Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-=| X-Hard.PL |=- [1.6.4] [1337 SLOTÓW] [START: SOBOTA 19:00] [HARDCORE] [SEKTORY] [YOUTUBERZY] [GILDIE] [STATYSTYKI] [RANKING] [TS3] [WWW]

#AvaterysPL

| 1.6.4 czy 1.7.2? |  

150 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz serwer na wersji 1.6.4 czy na 1.7.2?

• 1.6.4
      80
    • 1.7.2
      70

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Przekonamy się, czy powstanę, czy nie, o ile w ogóle upadłem na dno, bo sam nie sądzę, aby tak było. :-)

Ja zrobię wszystko, aby zatrzeć te złe ślady po moich poprzednich projektach. ;)

Pozdrawiam.

Mówisz tak przy każdym serwerze.

GO - HARD SERWER HARDCORE! 350 SLOTÓW, TS3, YOUTUBERZY, RANKING, STATYSTYKI!

START 29 LISTOPAD 19:00 (PIĄTEK)

DOPRACOWANY BARDZIEJ NIŻ MCHC I GODNY PRZECIWNIK SKKF!

--:>>GO - HARD<<:--

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mówisz tak przy każdym serwerze.

Ty też przy każdym serwerze piszesz dokładnie to samo. :<

Dobra, dosyć. Chcesz podyskutować tradycyjnie - zapraszam na Skype, ale jak przyjadę z galerii, bo kumple mnie zaraz zabiją, a nie róbmy z tematu Gadu-Gadu.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ehh, to tylko takie gadanie, serwer jeżeli już powstanie, to postoi 1-2 dni, no może troszkę przesadzam, 1-8h ;-). Avaterys nie umie dobrać sobie odpowiedniej ekipy do tworzenia serwerów. Za każdym razem, jest to samo.. "Serwer będzie zajebisty, pożyjemy - zobaczymy.." Pożyliśmy i zobaczyliśmy wystarczająco dużo, aby ocenić wszystkie twoje "projekty" Pozdrawiam i czekam na ten twój zajebisty serwerek.

Opublikowano

Avaterys to już się robi nudne to ciągłe startowanie serwera twojego który to już 100 czy może 150 ? co, wiesz jeśli potrafił byś coś stworzyć to by serwer stał naprawdę długo a tak widzicie co, serwery mają ciągłe nowe edycje, nowa nazwa ogólnie wszystko !

Nie polecam.

Opublikowano

Ah, i tak się jeszcze spytam z ciekawości. Na ch*j wam 1337 slotów ? Jak tam max będzie 200 grało ;)

Opublikowano

Avaterys to już się robi nudne to ciągłe startowanie serwera twojego który to już 100 czy może 150 ? co, wiesz jeśli potrafił byś coś stworzyć to by serwer stał naprawdę długo a tak widzicie co, serwery mają ciągłe nowe edycje, nowa nazwa ogólnie wszystko !

Nie polecam.

Powiedział kompletny dzieciak, który najpierw osądza mnie o kradzież nazwy, grozi atakami, mówi co on to nie potrafi, jakie to on ma znajomości, a na koniec prosi mnie o sponsoring dedyka. ;)

Co do YouTuberów: DNKu, czy też Qusim. ;)

4000 wyświetleń! Dzięki! :-)

FJHhLpk.png

Opublikowano

Jest stronka serwera? Jak z tą ochroną dla nowych?:)

----------------------------------------------------------------------------------

Halloween. <3

Opublikowano

Każdy wie że kiedyś był GuildCraft, RamboCraft itp.

Ale to nie znaczy że każdy Avateryska serwer ma nie wypalić..

Wyobraźcie sobie że jesteście na miejscu Avateryska i musicie odpisywać na te "miliony" bezsensownych odp..

To jest pierwsza edycja tego serwera a nie jakaś pierdo**na 123123 edycja.

Jak serwer wystartuje to wtedy się przekonamy czy upadnie czy nie upadnie..

