Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-=| X-Hard.PL |=- [1.6.4] [1337 SLOTÓW] [START: SOBOTA 19:00] [HARDCORE] [SEKTORY] [YOUTUBERZY] [GILDIE] [STATYSTYKI] [RANKING] [TS3] [WWW]

#AvaterysPL

| 1.6.4 czy 1.7.2? |  

150 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz serwer na wersji 1.6.4 czy na 1.7.2?

• 1.6.4
      80
    • 1.7.2
      70

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ledwo 100 slotów trzyma na pewno będą fake gracze bo ava tak robi jak komenda /who bd zablokowana znaczy że ava podbija sb licznik graczy hyhyhy.

Opublikowano

@kikas: żadnych fake graczy nie będzie ani nie podbijamy liczniku. Twoje komentarze nie mają sensu. Pomysl zanim coś napiszesz bo można dostać oczojebu.

Opublikowano

Sprawa z kikasem została wyjaśniona na SKYPE, mam nadzieję, że nie będzie kolejnych bezsensownych postów i robienia syfu. ;)

//Praca wrze, pracujemy nad pluginami pełną parą, mamy kolejne ciekawe pomysły, będzie dobrze! :-)

Opublikowano

Nie rozumiem was, macie prawo do własnych opini, acz połowa z was nawet nie grała na jego serwerach, ani nie wie kto to jest avaterys. Maszyny są ok, prezentacja jest ładna, serwery są wykonywane z myślą o graczach (a nie jak większość "no kurde jaki tu serwer by zrobic żebym koledze zaimponował"). Oczywiście moge sie mylić, ale swoje wiem. Napewno zagram.

W skrócie: chętnie zagram, prezentacja ładna i przekonywająca, maszyny dobrej jakości.

P.S. 3/4 z was nie mają ani nigdy nie miały serwera minecraft, podsumowując g**no zrobiliście a do hejtowania pierwsi.
P.S. Na serwerach grałem pod innym nickiem : ).

Więc tak,nie wiem jak wyglądały Wasze poprzednie edycje,ale przekonałeś mnie tą prezentacją. Nie sugeruję się hejtami,bo wiem,że ludzie się zmieniają (mogą,ale nie muszą) i tak samo może być z Twoim serwerem,taka mała wiadomość do ludzi,którzy siedzą na telefonie/komputerze/tablecie i hejcą. Teraz mi napiszecie,że z iPada piszecie hejty.:D

Tak, ja pisze z IPada, ale tym razem nie hejtuje.

1384180185-U796823.jpg

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Ogólnie dla mnie spoko, tylko jedno...

Czy SadejaPL to nie był admin na serwerze Jachimozo? Wtedy skradł moje hasło i przeze mnie rozwalił w nocy całą naszą gildię. ;p

Jeśli to on to raczej nie zagram z takim adm.

Opublikowano

@Archerowy: Sadeja jedynie nam pomaga z budową, z tego co wiem żadnej rangi posiadać nie będzie. ;-)

@KoORNEL: Serdeczne dzięki dla Ciebie za tego posta, jako jeden z nielicznych widzisz to, że się staramy i jest to bardzo motywujące. ;-)

Moc z Tobą! Serdeczne JP. :D

Opublikowano

Witam,

Co do hejtrerów - serwery Avaterya nie zawsze upadały po 2 dniach. Nie rozumiem ludzi, którzy POWIELAJĄ ODPOWIEDZI, co jest w regulaminie zakazane :-) Mam nadzieję, że ten serwer będzie niemal przewyższał serwer SKKF'a. :-)

Pozdrawiam,

Visox.

Opublikowano

@Visox.: SKKF'a raczej nie przewyższymy, bo jest to bardzo dobrze zrobiony serwer, ale robimy i będziemy robić wszystko, aby grało się miło i przyjemnie. :-)

Pracujemy nad serwerem, konkretnie budujemy praktycznie od zera mapę, jeśli ktoś chce pomóc śmiało pisać, bo musimy się wyrobić. ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Z chęcią moge pomóc,ale mam mało czasu ;//.

|Members|-Tyle starczy,bez spiny o lepszą rangę.

Opublikowano

@kikas: Będzie rekrutacja na HELPER'ów. ;)

//Jutro zrobimy LIVE'a na TWITCH'u, przedstawimy Wam jak wszystko wygląda pod koniec tworzenia. ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

O której podaj konto no xD

Wszystko powiem jutro. ;-)

//Nie wiem, czy nie będziemy musieli przełożyć startu z czwartku, na piątek-sobotę. Budujemy dla Was epicką mapę, mamy masę pomysłów, ale nie zrealizujemy ich w takim czasie. :(

Chcemy wszystko dobrze dopracować, zrozumcie... Zobaczymy jak będzie. :-)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Vinect, cały czas się zastanawiamy, sporo nam pomagają, są rozgarnięci, znam ich już długo, więc nie widzę przeciwwskazań, ale jeśli masz inne zdanie pisz śmiało. :D

Opublikowano

Epicka mapa? i znowu będzie spawn z neta jak na poprzednich 2 edycjach gcrafta :)

Jeśli będzie oferuję 100zł przelew na konto bankowe, okej? :-)

Wypowiadasz się, a nawet mapy na oczy nie widziałeś, wprowadzasz w błąd użytkowników, zachowujesz się jak szczeniak.

Pozdrawiam. :-)

Opublikowano

A jest tutaj jakiś handel? Myślałem, że wykazujesz się troszkę większym ilorazem inteligencji, jeżeli sądzisz, że złamałem regulamin zgłoś to, a nie piszesz bezsensowne posty. :-)
Wracając do tematu serwera przesuwamy start o 1-2 dni, chcemy wszystko dopracować, nie damy rady do jutra. :-)

Pozdrawiam.

//Co powiecie na to, aby serwer był serwerem powiedzmy CHARYTATYWNYM?

//Wszystkie zyski z serwera wysyłalibyśmy na fundacje pomagające osobom potrzebującym. :-)

//Chcemy pokazać, że społeczność Minecraft też potrafi pomagać!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...