Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Memorialmt2 [EASY]

Zielak

6/7 Bon  

837 użytkowników zagłosowało

1. 1. 6/7 Bon? ( Trudny do zdobycia )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie... nie zmieniajcie tych bonów. Jest dobrze, będzie się trzeba troche pomęczyć i nie każdy typ będzie latał z perf eq, odbierzecie całą zabawe. Co do BS'a to wątpie że uda wam się go zablokować (chyba, że zmianki będzie kupować się przez boxa, i każda zmianka będzie miala inne ID (czy jakoś tak xD nie pamiętam, w każdym razie wiecie o co mi chodzi). Chociaż i to do końca nie pomoże.) Mam pytanko, jak będzie się zarabiać na serwie? Sztabki, duży hajs z mobów czy raczej drop z metinów?

Hajs z mobów drop z metinów i bossów. Co do bsa nie da się zablokować w 100% niestety...

GaimdKk.jpg

• Odpowiedzi 473
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowe metiny MEGA! bronie też super jedyne co to syfne zbroje... Rodem z 2011 roku np. srebny , złoty hwang, przy tym jakie macie zajebiste bronie i jakie obecnie można znaleść zbroje to te na serwerze to masakra mogli byście się bardziej nad tym popracować , a ogólnie to CZEKAM!

Opublikowano

Wszedłem w prezke, zobaczyłem Chujminero (z forum dracosa) i nie zagram.

Obiecywał taki serwer, że ja pierdole, ludzi miał masę, odjebali potem niby ktoś się włamał- każdy gimbus uwierzył :)

W sumie najprościej powiedzieć, że ktoś się włamał.

A idźta w chuj.

AW : Jaki max lvl dzikiego psa?

Opublikowano

Nie polecam, pliki gotowe w końcu serwer Adiego :)

Idź nakręć kolejnego vloga chłopcze i powiedz jakie to macie zabezpieczenia a potem czekaj na start i będzie jak z Dracosem :)

X5Yx3ZJ.png

Opublikowano

Nie kłam.

Może ty dysponujesz zabezpieczeniem które w 100% nie pozwoli bonować aczkolwiek my nie.

Co do pana up2 nie jego wina że Kongo strone dziurawą sprzedał. I to jeszcze za nie małe pieniądze...

@up to nie jest na żadnym gotowcu o.O

GaimdKk.jpg

Opublikowano

serwer wydaje się super , ja również jestem za tym by zmienić te zbroje za stare są na tak nowy serwer:P ,pełno nowości a zbroje z 2011roku.

No cóz co do serwera zawitam z ekipa i zobaczymy ,Pozdrawiam ;p

Opublikowano

zbroje są dopasowane do tych broni zobaczcie pasują kolorami :) a wogólę jak pogracie chociaż raz na starych zbrojach to wam się spodoba :) albo zdobędziecie strój dzięki któremu nie będziecie musieli patrzeć na te zbroje :) każdy ma własny gust ;)

Opublikowano

Zagram jak Zua zagra :D

A tak na poważnie, nie blokujcie BS'a bo graczy stracicie to raz ( każdy ma swoje zdanie, także hejty stop! )

2. Skoro to EASY, jak sama nazwa wskazuje, to czemu bodzie są w sklepie (?) Dajcie metale -.- Bo nie uwierzę, że na każdy + w ulepszaniu jest 100%.

3. Jak większość graczy uważam, że zbroje są ochydne, za uja mi się nie podobają i się przejadły xD

4. Ilu graczy testuję serwer ( beta )

5. Zróbcie MOCNE zabezpiecznie przed WH i modami itd ( oprócz BS'a ) :D

6. Będzie jakaś grubsza reklama ?

Zagram i polecam, będzie co robić i w końcu gdzieś wydam kasę :3 ( hejt ON ! )

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Zagram jak Zua zagra :D

A tak na poważnie, nie blokujcie BS'a bo graczy stracicie to raz ( każdy ma swoje zdanie, także hejty stop! )

2. Skoro to EASY, jak sama nazwa wskazuje, to czemu bodzie są w sklepie (?) Dajcie metale -.- Bo nie uwierzę, że na każdy + w ulepszaniu jest 100%.

3. Jak większość graczy uważam, że zbroje są ochydne, za uja mi się nie podobają i się przejadły xD

4. Ilu graczy testuję serwer ( beta )

5. Zróbcie MOCNE zabezpiecznie przed WH i modami itd ( oprócz BS'a ) :D

6. Będzie jakaś grubsza reklama ?

Zagram i polecam, będzie co robić i w końcu gdzieś wydam kasę :3 ( hejt ON ! )

Jeśli wszystko pójdzie dobrze to będzie grubsza reklama nawet bardzo gruba :) już się dogadałem z kim trzeba

Ilu graczy testuje serwer łącznie około 15 w tym kilku znalazło kilka bugów.

Skoro bs ON to trzeba utrudnić mieszanie bonów

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Jeśli wszystko pójdzie dobrze to będzie grubsza reklama nawet bardzo gruba :) już się dogadałem z kim trzeba

Skoro bs ON to trzeba utrudnić mieszanie bonów

Utrdnić mieszanie bonów ? Już jest utrudnienie, bo nie wchodzą maxy. :)

Ale skoro chcesz utrudnić mieszanie bonów, to proponuję tylko HP 2000-2500-3000. ( Czy coś w tym stylu, reszte zostawcie ;) )

Opublikowano

Utrdnić mieszanie bonów ? Już jest utrudnienie, bo nie wchodzą maxy. :)

Ale skoro chcesz utrudnić mieszanie bonów, to proponuję tylko HP 2000-2500-3000. ( Czy coś w tym stylu, reszte zostawcie ;) )

Właśnie o to mi chodziło.

