Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Memorialmt2 [EASY]

Zielak

6/7 Bon  

837 użytkowników zagłosowało

1. 1. 6/7 Bon? ( Trudny do zdobycia )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie gram już w metina bardzo długo, ale za to bardzo dobrze znam Adiego i wiem, że odwalił on kawał dobrej roboty.

Z nieoficjalnych źródeł mam też informację, że król ddosów Zielak próbował przeprowadzić zmasowany atak na maszynę od serwera Memorial i z tego co się orientuję nie udało mu się go ruszyć, dlatego powinno być dobrze. Zaufajcie zielakowi.

Oczywiście graczom metin2 polecam serwer. :)

widzę, że reklame już macie :3

ciekawe jak to wypali, pierwszy serwer Adiego szybciej padł niż powstał

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

• Odpowiedzi 473
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

powodzenia cielak :) Twoja matka siedzi pod biurkiem i mówi z pełnymi ustami ze jest z cb dumna ;) (wiem ze z pełnymi ustami się nie mówi zaraz Renie manier tata nauczy :P) Synuś powodzenia

Pamiętam jak dziś chodził na TS z rangą zarejestrowany a dziś mówią do niego Panie GM ;)

Opublikowano

Hehe Powodzenia Adi , Zastanawia mnie tylko czy znow sie serwerownia nie spie*doli jak ostatnio;/ bo wielka szkoda byl ..

( moze myle serwery ale pliki te same)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Serwer padnie szybciej niż to się wydaje.

Wszystko ciekawie wygląda, tylko, że każdy serwer Adiego kończy TAK SAMO.

I ta maszyna jest za 650 ZŁ od Ciebie,tak jak to określiłeś w vlogu ? I to z ochroną ? Może ona stoi u Ciebie w pokoju i buczy co ?

W prezentacji jest mowa o ochronie, hmm ... jak pamiętam Adi nie potrafił nic zrobić z żadnym DDosem. I te jego bajki w stylu "jestem zajęty, zabezpieczam Concordie" rozbawiły mnie do łez. Chyba, że w tą "cudo maszynę za 650 ZŁ" jest wliczona jeszcze ochrona, idzie padnąć ze śmiechu.

Sytuacja serwera zakończy się pewnie tak jak z Dracosem, kilka włamów do bazy, na stronkę, bo nie potrafi się ich załatać zrobić cokolwiek lub wyłamie się któryś z członków teamu i zniknie z kasą.

Otwierając stronę WWW widzę dawny szablon z "BloodWara.pl", pamiętacie dobrze serwerek, gdzie "ktoś" też zgarnął kasę i zwiał ?

Do Adiego : "Mam szacunek do Ciebie jak i do każdego człowieka, umiesz co prawda tworzyć serwery ale o atakach i innych rzeczach nie wciskaj kitu innym".

W każdym razie życzę powodzenia, choć bo tylu niewypałach serwerów Adiego i cyrku (uciekania z kasą, włamów), nie wierzę w sukces tego serwera.

PS.

Hehe Powodzenia Adi , Zastanawia mnie tylko czy znow sie serwerownia nie spie*doli jak ostatnio;/ bo wielka szkoda byl ..

( moze myle serwery ale pliki te same)

A Pan kiedy otworzy prezentację swojego serwera z edytowanych gotowców ?

Bo uniemożliwiłeś mi odpowiedzenie na bełkot Twoich "przydupasów" zamykając temat.

Twoja maszyna ma zdolność do regeneracji czy co, że tak długo jest off serwer ?

Opublikowano

Nie gram już w metina bardzo długo, ale za to bardzo dobrze znam Adiego i wiem, że odwalił on kawał dobrej roboty.

Z nieoficjalnych źródeł mam też informację, że król ddosów Zielak próbował przeprowadzić zmasowany atak na maszynę od serwera Memorial i z tego co się orientuję nie udało mu się go ruszyć, dlatego powinno być dobrze. Zaufajcie zielakowi.

Oczywiście graczom metin2 polecam serwer. :)

widzę, że reklame już macie :3

ciekawe jak to wypali, pierwszy serwer Adiego szybciej padł niż powstał

Japikole przecież to ze 5h lizania du*y na ts.

Jak tam wam się układa? Siee wje dobrze się znacie przecież przed komputerem nigdy nie jest nudno.

Każdy już chyba wie że oni to jedna wielka rodzina tam wiadome ts jest wypas.... a kierzek tam tylko podbija.

Serwer lipa,chu*owe zbroje one wgl nie pasują jakieś złote hwangi..... po za tym + bo kilka dungeonów swoich a ten dzik z RoM tez lipny jest

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

Prezka taka sobie jak na każdym serwie nawet gorsza. Nie zagram z takiego powodu ze to jest Easy a bony nie wchodzą max. I bez 6/7 bon tez nie ma sensu grac bo takie pvp jest nudne. Pozdro.Powodzenia.

erfgreg.png

Opublikowano

I ta maszyna jest za 650 ZŁ od Ciebie,tak jak to określiłeś w vlogu ? I to z ochroną ? Może ona stoi u Ciebie w pokoju i buczy co ?

