Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Memorialmt2 [EASY]

Zielak

6/7 Bon  

837 użytkowników zagłosowało

1. 1. 6/7 Bon? ( Trudny do zdobycia )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zróbcie blokade bs'a ale łatwiejsze wbijanie bonów ... bo kto będzie miał kompa 24/7 odpalonego ten będzie miał eq perf a inni będą się musieli męczyć

• Odpowiedzi 473
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Brzydkie bronie, zbroje. Prezentacja, nazwy map (poziom gimnazjum) oraz sam serwer nie zachęca. Jedyne co tu autorskie i dobrze zrobione to tekstury map. + Adi, historia Dracosa. Na serwerze nie zagram, lecz życzę powodzenia ze względu na Muska.

@antywarn jakby było trzeba. zbroje 61 usunięte ze szkat ripa?

Opublikowano

OOOooO Adi i banda stawia kolejny serwer. Czytając wszystkie odpowiedzi w temacie jestem bardzo zaskoczona, że ktokolwiek jeszcze grać na ich serwerze. Widzę, że ludzie zapomnieli o przekrętach, które były na Dracos, bajeczne historyjki o wypłaconych pieniądzach i wystawieniu Adiego na lodzie. Prawdę mówiąc, to nie wiem, co mam napisać, troszkę poznałam tego człowieka, bo miałam okazję być na TS, kiedy stawiał z Kierzkiem i ProBoszczem Atenora, który nie wystartował, ponieważ całą czarną robotę odpierdzielał ProBoszcz, a Adi grał w lola lub robił jakieś chore mapy i jarał się, że umie modelować w programie łatwiejszym od painta. Prawda jest taka, że zabezpieczenia na Dracos robił Derin, pamiętam jak byłam z Adim na TS i robił zabezpieczenia Concordi, czy jakoś tak i mu wcale nie wychodziły, wkurzał się co chwilę i twierdził, że nie pamięta jak to się robiło. Robienie z siebie debila i granie aktorsko na YT, to dla Lamy najlepiej wychodzi, za dużo widziałam, słyszałam i wiem o całym team, dlatego też nie zagram, jeśli zagoszczę na serwerze, to tylko, aby się pośmiać z jego nie udolnej pracy.

aw@: to co z tymi zmiankami??

Pozdrawiam: Kropeczka [skretarka Adiego z Dracos]

KIERZEK PRZESTAŃ EDYTOWAĆ MOJE POSTY!! MAM NA KAŻDEGO POSTA SS, WIĘC PRZESTAĆ SIĘ WYSILAĆ!!

c8f7.png

Opublikowano

Brzydkie bronie, zbroje. Prezentacja, nazwy map (poziom gimnazjum) oraz sam serwer nie zachęca. Jedyne co tu autorskie i dobrze zrobione to tekstury map. + Adi, historia Dracosa. Na serwerze nie zagram, lecz życzę powodzenia ze względu na Muska.

@antywarn jakby było trzeba. zbroje 61 usunięte ze szkat ripa?

Nazwy map tylko w prezentacji są takie. Brzydkie bronie zmieniliśmy w sumie jak będzie czas to pokażemy.

ze szkaty ripa tylko bronie 75 i stalki

@up uspokój się jak pisałem wcześniej są wzloty i upadki

GaimdKk.jpg

Opublikowano

OOOooO Adi i banda stawia kolejny serwer. Czytając wszystkie odpowiedzi w temacie jestem bardzo zaskoczona, że ktokolwiek jeszcze grać na ich serwerze. Widzę, że ludzie zapomnieli o przekrętach, które były na Dracos, bajeczne historyjki o wypłaconych pieniądzach i wystawieniu Adiego na lodzie. Prawdę mówiąc, to nie wiem, co mam napisać, troszkę poznałam tego człowieka, bo miałam okazję być na TS, kiedy stawiał z Kierzkiem i ProBoszczem Atenora, który nie wystartował, ponieważ całą czarną robotę odpierdzielał ProBoszcz, a Adi grał w lola lub robił jakieś chore mapy i jarał się, że umie modelować w programie łatwiejszym od painta. Prawda jest taka, że zabezpieczenia na Dracos robił Derin, pamiętam jak byłam z Adim na TS i robił zabezpieczenia Concordi, czy jakoś tak i mu wcale nie wychodziły, wkurzał się co chwilę i twierdził, że nie pamięta jak to się robiło. Robienie z siebie debila i granie aktorsko na YT, to dla Lamy najlepiej wychodzi, za dużo widziałam, słyszałam i wiem o całym team, dlatego też nie zagram, jeśli zagoszczę na serwerze, to tylko, aby się pośmiać z jego nie udolnej pracy.

KIERZEK PRZESTAŃ EDYTOWAĆ MOJE POSTY!! MAM NA KAŻDEGO POSTA SS, WIĘC PRZESTAĆ SIĘ WYSILAĆ!!

Jakie wzloty i upaki ??człowieku nawciskał wam ciemnoty a wy w to wierzycie. Robiłem z kierzkiem i całym śmiesznym adim serwer wiec wiem jak było. ten człowiek nie umie nic dosłwnie nie umie nic... Dlaczego kierzek usuwa posty Kropki ?? Dlatego ze napisała prawde? Macie na tacy prawdę.... Pozdrawiam

AW@: Jest na serwerze wieża wygnańców ?