Jak macie pytania co do serwera pisać pod tematem

GaimdKk.jpg

Opublikowano

wow vlogow tak wiele wow osoba w administracji taka sławna wow uszanowanko dla drugiego dracosa :D

Nie mowie, ze to ta sama ekipa ale, ze moze byc znowu powtorka z rozrywki;/

Opublikowano

wow vlogow tak wiele wow osoba w administracji taka sławna wow uszanowanko dla drugiego dracosa :D

Nie mowie, ze to ta sama ekipa ale, ze moze byc znowu powtorka z rozrywki;/

To nie ta sama ekipa i nie będzie żadnej powtórki. Trwa closed beta i eliminujemy wszystkie błędy

GaimdKk.jpg

Opublikowano

zagram :P

@edi a będą jakieś beta testy ?

Parę postów wyżej jest napisane, że odbywa się zamknięta beta dla 15 osób, serio ludzie macie problemy z czytaniem? :D

AW: Dużo bugów?

Opublikowano

jak nie bedzie padać to wbijam tam :Ddd

11. Czy Zielak będzie atakował własny serwer z przyzwyczajenia? Nie.

Oby dotrzymał słowa^^

Opublikowano

Chyba od tego te osoby są, żeby szukali bugów, a nie napieprzali się między sobą ;>

przed modem chociaż zabezpieczcie skoro bs nie chcecie

Zrozum to człowieku, że oni tego nie zrobią. Składają się na to dwa aspekty; 1) Nie potrafią tego zrobić, 2) Nawet jakby zrobili to każdy człowiek, który jest choć trochę kumaty - na spokojnie sobie wyciągnie IP, PORTY i może grać na Modzie. Co do BS'a to jest ta sama sprawa wystarczy posprawdzać, pomyśleć i będzie działał.

Fajną rzecz zrobili na Estius'ie, po włączeniu klienta sam usuwał pliki związane z BS'em, ale troszkę edycji w root i dało się wszystko uruchomić. Przy okazji pozdrawiam Hooltras'a. ;P

Niestety na Wasz serwer raczej nie wejdę, nie lubię jak w temacie - zapowiedzi, kłóci się ktoś z team'u z kimś innym i nie potrafi sobie poradzić. Druga rzecz to Wasza przeszłość z Dracos'a i totalna olewka na graczy, zero kontaktu. Proszę Cię Pawel, nie pisz mi tylko, że tutaj będzie inaczej, bo będzie tak samo. Jak będzie ktoś chciał zgłosić buga, to będzie się prosił cały dzień o kontakt z administracją, a wy to będziecie mieli głęboko, bo będziecie zajęci liczeniem hajsu z IS'u.

Tak czy inaczej życzę Wam powodzenia.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Rozbawiło mnie to :"czy Zielak będzie atakował własny serwer z przyzwyczajenia? Nie.

aale tak na do prezki super zagram :)))

A dodam , że te zbrojki jak iinni Team zmieńcie to ochydne blleee

Żyj dla siebie, nie patrz na innych co o Tobie mówią :) 

oj12ja.jpg

Opublikowano

Chyba od tego te osoby są, żeby szukali bugów, a nie napieprzali się między sobą ;>

Zrozum to człowieku, że oni tego nie zrobią. Składają się na to dwa aspekty; 1) Nie potrafią tego zrobić, 2) Nawet jakby zrobili to każdy człowiek, który jest choć trochę kumaty - na spokojnie sobie wyciągnie IP, PORTY i może grać na Modzie. Co do BS'a to jest ta sama sprawa wystarczy posprawdzać, pomyśleć i będzie działał.

Fajną rzecz zrobili na Estius'ie, po włączeniu klienta sam usuwał pliki związane z BS'em, ale troszkę edycji w root i dało się wszystko uruchomić. Przy okazji pozdrawiam Hooltras'a. ;P

Niestety na Wasz serwer raczej nie wejdę, nie lubię jak w temacie - zapowiedzi, kłóci się ktoś z team'u z kimś innym i nie potrafi sobie poradzić. Druga rzecz to Wasza przeszłość z Dracos'a i totalna olewka na graczy, zero kontaktu. Proszę Cię Pawel, nie pisz mi tylko, że tutaj będzie inaczej, bo będzie tak samo. Jak będzie ktoś chciał zgłosić buga, to będzie się prosił cały dzień o kontakt z administracją, a wy to będziecie mieli głęboko, bo będziecie zajęci liczeniem hajsu z IS'u.

Tak czy inaczej życzę Wam powodzenia.

Napisze ci tak sam zobaczysz potem i zdecydujesz narazie proszę nie oceniaj z góry bo trochę się zmieniło adi zrozumiał pewne rzeczy. Dracos nie padł z jego powodu tylko i wyłącznie że tak powiem wszyscy byli temu winni i wszyscy z teamu są tego świadomi. Ale to nie jest czas na ten serwer tylko na Memorial.

Ja się z nikim nie kłóce to tutaj ktoś mi wjeżdża do prezentacji z niepotwierdzonymi tezami.

Co do serwera będzie wybór czcionki określamy to jako standard i nie ma tego w prezentacji.

Mam nadzieje że nie tylko ja dostałem warny w tym temacie.

Jeśli ktoś ma pytania dotyczące serwera pisać w temacie ja jedynie mogę zaprosić na serwer start 22.11 godzina 20:00 kto jeszcze nie wie.

Jeśli ktoś chciałby zareklamować serwer pisać na pw powinniśmy się dogadać.

GaimdKk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...