Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-=| X-Hard.PL |=- [1.6.4] [1337 SLOTÓW] [START: SOBOTA 19:00] [HARDCORE] [SEKTORY] [YOUTUBERZY] [GILDIE] [STATYSTYKI] [RANKING] [TS3] [WWW]

#AvaterysPL

| 1.6.4 czy 1.7.2? |  

150 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz serwer na wersji 1.6.4 czy na 1.7.2?

• 1.6.4
      80
    • 1.7.2
      70

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zrozumcie, że AvaterysPL, nie zrobi serwera w tydzień. Prace nad mapą, pluginami, skryptami, stroną, forum..... To trochę zajmuje. Jestem pewny, że kolejny serwer Avaterysa będzie, jak zwykle, jednym z najlepszych :-)

Pozdrawiam,

Visox.

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP Avaterys, ogarnij MultiKonta.. -,-

Jedyne moje konto na MPCforum to: #AvaterysPL.

Żadne inne konto nie jest moje, skończ pieprzyć od rzeczy i wprowadzać w błąd, dodatkowo marnować mój i swój czas. :-)

Wstałem wcześnie rano (tak, dla mnie 11 to wcześnie, bo normalnie wstaje o 15 xD) i pracujemy na pełnym gazie! :D

Sądzę, że damy radę, mamy większą ekipę do budowy, będzie dobrze. :-)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jeśli nie będzie dzisiaj o 19:00 startu,to... potnę się :D (żart)...:D

----------------------------------------------------------------------------------

Halloween. <3

Opublikowano

powodzenia życze,będe obserwował serw czy działa,czy padł

Okej, nie mam nic przeciwko temu. :D

Zapewniam, że nie będzie żadnych problemów, no chyba, że ktoś bardzo nie będzie chciał, aby serwer działał... ;)

//Praca szybko idzie do przodu, więc wystartujemy dziś. Mapa jest gotowa praktycznie w 100%, dopracowujemy tylko małe błędy.

//DZIŚ - 19:00 - STARTUJEMY! :3

Pozdrawiam.

Opublikowano

@UP Avaterys, ogarnij MultiKonta.. -,-

Witam,

Jeżeli uważasz, że mam multikonto, to wiesz gdzie na profilu jest przycisk 'Zgłoś użytkownika'? Nie spam w temacie, tylko zapraszam na GG, Skype, PW.

Pozdrawiam,

Visox.

Opublikowano

Cześć,

Co do wypowiedzi użytkownika Visox. w pełni się zgadzam. Zamiast robić z siebie idiotę i spamować po prostu zgłoś to! ;)

//Wszystko oficjalnie gotowe, czekamy tylko na godzinę 19:00! :-)
//Zrobiliśmy testy wydajności, serwer bierze tak mało RAMu, że jest to praktycznie niemożliwe, więc jeżeli nie będzie większych ataków nie powinno być lagów, 20 TPS. ;-)

//START JUŻ DZIŚ O GODZINIE 19:00!

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jeszcze tylko 4h! Idę do Biedronki po Frugo i Danonki. Do tego batoniki,i mogę spokojnie grać na Hardcore.;p

Jeszcze tylko 4h! Idę do Biedronki po Frugo i Danonki. Do tego batoniki,i mogę spokojnie grać na Hardcore.;p

----------------------------------------------------------------------------------

Halloween. <3

Opublikowano

Nie mogę się już doczekać (już widzie ile ddos'ów czeka na to samo co ja). Mam tylko taką prośbę, dajcie 500 slotów ok?

ATW: Co będzie na start, na spawnie będzie świniarnia?

~Widzimy się o 19 :)

Opublikowano

Nie polecam kupować vipa bo serwera i tak długo nie będzie szykujemy coś co was zadowoli!

Ile ty jeszcze serwerów zrobisz...?