W prezentacji jest mowa o ochronie, hmm ... jak pamiętam Adi nie potrafił nic zrobić z żadnym DDosem. I te jego bajki w stylu "jestem zajęty, zabezpieczam Concordie" rozbawiły mnie do łez. Chyba, że w tą "cudo maszynę za 650 ZŁ" jest wliczona jeszcze ochrona, idzie padnąć ze śmiechu.

Sytuacja serwera zakończy się pewnie tak jak z Dracosem, kilka włamów do bazy, na stronkę, bo nie potrafi się ich załatać zrobić cokolwiek lub wyłamie się któryś z członków teamu i zniknie z kasą.

Otwierając stronę WWW widzę dawny szablon z "BloodWara.pl", pamiętacie dobrze serwerek, gdzie "ktoś" też zgarnął kasę i zwiał ?

Do Adiego : "Mam szacunek do Ciebie jak i do każdego człowieka, umiesz co prawda tworzyć serwery ale o atakach i innych rzeczach nie wciskaj kitu innym".

W każdym razie życzę powodzenia, choć bo tylu niewypałach serwerów Adiego i cyrku (uciekania z kasą, włamów), nie wierzę w sukces tego serwera.

PS.

Bo uniemożliwiłeś mi odpowiedzenie na bełkot Twoich "przydupasów" zamykając temat.

Stwierdzenie jednego z psychologów niemieckich:

"Stosowanie odstępu przed znakiem zapytania świadczy o głębokich kompleksach z dzieciństwa, niepewności co do swojego działania i niespełnionym pragnieniu akceptacji."

PS.

Kogo to obchodzi? Zazdrościsz mu czy coś że do tego nawiązujesz?

@Czy będzie dostępny na serwerze wierzchowiec "Bażant obrońca"?

Opublikowano

PS.

Witajcie. Teraz wypowiem się ja na ten syf co tu sie wyrabia. Acha i z góry mówię ze nie piszcie o mnie jaki to ja nie byłem i jak to moje serwery nie padały. A wiec do rzeczy. Pliki oczywiście są postawione na gotowcu ten cały smieszny adi.... miałem okazje z nim chwile pracować i zobaczyłem ze tak na prawdę on się do niczego nie nadaje. Nawet nie wyobrażacie sobie co się działo z jego pracą. Jest tak bardzo przykrym człowiekiem ze nie potrafił dobrze bazy zainstalować. Sprry gdzieś sa granice, te pliki które tu sa znam je na wylot dosłownie od a do z . Tylko 2 osoby wiedzą gdzie w tych plikach są luki tak ze cudów na starcie się nie spodziewajcie bo na pewno zareaguje w odpowiedni sposób. Uwierzcie mi to będzie jeden wielki niewypał ( tak dla hejtu dodaj ze to będzie taki sam nie wypał jak moje serwery). Najbardziej śmieszy mnie to ze ten cały smieszny adi wmawia ludzą ze robi dungeony dla Ravii ludzi jest ts można wejsć i się zpytać czy kiedykolwiek ten serwer miał od niego jakieś questy. Twierdzi ze robi serwery na zamówienie Boże jak mozna być aż takim przygłupem ?? serwery na zamówienie jak nie potrafi zainstalować bazy noo przepraszam wolne żarty. Kolejna sprawa to zabezpieczenia człowieku nie masz pojęcia co to ipfw a Ty się za zabezpieczenia zabierasz. Wszystkie zabezpieczenia jakie były na Dracos robił DERIN rozumiesz Derin je robił nie ty, ty nic nie potrafisz jedynie co to chwalić się na tych vlogach i na koncie z dokupionymi subami na allegro.... Alee przekonacie się na starcie.

Ps... Co do serwera jestem przekonany ze będzie to jeden wielki fail bo 2 osoby znają pliki od podstaw tak ze cudów na patyku sie nie spodziewajcie.

@AW: Czy bedą lecieć hwangi z psów ??

