Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-=| X-Hard.PL |=- [1.6.4] [1337 SLOTÓW] [START: SOBOTA 19:00] [HARDCORE] [SEKTORY] [YOUTUBERZY] [GILDIE] [STATYSTYKI] [RANKING] [TS3] [WWW]

#AvaterysPL

| 1.6.4 czy 1.7.2? |  

150 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz serwer na wersji 1.6.4 czy na 1.7.2?

• 1.6.4
      80
    • 1.7.2
      70

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-Wygląda jak ten z guildcraft'a.

-Wgrajcie pare fajnych pluginów żeby pvp było mniej nudne.

-Nie włamujcie się do csrv i nie okradajcie ludzi ( nie twierdze że tak robicie )

-A, tak poza tym to ogarnijcie spam i nie nabijajcie sobie postów.

ten spawn jest nasz, wszystkiego nie pokazalem iż nie posiadam za bardzo na to czasu. A co do PvP to jest urozmaicone świetnym rankingiem którego zdjęcie masz na pierwszej stronie prezentacji.

Pozdrawiam Kamil.

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer robiony w tydzień? Nie wierze że wypali ;-)

Kto powiedział, że robiony w tydzień? Planujemy już tego typu projekt od ponad miesiąca, w podobnym czasie również rozpoczęliśmy pierwsze prace, mapa to najmniejszy problem. ;-)

Xawier, dzięki za wstawienie screenów, wkrótce więcej zdjęć. ;)

Opublikowano

Więc tak,nie wiem jak wyglądały Wasze poprzednie edycje,ale przekonałeś mnie tą prezentacją. Nie sugeruję się hejtami,bo wiem,że ludzie się zmieniają (mogą,ale nie muszą) i tak samo może być z Twoim serwerem,taka mała wiadomość do ludzi,którzy siedzą na telefonie/komputerze/tablecie i hejcą. Teraz mi napiszecie,że z iPada piszecie hejty.:D

----------------------------------------------------------------------------------

Halloween. <3

Opublikowano

Nie zagram na 51 edycji.

Pewnie jak na poprzednich edycjach 2 dni i po :D

A i YouTuberzy po 10 widzów :D:D

to jest 2 edycja i youtuber nie posiada 10 widzów lecz 50 tys. Jest nim Dnku123

Kliknij pokaże cycki (.Y.)

Opublikowano

@Malenka89: Nie odpowiadaj na tego typu posty, ci ludzie są po prostu nienormalni i ciągle będą pisać tak bezsensowne posty. ;)

Wygenerowaliśmy właśnie nowy custom terrain, budujemy tam spawn, wszystko wygląda epicko. :-)

Pozdrawiam.

Opublikowano

No, Ava może coś z tego będzie. Sam nie zagram ale życzę Ci powodzenia , chociaż to 123123 edycja serwera to myślę,że się zeminiłeś :)

Pozdrawiam, Michał.

Powiem tak, jest to 1 edycja TEGO projektu, było już kilkanaście innych - zgadzam się, ale przez poprzednie projekty, pomimo, że "padły", to przez nie nabrałem doświadczenia, nowych umiejętności, poznałem ciekawych ludzi, a teraz dzięki zdobytemu doświadczeniu chcę wreszcie zrobić coś, co będzie długo cieszyło się uznaniem graczy, co widać choćby po moim nastawieniu, czy też władowanych pieniądzach. Trzeba być kretynem, aby wydać kasę na maszyny, reklamy, a na koniec to zamknąć. ;-)

Opublikowano

Powiem tak, jest to 1 edycja TEGO projektu, było już kilkanaście innych - zgadzam się, ale przez poprzednie projekty, pomimo, że "padły", to przez nie nabrałem doświadczenia, nowych umiejętności, poznałem ciekawych ludzi, a teraz dzięki zdobytemu doświadczeniu chcę wreszcie zrobić coś, co będzie długo cieszyło się uznaniem graczy, co widać choćby po moim nastawieniu, czy też władowanych pieniądzach. Trzeba być kretynem, aby wydać kasę na maszyny, reklamy, a na koniec to zamknąć. ;-)

I tak ten server upadnie jak każdy inny "twój" server. Nadal nie polecam ;)

PS: Taką mapę robię w min 10-20 minut, a te twoje "autorskie pluginy" są do zrobienia w 5 minut w skrypcie (Już takie zrobiłem) :#

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

Znowu odswiezasz temat opcją edytuj? załosne

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

@Mrostry0407: Znowu bezsensu spamujesz? Żałosne. :-)

Teraz przy każdej edycji posta, oraz przy każdej możliwej okazji będziesz pisał kolejny bezsensowny post i robił z siebie idiotę?

Boże... Skąd się biorą tacy ludzie.

Opublikowano

aktualnie ciągle budujemy spawn, za jakieś 2 godziny dam ssy z naszej pracy na dzisiaj.

Opublikowano

@UP Minęło 2h, gdzie te ss'y? -,-

@UP Minęło 2h, gdzie te ss'y? -,-

aktualnie siedze na telefonie, jutro je wrzuce bo dzisiaj chyba juz nie dam rady.

Pozdrawiam Xawier.

Opublikowano

Lupo, chłopak - spokojnie. :P Wszystkie screeny pojawią się w odpowiednim czasie, musimy wszystko skończyć i dopiero wstawiać. ;)
//Serwer od strony technicznej skończony w 70%! Większość skryptów/wtyczek już napisana, ja sam zrobiłem dzisiaj naprawdę sporo i masę fajnych pomysłów zrealizowałem. Wszystko już wygląda naprawdę fajnie. ;-)

Jeśli macie pomysł jak urozmaicić serwer, zrobić jakieś fajne komunikaty, ogólnie, aby wszystko się kupy trzymało, było estetyczne i ciekawe - pisać śmiało! :)

Kolejny raz powtarzam - Serwer tworzymy dla Was, ale również razem z Wami. Wasze zdanie jest dla nas bardzo ważne. ;)

Pozdrawiamy,

Ekipa X-HARD.

Opublikowano

to jest 2 edycja i youtuber nie posiada 10 widzów lecz 50 tys. Jest nim Dnku123

ahahahahha dnku123 myślisz że on wam reklame zrobi przecież dnku sam powiedział że nigdy nie zagra i nie zareklamuje serwera no premium ...

Opublikowano

Ava.

Jeśli nie zostanie usunięta grafika z serwerowni mc4... zostanie to zgłoszone to właściciela sieci i do wykonawcy grafiki o nicku

MJayFace

272521459542159815554.gif

Opublikowano

Ava.

Jeśli nie zostanie usunięta grafika z serwerowni mc4... zostanie to zgłoszone to właściciela sieci i do wykonawcy grafiki o nicku

MJayFace

A to korzystam z jakiejś grafiki z mc4? W ogóle nie znam takiego serwera. :D

Zanim palniesz głupotę - myśl...

Opublikowano

@Dister:

Nie widzę tam żadnego podobieństwa, no może oprócz skinów, które znalazłem gdzieś na Google Grafika...

Jeśli autor tej grafiki sądzi, że on wykonał również te skiny, ma jakieś zażalenie, to niech się zgłosi, a nie udawaj jego adwokata, nie mam czasu na takie idiotyczne gierki.

Podsumowując nic celowo nie ukradłem, znalazłem te skiny gdzieś na Google Grafika, jak znajdę w historii mogę nawet podesłać link. ;)

Opublikowano

Jeden mały obrazeczek,a tyle hałasu.:D

----------------------------------------------------------------------------------

Halloween. <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...