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Z tego co widzę ktoś upadł na głowę <3 Zresztą gówno nas to obchodzi i skąd masz wiedzieć jaki on jest teraz ?

Anty Warn ;

A na serwerze będzie karalny bs ?

< Szanuj wszystkich bez względu na wiek >

Opublikowano

Z tego co widzę ktoś upadł na głowę <3 Zresztą gówno nas to obchodzi i skąd masz wiedzieć jaki on jest teraz ?

Anty Warn ;

A na serwerze będzie karalny bs ?

Za bsa nie będziemy karać utrudnimy bonowanie poprostu.

Zapraszam na fanpage https://www.facebook.com/pages/Memorialmt2/666135806743932

Polepszyliśmy drop szkatułek tych poniżej ripera :) Usunelismy zbędne śmieci ze szkatułek

GaimdKk.jpg

Opublikowano

To tak:1 Te bony radził bym wam zmienić bo to odstrasza ludzi a w końcu to jest EASY i nie piszcie ze bony wbije szybko na Perfect bo nie wbije.2.Zbroja I Bronie są zajebiste Pierwsza broń (2-Ręka) Rozpierdala wszystkich na starcie.Zagram na servie jak bony będą wchodzić max.Lepiej zmniejszyć expa i zmienić tak żeby wchodziły max, a dużo roboty przy tym nie ma.Najlepiej zróbcie ankietę do tego.I 6/7 też by się zdało.Pozdrawiam.

erfgreg.png

Opublikowano

Mam jeszcze pytanie czy Pd'ki będą w is'ie ? I czy będzie można zdobyć ten przedmiot na serwerze ?

< Szanuj wszystkich bez względu na wiek >

Opublikowano

Mam jeszcze pytanie czy Pd'ki będą w is'ie ? I czy będzie można zdobyć ten przedmiot na serwerze ?

Tak będą pdki na 7dni 14 i 31dni. Czy będzie można je zdobyć w grze? Bardziej na eventach typu OX lub na konkursach na forum.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Serwer fajny lecz jest parę rzeczy co bynajmniej mnie irytuje

• Za dużo ulepszania biżuterii,hełmów,tarczy i ogółem całego EQ na moje powinni zmniejszyć ilość tych epików ;)
  • Te KD 50% na postać nie wiem czemu ,ale boli mnie to ponieważ przypomina mi to serwery hamachi

Ale na serwerze zagram bo brakuje takiego Easy ;) i spróbuje jakoś przełknąć te wyżej wymienione rzeczy ;)

Opublikowano

Serwer fajny lecz jest parę rzeczy co bynajmniej mnie irytuje

• Za dużo ulepszania biżuterii,hełmów,tarczy i ogółem całego EQ na moje powinni zmniejszyć ilość tych epików ;)
  • Te KD 50% na postać nie wiem czemu ,ale boli mnie to ponieważ przypomina mi to serwery hamachi

Ale na serwerze zagram bo brakuje takiego Easy ;) i spróbuje jakoś przełknąć te wyżej wymienione rzeczy ;)

Wszystko jest zrobione tak aby nie było za dużego dmg. Są beta testy więc testujemy wszystko pokolei. Epickie tarcze mają % odp na klasy przykładowo

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Jakie wzloty i upaki ??człowieku nawciskał wam ciemnoty a wy w to wierzycie. Robiłem z kierzkiem i całym śmiesznym adim serwer wiec wiem jak było. ten człowiek nie umie nic dosłwnie nie umie nic... Dlaczego kierzek usuwa posty Kropki ?? Dlatego ze napisała prawde? Macie na tacy prawdę.... Pozdrawiam

Do tej pory ty masz jedynie upadki(nie uwzgledniam tu mistrzostwa w okradaniu ludzi). No i dlaczego cie nie bylo na pga? Na sama mysl przypomniales sb jak bolalo ostatnio? ;)

Aw@ z czego leca bronie na 70?

Opublikowano

Do tej pory ty masz jedynie upadki(nie uwzgledniam tu mistrzostwa w okradaniu ludzi). No i dlaczego cie nie bylo na pga? Na sama mysl przypomniales sb jak bolalo ostatnio? ;)

Aw@ z czego leca bronie na 70?

czy w teamcie jest napisane Proboszcz ?? gimbusie naucz się czytać , po 2 facet nigdy ze mna nie rozmawiałeś , nigdy nie podawałem Ci ręki na przywitanie, wiec WTF co ty o mnie wiesz. Tyle co ci ktoś powiedział :D hehe i co mnie bawi najbardziej masz coś do mnie to zapraszam na TS powiesz mi to , wypocisz się bo widze interesuję Cię bardziej moje pieniądze i moje zycie niż swoje :P . Kocham takich ludzi:) jedna wielka spina przed kompem, pocicie się , nie dajecie sobie już rady wiec ciśniecie po innych :).