Avaterysku ten serwer będzie wyjątkowo krótko. ;>

No nic, pozostaje czekać do 19 ;>

Nowy odcinek się szykuje

Pozdrawiam,

KoMaR1911|Userinit.eXe|

mca.png
Opublikowano

Nie polecam kupować vipa bo serwera i tak długo nie będzie szykujemy coś co was zadowoli!

Ile ty jeszcze serwerów zrobisz...?

Avaterysku ten serwer będzie wyjątkowo krótko. ;>

No nic, pozostaje czekać do 19 ;>

Nowy odcinek się szykuje

Pozdrawiam,

KoMaR1911|Userinit.eXe|

Witam,

Kogo jak kogo, ale Twoich gróźb się w ogóle nie boję, 14-latku. ;)

Jedyne co potrafisz, to grozić, każdy się przekonał o tym jaki jesteś. :-)

START JUŻ ZA 3 GODZINKI! 19:00 - WIDZIMY SIĘ! :-)

Pozdrawiam.

Opublikowano

spokojnie ludzie spokojnie.spawna prawie skończyłem budowe spawnu,jeszcze kilka poprawek i gotowe,przepraszam opuźnienie startu serwera było spowodowane przezemnie

Kliknij pokaże cycki (.Y.)

Opublikowano

Za 3h stanę się no-life.// Niech czas szybciej leci!;d

Halloween. <3

Opublikowano

Za 3h stanę się no-life.// Niech czas szybciej leci!;d

My też czekamy z niecierpliwością na start, obrócimy świat MC do góry nogami. ;)

PRZYPOMINAM - WIDZIMY SIĘ O 19:00 NA SERWERZE!

Zapewniam, że na start będą fajne bonusy, więc warto wpaść. :3

> ADRES IP: mc.x-Hard.PL:26613 (NIE ZAPOMNIJ O PORCIE!)

Pozdrawiamy ciepło. :-)

Opublikowano

Tsa..

Wszystko fajnie tylko..

To hardcore czy co?

Diaxy można kupić w ItemShopie?

TNT?

Bez jaj...

Witam,

Sądzimy, że nie jest to aż tak spore ułatwienie, tym bardziej, że nie są te diamenty za 1zł, więc nie każdego na to będzie stać. ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja idę w końcu po moje napoje do Biedronkii;p//2h i start// Serwer nie zrobiony dla kasy,musi się utrzymać!;p

Halloween. <3

Opublikowano

Mr.Misiek.

Śmieszna jesteś dziewczynko, jedyne co potrafisz, to CMD -> ping ;-)

P.S czekam na ten start do 19..

Mam nadzieję, że nie spierdolisz tego serwera jak pierdyliard innych.

Opublikowano

Witam,

Aby uciąć wszystkie dyskusje serwer jest robiony z pasji, nie dla pieniędzy. Gdybym chciał robić dla pieniędzy cokolwiek zrobiłbym serwer Metina, a nie Minecrafta...

Jest sporo przedmiotów w SKLEPIE SMS, ponieważ nie ma unbanów, a chcemy, aby serwer się sam utrzymał. To wystarczy. ;)

START ZA 2 GODZINKI! 19:00 - OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA! :3

Pozdrawiam.

Opublikowano

A jak sie moge spytac, osoba ktora wejdzie jako pierwsza dostanie jakas nagrode?

Witam,

Owszem - jest przewidziana nawet fajna nagroda. ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam,

Do DDoserów i Hejterów i innych ów:

Jeśli chcecie DDosować to możecie już się przywitać z,

policją, bo można znaleźć IP i zgłosić je na policję, chcecie uprzykrzyć komuś "życie" płacąc około 1000 zł lub posiedzenie w więzieniu? Zastanówcie się co robicie, bo zachowujecie się dziecinnie. Może te kilka serwerów padło, ale tu może być inaczej. Dajcie mu szansę. Nie na co dzień widzi się takie dobrze dopracowane serwery,

Pozdrawiam Archerowy. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...