Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-=| X-Hard.PL |=- [1.6.4] [1337 SLOTÓW] [START: SOBOTA 19:00] [HARDCORE] [SEKTORY] [YOUTUBERZY] [GILDIE] [STATYSTYKI] [RANKING] [TS3] [WWW]

#AvaterysPL

| 1.6.4 czy 1.7.2? |  

150 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz serwer na wersji 1.6.4 czy na 1.7.2?

• 1.6.4
      80
    • 1.7.2
      70

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no serio?. Ava po raz 123123 Server pada. Przypadek? Nie sadze.

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za co Wy nie lubicie Avaterysa? Co on Wam kurwa zrobił,że DDoS'y mu wysyłacie? Zazdrościcie drugiemu człowiekowi,że osiągnął więcej od Was? Współczuje Wam życia społecznego,,,

----------------------------------------------------------------------------------

Halloween. <3

Opublikowano

Za co Wy nie lubicie Avaterysa? Co on Wam kurwa zrobił,że DDoS'y mu wysyłacie? Zazdrościcie drugiemu człowiekowi,że osiągnął więcej od Was? Współczuje Wam życia społecznego,,,

Może dlatego że on sam kiedyś groził dużej ilości serwerów ddosami, włamami, griefowaniem itp :)

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Opublikowano

@MatZur zgadzam się w całej pełni :) zazdroszczą mu, zaczne twierdzić inaczej gdy sami zrobią serwer i przez 3 minuty wbije im ~200 graczy

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

Może dlatego że on sam kiedyś groził dużej ilości serwerów ddosami, włamami, griefowaniem itp :)

Groził,a zrobił komuś coś? W ogóle co to zasada oko,za oko? Nie rób drugiemu,co Tobie nie miłe...

----------------------------------------------------------------------------------

Halloween. <3

Opublikowano

Zgodzę się z tobą ziom, Avaterys kiedyś do każdego skakał i również do mnie i moich serverów. Dobrze że powalają jego server, na takie k***** jak on nie ma miejsca w liście serverów minecraft. Pozdro ;#

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

Serwer i tak będzie wyjebany w kosmos,mimo gimbusów "hejterowskich-DDoSów". Mam nadzieję,że winowajcy dostaną po dupie (tzn. Policja,etc).

Halloween. <3

Opublikowano

Wy mi lepiej powiedzcie kto może w warunkach domowych walnąć ddosa? Ddosa nie było może dlatego że botów nie było :P

Opublikowano

Wy mi lepiej powiedzcie kto może w warunkach domowych walnąć ddosa? Ddosa nie było może dlatego że botów nie było :P

wiesz czym jest ddos? mylisz pojęcia DDoS - zmasowany atak z kilku/kilkuset ip a DoS atak z jednego ip.

nie przepadam za Avaterysem ale chuj w dupę osobom które DDosują.

Opublikowano

Pozdr. Ava 3maj się może to wyratujesz :)

I dla osób wielce "bogów" od spraw DDOSowania, to wyżej sracie niż dupe macie, tyle w temacie.

giphy.gif

Opublikowano

SERWER JUŻ DZIAŁA!

NIE GWARANTUJĘ, ŻE BĘDZIE OKEJ, ALE OGARNIAMY TEMAT I POWINNO BYĆ LEPIEJ. :-)

PRZEPISALIŚMY NA SZYBKO KILKA PLUGINÓW, WIĘC SĄ MNIEJSZE LAGI!

ZAPRASZAMY DO GRY!

Opublikowano

Lagi w chuj.:D

Ograniczenie mapy ile wynosi?

Halloween. <3

Opublikowano

Lagi w chuj. :D

Ograniczenie mapy ile wynosi?

Widze Matzur już zniechęcony do serwa :P

white lista a motd napisane "ostatnia próba XD" gratuluje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...