Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-=| X-Hard.PL |=- [1.6.4] [1337 SLOTÓW] [START: SOBOTA 19:00] [HARDCORE] [SEKTORY] [YOUTUBERZY] [GILDIE] [STATYSTYKI] [RANKING] [TS3] [WWW]

#AvaterysPL

| 1.6.4 czy 1.7.2? |  

150 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz serwer na wersji 1.6.4 czy na 1.7.2?

• 1.6.4
      80
    • 1.7.2
      70

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta, już to widzę.

Kolejny serwer avaterysa i pewnie kolejny niewypał, jak zawsze...

Pozdrawiam ;]

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta, już to widzę.

Kolejny serwer avaterysa i pewnie kolejny niewypał, jak zawsze...

Pozdrawiam ;]

Dokładnie tak jak mówisz, kolejny niewypał, nie będę się z Tobą kłócił, zniżał się do poziomu Twojej wypowiedzi.

Jak chcesz, to sobie pisz, myślałem jednak, że wykażesz się Ty i nie tylko wyższym ilorazem inteligencji. :-)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie Polecam ze względu na :

AvaterysPL

Muras321112142315125 i chuj ile jeszcze cyferek

Będzie to samo co z Guild Craft co śmierdział gUwnem

40 edycji ,tracenie vipów , bugi , admini dający itemy

( nie ma już u nich , ale areg może się skusi za hajs )

I co avaterysku , dopilnujemy zrobie 1.000 multikont jak będzie trzeba , Tasaczek ci z DDOS'uje za to co mu zrobiłeś z plikami

( nie groże DDOS tylko mówie prawdę o serverze )

TheLanser_eune_115_0_logo.png

W tym sezonie mam zamiar mieć Platyna V minimum :-)

Na West Silver V ,ale jak ktoś grał to wie ,że na nordicu

,, zawyżone elo ''

Opublikowano

Jeżeli ktoś wierzy w słowa takiego dzieciaka, który nie potrafi sklecić poprawnie zdania, to pozdrawiam. ;)

Naucz się układać zdania, poprzeć swoja słowa dowodami - później pisz takie odpowiedzi, ponieważ psucie opinii, publiczne ośmieszanie danej działalności jest karalne przez polskie prawo, polecam zajrzeć do kodeksu prawnego. ;)

Tasak - gówno umie, jest dzieciakiem, kłamie na mój temat, ponieważ nie dostał rangi na serwerze. :<

IntelCorePL - Bardzo dobry kolega, ziomeczek zawsze mi pomagał, nie wiem o czym mówisz, bo świetnie się dogadujemy.

Co do gróźb o atakach DDoS wkrótce zostanie to zgłoszone do odpowiednich służb, jeżeli taki atak będzie miał miejsce i będzie to ktoś od Ciebie, chociaż nie sądzę, bo jedyne co potrafisz to zastraszać, zapewniam, że się spotkamy w odpowiednim miejscu, bo nie mam 12 lat, nie dam pomiatać sobą przez takiego dzieciaka jak Ty.

Pozdrawiamy,

Ekipa X-Hard.

Opublikowano

Jeżeli ktoś wierzy w słowa takiego dzieciaka, który nie potrafi sklecić poprawnie zdania, to pozdrawiam. ;)

Naucz się układać zdania, poprzeć swoja słowa dowodami - później pisz takie odpowiedzi, ponieważ psucie opinii, publiczne ośmieszanie danej działalności jest karalne przez polskie prawo, polecam zajrzeć do kodeksu prawnego. ;)

Tasak - gówno umie, jest dzieciakiem, kłamie na mój temat, ponieważ nie dostał rangi na serwerze. :<

IntelCorePL - Bardzo dobry kolega, ziomeczek zawsze mi pomagał, nie wiem o czym mówisz, bo świetnie się dogadujemy.

Co do gróźb o atakach DDoS wkrótce zostanie to zgłoszone do odpowiednich służb, jeżeli taki atak będzie miał miejsce i będzie to ktoś od Ciebie, chociaż nie sądzę, bo jedyne co potrafisz to zastraszać, zapewniam, że się spotkamy w odpowiednim miejscu, bo nie mam 12 lat, nie dam pomiatać sobą przez takiego dzieciaka jak Ty.

Pozdrawiamy,

Ekipa X-Hard.

Nawet zabezpieczyć się przed DDOS'ami nie umiecie. Jeśli nie wiesz to nie tasak będzie DDOSOWAŁ tylko ktoś...

DDOswali Ciebie z 1000 razy i jakoś ani razu nie zgłosiłeś się do tych swoich ,, służb '' prawnych.

Pozdrawiam ,mogę ci tak za spamować temat :-)

Założę się o ręke ,że nie wybronicie najgorszego ddosu na świecie.

A może się wypowiesz o tych waszych vipach? czemu nie zwracaliście ?

,, Bierzemy kasę i zwijamy ,i mówimy im ,że ktoś nas zddosował ''

,, zawyżone elo ''

Opublikowano

@Avaterys,ech te Twoje odświeżanie,przez edycje postów...