PS... oczywiście serwa nie polecam. Kropka przedstawiła wam całą prawde , a i ja z biegiem czasu cos udostepnie;))))

AW@ : Skąd bronie 75

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Co każdą Twoją wypowiedź stwierdzam iż coraz bardziej się pogrążasz.

Jesteś zerem i zerem pozostaniesz - może dlatego cisniesz po Adim?

Pamiętam jak pisałeś do mnie na GG czy zasponsoruje Twój serwer, który tak na prawdę był wykonany przez Jakuba, a Ty podjebałeś mu tylko pliki.

Kto tu ludzi wkręca? Masz prostą odpowiedź - wystarczy przeczytać Twój nick.

czy w teamcie jest napisane Proboszcz ?? gimbusie naucz się czytać , po 2 facet nigdy ze mna nie rozmawiałeś , nigdy nie podawałem Ci ręki na przywitanie, wiec WTF co ty o mnie wiesz. Tyle co ci ktoś powiedział :D hehe i co mnie bawi najbardziej masz coś do mnie to zapraszam na TS powiesz mi to , wypocisz się bo widze interesuję Cię bardziej moje pieniądze i moje zycie niż swoje :P . Kocham takich ludzi:) jedna wielka spina przed kompem, pocicie się , nie dajecie sobie już rady wiec ciśniecie po innych :).

PS... oczywiście serwa nie polecam. Kropka przedstawiła wam całą prawde , a i ja z biegiem czasu cos udostepnie;))))

AW@ : Skąd bronie 75

Tak nas jedziesz, że spinamy się przed kompem, a tak na prawdę sapiesz się do Adiego o coś czego nie zrobił i mówisz, że ma gównaniy serwer.

Gubisz się w tym co mówisz i na dodatek to co mówisz jest żałosne.

Tyle mam do powiedzenia na Twój temat - jesteś zerem i zerem pozostaniesz.

@Top

Bardzo ładny serwer, zawitam.

// Teodor

Opublikowano

trochę zastanawia mnie a zarazem dziwi, po co sobie przekupywać ludzi do propsowania zapowiedzi. Zapowiedź wstawiona w 29 minucie a w 31 już pierwszy props leci zresztą z każdą minutą widać że ludzie po prostu byli namówieni do wyrażania dobrej opini w zapowiedzi. Tak samo mi się zdaje być namówiony pan kierzek przesiadujący w tej prezentacji zbyt długo. Nie oszukujmy się prezentacja nie jest zachęcająca a tyle w niej ludzi. Coś mi tu śmierdzi.

@AW

z czego dropią truty ?

czy będą bronie na 30 lv.

sygna1.jpg

Opublikowano

Ludzie, wbijacie do cholery na serwer kolesia, który jedyne co potrafi, to kręcić pajaca i smyrać się po brzuszku na YT!? Nawet to mu nie wychodzi, jąka się gorzej niż ksiądz na kazaniach a co dopiero za pliki się bierze. Koleś startuje z kolejnym już nie pierwszym ścierstwem... Sam się przyznał, że zapowiedź zrobił w kilka godzin, to zapewne serwer zrobił w kilka dni. Stronkę? Znalazł jakiś stary syf na dysku, niech będzie. Zapewne tylko IS tam jest już gotów wyruszyć w świat. Mało Wam było wszystkiego na Dracos? Tyle wkręcania, kitów? Koleś kręci z Was idiotów, bucha sobie kasę na prawo i lewo, po 3-4 dniach będzie "niestety serwer ruszy jeszcze raz, bo na IS weszło nie tyle co planowaliśmy", tak samo jak w przypadku Est**** tak BAARDZO wychwalanego. Ja tu wejdę po starcie i będę się śmiał, jak Adi będzie waszymi $ dupe sobie podcierał. Cya. :)

@AW. Truty dropią z psów?

Opublikowano

Co każdą Twoją wypowiedź stwierdzam iż coraz bardziej się pogrążasz.

Jesteś zerem i zerem pozostaniesz - może dlatego cisniesz po Adim?

Pamiętam jak pisałeś do mnie na GG czy zasponsoruje Twój serwer, który tak na prawdę był wykonany przez Jakuba, a Ty podjebałeś mu tylko pliki.

Kto tu ludzi wkręca? Masz prostą odpowiedź - wystarczy przeczytać Twój nick.

Tak nas jedziesz, że spinamy się przed kompem, a tak na prawdę sapiesz się do Adiego o coś czego nie zrobił i mówisz, że ma gównaniy serwer.

Gubisz się w tym co mówisz i na dodatek to co mówisz jest żałosne.

Tyle mam do powiedzenia na Twój temat - jesteś zerem i zerem pozostaniesz.

@Top

Bardzo ładny serwer, zawitam.

// Teodor

Hahaha kolejne dziecko spiny :). mmm poezją jest to jak bardzo was wkur*** a wy nic na to nie możecie poradzić dosłownie nic :). Oczywiście teodor tak ja z toba rozmawiałem , ja cię o coś prosiłem nawet na piwo cię zapraszałem ... hehe :)

1384362537-U268730.jpg

AW@: Czy z psów bedą lecieć bronie na 260Lv + ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...