Avaterysek zazwyczaj nie robił lipy, ale serwery szybko padały..

Ale ten serwer raczej tak szybko nie padnie..

Maszyna jest bardzo dobra!

Gildie nie będą na skrypcie dzikoyska, tylko na pluginie robionym przez ich technika!

Pluginy jak zawsze będą dobrze skonfigurowane!

Pozdrawiam.

Opublikowano

ok,ale jeśli ten serw skończy jak poprzednie,to avaterys kończy z serwami bo ile można

Opublikowano

Witam,

Dziękuję za wypowiedź - SeriousPvP, naprawdę wsparłeś mnie na duchu i wiem, że warto spróbować raz jeszcze. ;)

Jeżeli to się nie uda, co jest mało prawdopodobne odejdę od serwerów, tak się umawiamy. :-)

Faktycznie było już sporo niewypałów i jeżeli teraz projekt, który tworzymy już tak długo, a znowu będzie problem, to mam jakiś problem z samym sobą...

-------------------------------------

Wszyscy już jesteśmy na maksa naładowani, cała ekipa zwarta i gotowa na Was! Pozytywnie, będzie dobrze! :-)

Startujemy JUTRO, GODZINA 19:00! Obecność obowiązkowa, będziemy rozdawać małe bonusy na start, może w postaci giftcodów do MC...? Kto wie. ;)

Pozdrawiamy ciepło w ten kolejny zimny, jesienny dzień...

Wasza ekipa X-Hard.PL!

Opublikowano

zajebiście jutro start,szkoda że nie wcześniej. Lece po Tymbarki i 7days´y. Dasz linka do strony serwa?;*

----------------------------------------------------------------------------------

Halloween. <3

Opublikowano

Witam,

Praca pełną parą, napoje energetyczne kupione. Czeka nas noc bez zmrużenia oka, ale to wszystko dla Was! :-)
Pracujemy, pracujemy, ITEMSHOP prawie gotowy, ogarniamy dedyka. ;)
Pamiętajcie, że startujemy JUTRO O 19:00!

Pozdrawiamy,
X-Hard.PL.

Witam,

Tak, mamy główną maszynę dedykowaną na Pukawce. :-)

Pozdrawiam.

Opublikowano

To nie lepiej było sobie kupić maszynkę na

ovh.pl

;P

Halloween. <3

Opublikowano

Hej Avaterys. Mam do Ciebię prośbę,a mianowicie:

Zrób start o równej 19:00 (może być troszeczkę poźniej,ale błagam nie wcześniej,ponieważ jestem z kolegami zgadany o równej 19:00;D)

Nie rób IS P2W,

Rozdaj VIP´y pierszym 3 osobom (Bo wejde jako pierwszy :**),

Nie rób edycji,co 2 dni.:)

Pozdrawiam!;)

Halloween. <3

Opublikowano

Hej Avaterys. Mam do Ciebię prośbę,a mianowicie:

Zrób start o równej 19:00 (może być troszeczkę poźniej,ale błagam nie wcześniej,ponieważ jestem z kolegami zgadany o równej 19:00;D)

Nie rób IS P2W,

Rozdaj VIP´y pierszym 3 osobom (Bo wejde jako pierwszy :**),

Nie rób edycji,co 2 dni. :)

Pozdrawiam! ;)

Do części Twoich rad na pewno się dostosujemy. ;)

Serdeczne JP!

Opublikowano

Ja zawszę wieże w Avateryska więc raczej myślę że serwer wypali..

Do avateryska: Czego nie mogę do ciebie pisać na skype?! xD Meriuss.

Cześć,

Możliwe, że z jakiejś przyczyny Cię zablokowałem. ;)

Postaram się odblokować, jak znajdę Twój nick.

Pracujemy, pracujemy, sklep SMS gotowy w 100%!

STARTUJEMY JUTRO, 19:00!

Pozdrawiamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...