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Witajcie. Teraz wypowiem się ja na ten syf co tu sie wyrabia. Acha i z góry mówię ze nie piszcie o mnie jaki to ja nie byłem i jak to moje serwery nie padały. A wiec do rzeczy. Pliki oczywiście są postawione na gotowcu ten cały smieszny adi.... miałem okazje z nim chwile pracować i zobaczyłem ze tak na prawdę on się do niczego nie nadaje. Nawet nie wyobrażacie sobie co się działo z jego pracą. Jest tak bardzo przykrym człowiekiem ze nie potrafił dobrze bazy zainstalować. Sprry gdzieś sa granice, te pliki które tu sa znam je na wylot dosłownie od a do z . Tylko 2 osoby wiedzą gdzie w tych plikach są luki tak ze cudów na starcie się nie spodziewajcie bo na pewno zareaguje w odpowiedni sposób. Uwierzcie mi to będzie jeden wielki niewypał ( tak dla hejtu dodaj ze to będzie taki sam nie wypał jak moje serwery). Najbardziej śmieszy mnie to ze ten cały smieszny adi wmawia ludzą ze robi dungeony dla Ravii ludzi jest ts można wejsć i się zpytać czy kiedykolwiek ten serwer miał od niego jakieś questy. Twierdzi ze robi serwery na zamówienie Boże jak mozna być aż takim przygłupem ?? serwery na zamówienie jak nie potrafi zainstalować bazy noo przepraszam wolne żarty. Kolejna sprawa to zabezpieczenia człowieku nie masz pojęcia co to ipfw a Ty się za zabezpieczenia zabierasz. Wszystkie zabezpieczenia jakie były na Dracos robił DERIN rozumiesz Derin je robił nie ty, ty nic nie potrafisz jedynie co to chwalić się na tych vlogach i na koncie z dokupionymi subami na allegro.... Alee przekonacie się na starcie.

Ps... Co do serwera jestem przekonany ze będzie to jeden wielki fail bo 2 osoby znają pliki od podstaw tak ze cudów na patyku sie nie spodziewajcie.

Dobra to teraz ja sie wypowiem kolego Proboszcz haha ^^ po pierwsze pisze sie "aha" a nie "Acha" po drugie co ty wiesz o serverach? ( moze na itemshopie sie znasz) , bo pod niego kazdy twoj server byl po trzecie naprawde nie nudzi ci sie robienie 50 multi kont i dawac lapki w dol w filmikach adriana? swiadczy to po twoim poziomie inteligencji po czwarte zajmiesz sie? hahah zddosujesz go z tostera? nie umiesz inaczej konkurować? nie zdziw sie ze kiedys zapuka do ciebie policja pro hackierze xD l

Opublikowano

He zdziwisz się kolego. Na PGA miałeś być ponoć adiego zabić i cię nie było. Od serwera się odczep. Co do adiego to są wzloty i upadki. Co poradzisz, i nie ciśnij go lepiej się pochwal z jaką kasą uciekałeś ze swoich serwerów. Najlepiej opuść prezentacje. Dziękuję. A i to nie jest żaden gotowiec

Co do nie przekonanych. Zobaczycie sami jak wypali i ocenicie sami. Adi zrozumiał pewne rzeczy

Zachecam do zadawania pytan/ glosowania w ankiecie.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

He zdziwisz się kolego. Na PGA miałeś być ponoć adiego zabić i cię nie było. Od serwera się odczep. Co do adiego to są wzloty i upadki. Co poradzisz, i nie ciśnij go lepiej się pochwal z jaką kasą uciekałeś ze swoich serwerów. Najlepiej opuść prezentacje. Dziękuję. A i to nie jest żaden gotowiec

Co do nie przekonanych. Zobaczycie sami jak wypali i ocenicie sami. Adi zrozumiał pewne rzeczy

Hehe taki jesteś boski alvaro :) ok a wiec pare dni przed tym waszym startem postaram się zrobić filmik " rozmowy z adim". Dowiecie sie co sie działo tak naprawde na dracosie , co tak naprawde " umie adi " , pokaże wam jeszcze jakie miał podejście do graczy :). Postaram się zrobić to jak najszybciej.

BTW... ja miałem byc na pga ?? ahahahha :D niezłych rzeczy się dowiaduje.

Ps... Ja z tematu wychodze grzecznie:) widzimy sie na starcie Bajoo:)

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

powodzenia cielak :) Twoja matka siedzi pod biurkiem i mówi z pełnymi ustami ze jest z cb dumna ;) (wiem ze z pełnymi ustami się nie mówi zaraz Renie manier tata nauczy :P) Synuś powodzenia

Pamiętam jak dziś chodził na TS z rangą zarejestrowany a dziś mówią do niego Panie GM ;)

Hehe dzięki za miłe słowa xD. Staramy się jak możemy mam nadzieje że ktoś to doceni.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Szkoda że trzeba tyle czekać na serwer ale wierze że to będzie najlepszy serwer easy.

Mam pytanie:

Można teleportować buffa przez pierścionek ?

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Szkoda że trzeba tyle czekać na serwer ale wierze że to będzie najlepszy serwer easy.

Mam pytanie:

Można teleportować buffa przez pierścionek ?

Na nowe mapy? Tak myślę że to będzie jakieś ułatwienie dla graczy. Aczkolwiek jeśli ten pomysł nie przypadnie do gustu graczom zawsze możemy to zmienić.

GaimdKk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...