Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-=| X-Hard.PL |=- [1.6.4] [1337 SLOTÓW] [START: SOBOTA 19:00] [HARDCORE] [SEKTORY] [YOUTUBERZY] [GILDIE] [STATYSTYKI] [RANKING] [TS3] [WWW]

#AvaterysPL

| 1.6.4 czy 1.7.2? |  

150 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz serwer na wersji 1.6.4 czy na 1.7.2?

• 1.6.4
      80
    • 1.7.2
      70

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Archerowy:
Bardzo dziękuję, masz świętą rację, w tym co mówisz, ale już mam dość tłumaczenia takim dzieciakom.

Kiedyś poniosą konsekwencje tego, co robią. :-)
START JUŻ DZIŚ O 19:00! BĘDZIECIE? :3

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Archerowy123

Dziecko drogie,nie strasz ludzi policją.

Ataków DDoS w samej Polszcze jest przeprowadzanych na pęczki.

A Policja nie łapie :3

Serwer postoi i padnie jak zawsze.

czego używaciue do gildii ?

Opublikowano

Jodi:

Używamy UltimateClans, ponieważ wciąż jest problem z połączeniem z MySQL, na 2 edycję będzie masa nowych, autorskich wtyczek działających...

Teraz jest robione wszystko troszkę na szybko, dlatego przepraszamy za ewentualne błędy już teraz.

Tak wiem Jodi, że znasz znakomitego buga do zaclaimowania mapy, który nie działa, nie musisz tego pisać. ;x

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jeżeli znasz takowe błędy napisz mi na Skype, czy też na PW, a nie działaj na szkodę naszego projektu, bo nic nigdy Ci nie zrobiłem. ;)

Autorski plugin jest gotowy, mogę nawet podesłać SS'a, ale wolimy wystartować z UC, niż ze źle zoptymalizowanym, nie podpiętym pod MySQL pluginem...

Ta edycja tak jak wspominałem będzie mocno testowa i od jej początku na osobnym serwerze będziemy pracować nad drugą, mega odjebaną, która wystartuje na święta, a pieniądze zebrane ze sklepu SMS przeznaczone na bardzo dobrych programistów. :-)

Tak czy inaczej możecie grać spokojnie, nie skończymy tej edycji po 2 dniach, bo jest testowa i mamy taki kaprys.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Archerowy123

Dziecko drogie,nie strasz ludzi policją.

Ataków DDoS w samej Polszcze jest przeprowadzanych na pęczki.

A Policja nie łapie :3

Serwer postoi i padnie jak zawsze.

czego używaciue do gildii ?

Może i ddosów jest sporo, ale jeśli zgłosisz IP itd. Bo jest to NIEDOZWOLONE. Zrozum. Policja sama tego nie wyszukuje. Ale jeśli kogoś zgłosisz z dowodami to karę dostanie. A skąd wiesz , że padnie? Każdy serwer kiedyś pada.

Opublikowano

Aby uciąć dyskusje co do ataków jeżeli takie będą wykonywane zostanie to zgłoszone, przez nas, oraz przez nasz hosting, bo mamy z nimi bardzo korzystną umowę. ;)

Co do konsekwencji dokładnie wiem jak to wygląda przy atakach DDoS i uwierzcie mi, że takie sprawy toczą się bardzo szybko i nie warto czegoś takiego wykonywać. ;)

Opublikowano

Aby uciąć dyskusje co do ataków jeżeli takie będą wykonywane zostanie to zgłoszone, przez nas, oraz przez nasz hosting, bo mamy z nimi bardzo korzystną umowę. ;)

Co do konsekwencji dokładnie wiem jak to wygląda przy atakach DDoS i uwierzcie mi, że takie sprawy toczą się bardzo szybko i nie warto czegoś takiego wykonywać. ;)

Jak jesteś taki bezkarny itd. to postaw serwer ORYGINALNY, a nie PIRACKI. Jakby CI ddosowali Oryginalny, to wtedy mozesz isc, ale jak piracki? pójdzie w drugą strone. zresztą serwery Oryginalne są chronione z tego co pamiętam ;f

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

a na 1.7.2 to nie da rady?

Niestety nie, kolejna edycja będzie na pewno na 1.7.2, teraz jest to bezsensu. ;)

Mrostry: Gówno wiesz o prawie, a się wypowiadasz. W przypadku griefu serwera no-Premium nic nie grozi, w przypadku wykonywania ataków na maszynę, nie serwer, a maszynę grozi odpowiedzialność karna, do 2 lat więzienia. :-)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Na 1.6.4 zrobcie,1.7.2 fajniejsze ale optifina nie ma i osoby z gorszymi kompami moga miec malo fpsow no i

bukkita nie ma na 1.7.2 (stabilnego)

Opublikowano

Ja też już się nie mogę doczekać ;D Avaterysek odblokuj mnie na skype nick taki jak tu :(

Raczej ten serwer będzie najpopularniejszy chociaż ma tylko tu reklamę ;D

Obawiam się, że nie damy radę wystartować bez problemów przy takiej ilości graczy...

Mamy 45 osób przeglądających ten temat w tej chwili, co jest chyba rekordem MPCforum. :D

Co do odblokowania na razie nie mam czasu. :-)

Opublikowano

@prawdpodobnie nie bedzie mnie na starcie ponieważ aktualnie nie mam dostepu do laptopa, przepraszam.

// moze sie spoznie ale nie wiem jeszcze.

@topic: spawn został dopięty na ostatni guzik.

Opublikowano

@prawdpodobnie nie bedzie mnie na starcie ponieważ aktualnie nie mam dostepu do laptopa, przepraszam.

Xawier, nie ma problemu, poradzimy sobie. :-)

Jeszcze 20 minutek! <3

Opublikowano

<płacze>

Kliknij pokaże cycki (.Y.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...