełnoletni i dostaniesz kratę kubusia xD

Tak serio to wyjdź z tematu marny hejterze, swoim postem udowodniłeś ile masz lat :P Typowy polaczek <3

AW: kiedy forum ? miało być wczoraj chyba ;d

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Jeśli padnie w ciągu 2 dni stawiam kratę wódki.. ale zgaduję, że nie jesteś pełnoletni i dostaniesz kratę kubusia xD

Tak serio to wyjdź z tematu marny hejterze, swoim postem udowodniłeś ile masz lat :P Typowy polaczek <3

AW: kiedy forum ? miało być wczoraj chyba ;d

jest już :) linku tu nei dam z memorialmt2.pl wejdziecie

Opublikowano

Za głupi komentarz? To już zażartować nie można, tylko od razu ban? Zielak wczoraj na ts'ie przesadziłeś i mnie przy okazji wkurwiłeś. Mam sie na serwerze bać się cokolwiek napisać na wołaczu bo moge bana wyłapać?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Za głupi komentarz? To już zażartować nie można, tylko od razu ban? Zielak wczoraj na ts'ie przesadziłeś i mnie przy okazji wkurwiłeś. Mam sie na serwerze bać się cokolwiek napisać na wołaczu bo moge bana wyłapać?

Przeciez juz tego bana nie ma nie czepiaj sie. Nie lubie tego typu zartow.

Rejestracja otwarta:

http://memorialmt2.pl/rejestracja

Client jutro

Start piątek 20:00

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Z tego co widzę, to wszystkie ulepszacze sa z Dracosa.

Jeszcze nie zdążycie ich wydropić jak serwer padnie .

Opublikowano

Pytania:

1.Zmienicie zbroje?

2.Bd 6-7bon?

3.Bd sie blyszczaly bronie/zbroje? - ladnie wyglada ;).

4.Bedzie biolog?

5.Oddawanie itemow do biologa co 1sek?

6.Itemy do biologa u npc?

7.Spoty beda powiekszone?

Opublikowano

Pytania:

1.Zmienicie zbroje?

2.Bd 6-7bon?

3.Bd sie blyszczaly bronie/zbroje? - ladnie wyglada ;).

4.Bedzie biolog?

5.Oddawanie itemow do biologa co 1sek?

6.Itemy do biologa u npc?

7.Spoty beda powiekszone?

1.Jeszcze nie wiemy

2. Nie

3. Tak

4. Tak biolog już jest od 30lvla i zmienione bonusy

5. Tak do pewnego czasu ;)

6. Tak

7. Tak już dawno to jest zrobione

GaimdKk.jpg

Opublikowano

szkoda, że nie postaraliście się o lepsze egzemplarze zbroi i broni, zbroje były 'modne' 5 lat temu na chińskich wersjach, straszna bucówa z waszej strony : )

Opublikowano

kat, bo to jest kolejny serwer na zarobienie. A serwer naprawdę ohydny (i tak padnie szybko).

Czekam na coś totalnie nowego z strony gry Metin2

Opublikowano

Jak będzie duży protest to rzeczywiście zmienimy te zbroje. Skoro sądzisz że padnie to opuść prezentacje i daruj sobie bezpodstawne opinie

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Serwer bardzo przekonywujący do zagrania na nim :) Wbiję na serwer polecam i zapraszam bo warto !

ddz8gi.png

Opublikowano

Jak będzie duży protest to rzeczywiście zmienimy te zbroje. Skoro sądzisz że padnie to opuść prezentacje i daruj sobie bezpodstawne opinie

Zmieńcie.

@av

kostiumy dropią z bossów?

Opublikowano

Kostiumy będą wykoxowane?... tzn czy znowu będę bić się z 250 lvlami, u których ostatnią zbroją jest wykoxowany kostium z isu wyglądający co najmniej żałośnie czy to będzie tylko dodatek dla tych, którzy kasy maja zbyt dużo?

Opublikowano

Kostiumy będą wykoxowane?... tzn czy znowu będę bić się z 250 lvlami, u których ostatnią zbroją jest wykoxowany kostium z isu wyglądający co najmniej żałośnie czy to będzie tylko dodatek dla tych, którzy kasy maja zbyt dużo?

Kostium ma wbudowane 5 obr. magicznej + możesz do niego wkładać bony normalnymi dodaniami.

Opublikowano

Na kij wam zbroje, skoro i tak każdy będzie latał w kostiumach, które z tego co jest podane będą dawały sporo.. Według mnie jak już da się wpakować 5b do tych kostiumów, to aby dodać specjalne zmianki do dropu z bossów do nich (dodania w npc) . Wtedy posiadanie wartościowego kostiumu to nie lada puszczenie go na BS..

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Na kij wam zbroje, skoro i tak każdy będzie latał w kostiumach, które z tego co jest podane będą dawały sporo.. Według mnie jak już da się wpakować 5b do tych kostiumów, to aby dodać specjalne zmianki do dropu z bossów do nich (dodania w npc) . Wtedy posiadanie wartościowego kostiumu to nie lada puszczenie go na BS..

Dobra propozycja pozmieniamy troche w tych kostiumach.

GaimdKk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...