Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-=| X-Hard.PL |=- [1.6.4] [1337 SLOTÓW] [START: SOBOTA 19:00] [HARDCORE] [SEKTORY] [YOUTUBERZY] [GILDIE] [STATYSTYKI] [RANKING] [TS3] [WWW]

#AvaterysPL

| 1.6.4 czy 1.7.2? |  

150 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz serwer na wersji 1.6.4 czy na 1.7.2?

• 1.6.4
      80
    • 1.7.2
      70

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedział kompletny dzieciak, który najpierw osądza mnie o kradzież nazwy, grozi atakami, mówi co on to nie potrafi, jakie to on ma znajomości, a na koniec prosi mnie o sponsoring dedyka. ;)

Co do YouTuberów: DNKu, czy też Qusim. ;)

4000 wyświetleń! Dzięki! :-)

FJHhLpk.png

Bo reklame znowu ofc załatwił muras a ty gówno, muras serwer, muras reklama :) A ty wszystko spierdolisz. Bo jesteś gównem. A te sloty to bypasslots bo muras sam mi na fb pisał że maszyna ma tylko 300

GO - HARD SERWER HARDCORE! 350 SLOTÓW, TS3, YOUTUBERZY, RANKING, STATYSTYKI!

START 29 LISTOPAD 19:00 (PIĄTEK)

DOPRACOWANY BARDZIEJ NIŻ MCHC I GODNY PRZECIWNIK SKKF!

--:>>GO - HARD<<:--

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czytam, czytam tą Twoją wypowiedź i tak sobie myślę: "no kurwa bez jaj".

Murasa od tygodnia nie ma ONLINE, bo coś tam i wszystko od strony technicznej ogarniam ja, od strony reklamy ja, od strony budowania mapy - ja i kilku pomocników. Od kilku dni śpię po 3 godziny, ledwo patrzę, robię wszystko, aby serwer wypalił, a na koniec otrzymuję komentarz przez jakiegoś gimba o tajemniczym nicku Destiny wypowiedź o treści, że jestem gównem, że nic nie robię, że wszystko spierdolę.

Zanim coś napiszesz pomyśl jak Ty byś się czuł w sytuacji gdy robisz wszystko dla Graczy, aby grało im się miło, zaniedbujesz rodzinę, życie osobiste dla zadowolenia naszej społeczności, dla zadowolenia z samego siebie.

Dla takich osób jak Ty życzę, aby życie im pokazało swoją ciemną stronę i też dostawał od każdego kopa w dupę pomimo szczerych chęci. ;)

Dla osób myślących:

"Co do hejterów, dobrze wiesz co o nich sadze,

chcesz pluć mi w ryj, to zapraszam na mój koncert.
To co teraz mowie może być niestosowne,
tak samo jak zachowanie niektórych tu do mnie"
Opublikowano

Czytam, czytam tą Twoją wypowiedź i tak sobie myślę: "no kurwa bez jaj".

Murasa od tygodnia nie ma ONLINE, bo coś tam i wszystko od strony technicznej ogarniam ja, od strony reklamy ja, od strony budowania mapy - ja i kilku pomocników. Od kilku dni śpię po 3 godziny, ledwo patrzę, robię wszystko, aby serwer wypalił, a na koniec otrzymuję komentarz przez jakiegoś gimba o tajemniczym nicku Destiny wypowiedź o treści, że jestem gównem, że nic nie robię, że wszystko spierdolę.

Zanim coś napiszesz pomyśl jak Ty byś się czuł w sytuacji gdy robisz wszystko dla Graczy, aby grało im się miło, zaniedbujesz rodzinę, życie osobiste dla zadowolenia naszej społeczności, dla zadowolenia z samego siebie.

Dla takich osób jak Ty życzę, aby życie im pokazało swoją ciemną stronę i też dostawał od każdego kopa w dupę pomimo szczerych chęci. ;)

Dla osób myślących:

Jeszcze mi powiedz że biedny ava który nigdy z swoich kieszeni nie wydał na ani jeden serw kupił reklame u dnku to si chyba potne. Padnie po max tygodniu.

a jak ktoś chce działające sektory to zapraszam pw, jeśli macie plan to oddam za free.

GO - HARD SERWER HARDCORE! 350 SLOTÓW, TS3, YOUTUBERZY, RANKING, STATYSTYKI!

START 29 LISTOPAD 19:00 (PIĄTEK)

DOPRACOWANY BARDZIEJ NIŻ MCHC I GODNY PRZECIWNIK SKKF!

--:>>GO - HARD<<:--

Opublikowano

Pan_Dynia:
Sklep SMS udostępnimy przed samym startem, aby nie było żadnych problemów. :-)

Destiny.:

Jesteś zerem, tyle w tym temacie. :-)

Życzę Ci, abyś zgnił, nie mam za grosz szacunku do takich fałszywych ludzi.

Dla osób myślących po raz 2. Destiny. pewnie tego nie zrozumie, bo Miley Cyrus w jego słuchawkach. :c

//Dosyć dyskusji, porozmawiamy wkrótce, Twój adres posiadam. ;-)

//Każda kolejna prowokacja z Twojej strony i każdego innego jebanego hejtera - raport + prośba o podanie adresu zamieszkania.

