Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-=| X-Hard.PL |=- [1.6.4] [1337 SLOTÓW] [START: SOBOTA 19:00] [HARDCORE] [SEKTORY] [YOUTUBERZY] [GILDIE] [STATYSTYKI] [RANKING] [TS3] [WWW]

#AvaterysPL

| 1.6.4 czy 1.7.2? |  

150 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz serwer na wersji 1.6.4 czy na 1.7.2?

• 1.6.4
      80
    • 1.7.2
      70

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i jak? on? działa??

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pzdr ;)

Widzę te wasze 500 osób :)

Nie dość że cofka z przed startu, żadnych itemków to teraz wchodzę, nawet nie zdążyłem się zarejestrować i:

http://scr.hu/1a0o/7d2d3

Gratuluję :)

Za nic banują, nawet człowiek nie zdąży wpisać /register a już ban :)

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Opublikowano

wpadłem do zbugowane chunku i latam nad próżnią :P,na spawn wrócić nie mogę bo to kosztuje stack diaxów,a nazwy gildii max 5 znaków,lipa

Opublikowano

wpadłem do zbugowane chunku i latam nad próżnią :P,na spawn wrócić nie mogę bo to kosztuje stack diaxów,a nazwy gildii max 5 znaków,lipa

Dzięki za opinię, pozdrawiam. ;)

Powoli wszystko się uspokaja, niestety polaczki-buraczki, które zazdroszczą wszystkiego ciągle próbują zniszczyć to, nad czym pracowaliśmy i w co włożyliśmy tyle serca. :-)

No szkoda, kiedyś życie im pokaże, że nie grali fair i role się odwróciły, my możemy tylko zrobić co w naszej mocy i mieć nadzieję, że pewni idioci zrozumieją, że zachowują się jak skończone buraki. :-)

Tyle ode mnie.

Opublikowano

Widzę te wasze 1337 slotów -.- Zabarwiłeś w chuj i jeszcze więcej tą waszą publikację. Serwer mi się podoba, ale po obejrzeniu publikacji myślałem, że będzie coś więcej. Życzę powodzenia :)

Opublikowano

Powodem tego, że w prezentacji pisze co innego, a na serwerze jest co innego jest to, że nie mogę wyedytować głównego posta...

Tak czy inaczej sytuacja jest w miarę opanowana, w nocy będziemy dalej pracować nad optymalizacją. ;-))

Opublikowano

Siema, siema i jak ile osob jest średnio na serwie bo nwm ;/ nie ma mnie już tydzień na kompie ;/ i nie mogę na razie wbic, nwm ile jeszcze mnie nie będzie ;/

Cześć Muras,

Na serwerze teraz jest średnio około 100 osób, na otwarciu było +220, niestety mieliśmy lekkie problemy, powoli, spokojnie i do przodu... ;)

Jest dobrze!

Pozdrowienia od Avci i Sadeji. < 33

Opublikowano

Chat zostanie włączony jutro! ;-) Wolicie lagi, czy wyłączony chat? ;)

Komar, jesteś dnem i już się nie odbijesz od tego dna, każdy to wie. :-)

Opublikowano

1384633880-U917524.png

A pluginy podobniesz takie dopracowane

are you fucking kidding me?

Moglibyście czas bana w dniach podawać a nie minutach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...