//Połowa nie poda, bo tylko w internecie potrafią napisać coś na kogoś, oczernić go, bo w realu by w pysk dostali. :c

Frajerskie zagrywki wciąż idą z Tobą w parze,

Nie marnuj czasu, rozejrzyj się za cmentarzem!
Opublikowano

@Destiny: sam jestes wielkim gownem który nic nie osiagnie w życiu. Co do padniecia serwera zapewniam Cie iz niczego takiego nie bedzie a jeżeli tobie cos nie pasuje to już twój problem, jest takie przysłowie: " kozak w necie pizda w swiecie". Czlowiek sie stara a ty tego wogóle nie doceniasz, pomyśl zanim cos napiszesz. Napisalem chaotycznie bo twój komentarz mnie wnerwil.

Opublikowano

ile średnio graczy gra? może wbije i ocenie 50 serwer avaterysa ;v

Witam,

Na razie średnio 0, bo serwer jeszcze nie wystartował, ale jutro, na starcie oczekujemy ~ 200-300 osób. ;)

Pozdrawiam ciepło. :-)

Opublikowano

A będzie live na twitchu,czy coś?// Zasnąć nie umie,myśląc o Waszym hardcore (nie,nie jestę no-life). :**

A będzie live na twitchu,czy coś?// Zasnąć nie umie,myśląc o Waszym hardcore (nie,nie jestę no-life). :**

----------------------------------------------------------------------------------

Halloween. <3

Opublikowano

ile średnio graczy gra? może wbije i ocenie 50 serwer avaterysa ;v

Avanterys ty robisz ciagle serwery i zaden z nich nie wypala..

Chyba nie grałeś na jego serwach, serwery Avaterysa wypalają i są dosyć dobrze wykonane żaden hejt tego nie zmieni zobaczysz na starcie ile będzie osób.

Pozdrawiam,

20.10.2013, godz 00:54 - rejestracja na MPCForum.pl

21.10.2013, godz 21:22 - 100 postów <3

Opublikowano

Witam,

Miał być LIVE na TWITCH'u DNKu, niestety ja nie mam kontaktu z tą osobą, a drugi współwłaściciel.

Tak czy inaczej ja postaram się ogarnąć LIVE'ik jakiś czas przed startem, przedstawię co i jak. ;)

MasterPepcio: Dzięki serdeczne za wsparcie z Twojej strony, bardzo to doceniam!

Pozdrawiam gorąco. :-)

Opublikowano

To możesz już kanał podać. Myślę,że ten serwer będzie wyj3b@ny w kosmos.// Nadal nie umie zasnąć... -.-^^

----------------------------------------------------------------------------------

Halloween. <3

Opublikowano

To możesz już kanał podać. Myślę,że ten serwer będzie wyj3b@ny w kosmos.// Nadal nie umie zasnąć... -.-^^

Na pewno będzie, proszę, oto link do tematu: http://www.twitch.tv/AvaterysPL

Bijemy absolutne rekordy, o takiej godzinie mamy 25 osób w temacie, boję się co jutro się będzie działo.

Cała nasza ekipa również nie może zasnąć, co się jutro będzie działo... Będzie dobrze panowie! ;)

Pozdrawiamy gorąco,

Wasi Admini. ;)

Opublikowano

Witam,

Na razie średnio 0, bo serwer jeszcze nie wystartował, ale jutro, na starcie oczekujemy ~ 200-300 osób. ;)

AHA xD

Chyba nie grałeś na jego serwach, serwery Avaterysa wypalają i są dosyć dobrze wykonane żaden hejt tego nie zmieni zobaczysz na starcie ile będzie osób.

Pozdrawiam,

no właśnie nie grałem bo po tygodniu serwery avaterysa padały. :v

Opublikowano

Jebne VIP´a na start,założe ekypę i... Sam nie wiem,chyba będę kopał. xD

Halloween. <3

Opublikowano

Zapowiada się spoko, mam tylko nadzieję, że nie padnie. Nie będę hejtował, bo serwery są dobrze przygotowane.

Witam,

Nie będę obiecywał złotych gór, ale z mojej strony zrobię wszystko, aby wypaliło i mogliśmy się cieszyć grą przez długi czas, o ile ktoś nie będzie chciał mi tego uniemożliwić, bo otrzymaliśmy już kilka gróźb dot. ataków...

Tak czy inaczej będziemy Was na bieżąco informować, gdyby taki sytuacje nastąpiły, a osoby będą pociągnięte do odpowiedzialności.

Moc z Wami!

Opublikowano

Jebne VIP´a na start,założe ekypę i... Sam nie wiem,chyba będę kopał. xD

Halloween. <3

Opublikowano

Witam,

Niestety mam przykrą wiadomość, nie wiemy, czy nie będzie kolejnego opóźnienia, robimy co w naszej mocy, ale chcemy to zrobić porządnie, bez błędów.

Konfigurujemy kolejne, nowe pluginy, budujemy mapę, nie wiemy, czy nam starczy czasu.

Zrobimy co w naszej mocy, aby jutro wystartować, ale nic nie obiecujemy. :-(

Opublikowano

Mam niesmak po wydarzeniach z mineguilda,inni też,mam nadzieje że tym razem będzie inaczej.

Opublikowano

Avaterys! Obiecałeś,że nie będzie mowy o kolejnych opóźnieniach... Nie rób nam tego... Już byłem tak na to nastawiony...;(

Halloween. <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...