@topic Jak wszystko,co napisaliście dojdzie do skutku,chętnie zagram. Pieniądze na akcje charytatywną,super pomysł,ale skąd pieniądze na utrzymanie? : )

----------------------------------------------------------------------------------

Halloween. <3

Opublikowano

Nie będę się kłócił jakie to mamy lub nie mamy zabezpieczenia przed atakami, bo nie na tym rzecz polega.

Jeśli chcesz, to spamuj. Nie będę się kłócił z osobą, która nie potrafi się poprawnie wypowiedzieć, robi z siebie kompletnego idiotę.

Co do ataków DDoS wprowadzamy odpowiednie zabezpieczenia, ale nawet jeśli się nie obronimy, to poczekamy, a dostawca usług zajmie się tym, my również, poza tym uczciwy zawsze wygra, a ten, kto będzie wykonywał jakieś ataki, poniesie tego konsekwencje, nawet jeśli nie prawne, to życie mu pokaże, że nie warto życzyć komuś tego co Tobie nie miłe, niszczyć czyjąś pracę. ;)

Ja nigdy nikogo celowo nie oszukałem, zawsze staram się pomagać, najlepszy przykład to to, że chcę wszystkie zyski oddawać na fundacje charytatywne, aby nikt nie miał wątpliwości co do moich intencji. Serwerów nie robię, aby na nich zarobić, ale aby się dobrze bawić, poznać ciekawych ludzi. :-)

Co do kasy z rang VIP jak mieliśmy je oddawać, skoro ja nie otrzymałem na moje konto ŻADNYCH pieniędzy z serwera, były one przeznaczane na hosting?
Nadal chcesz tracić czas na tą bezsensowną dyskusję nie prowadzącą do niczego? Okej, my się chętnie pośmiejemy. :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie będę się kłócił jakie to mamy lub nie mamy zabezpieczenia przed atakami, bo nie na tym rzecz polega.

Jeśli chcesz, to spamuj. Nie będę się kłócił z osobą, która nie potrafi się poprawnie wypowiedzieć, robi z siebie kompletnego idiotę.

Co do ataków DDoS wprowadzamy odpowiednie zabezpieczenia, ale nawet jeśli się nie obronimy, to poczekamy, a dostawca usług zajmie się tym, my również, poza tym uczciwy zawsze wygra, a ten, kto będzie wykonywał jakieś ataki, poniesie tego konsekwencje, nawet jeśli nie prawne, to życie mu pokaże, że nie warto życzyć komuś tego co Tobie nie miłe, niszczyć czyjąś pracę. ;)

Ja nigdy nikogo celowo nie oszukałem, zawsze staram się pomagać, najlepszy przykład to to, że chcę wszystkie zyski oddawać na fundacje charytatywne, aby nikt nie miał wątpliwości co do moich intencji. Serwerów nie robię, aby na nich zarobić, ale aby się dobrze bawić, poznać ciekawych ludzi. :-)

Co do kasy z rang VIP jak mieliśmy je oddawać, skoro ja nie otrzymałem na moje konto ŻADNYCH pieniędzy z serwera, były one przeznaczane na hosting?

Nadal chcesz tracić czas na tą bezsensowną dyskusję nie prowadzącą do niczego? Okej, my się chętnie pośmiejemy. :)

Pozdrawiam.

Czyli twierdzisz ,że można kogoś bezcelowo oszukać ?

Ja nie będę niszczyć. I nikogo na was nie nasyłam.

Życzę wam po prostu smrodu i gówna na servie :-)

Hej kto się zakłada o giftcode ,że to będzie Guild Crafta aka #666

Skąd ludzie będą wiedzieć ,że to na fundacje ..charytatywne '' ,a nie na twoje wymysły.

Pokazujesz się drogi adminie od swojej najlepszej strony - wyzywania ludzi krytykujących twoje servery :-)

,, zawyżone elo ''

Opublikowano

@HellFortun Zachowujesz się jak rozkapryszony gimbus. Wszystkiego się czepiasz. Nic Ci nie pasuje. To co administracja robi z pieniędzmi z serwera to jest ich wyłącznie prywatna sprawa, A tobie huja do tego. Nie wiem czy zdajesz sobię z tego sprawe, Ale takie oczernianie z Twojej strony jest karalne. Wyjdź na dwór przewietrz się, Bo Ci żyłka w du** pęknie od tego hejtu.

Co do serwera to napewno wszystko będzie ładnie ogarnięte! Serdecznie polecam i zapraszam! Zagram z ekipą!

Opublikowano

@MineGuild Od kiedy,to piszemy po "," dużą literą,chuj*.

@topic Nadal mnie zastanawia,jak administracja chce opłacać serwer,skoro swój zarobek przeznaczy na akcje charytatywne...?:D

Opublikowano

@up Ach, no tak teraz mi będziesz w dupe właził,żeby się odegrać,że z grzeczności Cię poprawiłem. Błąd,który ja popełniłem jest mało ważny,pisząc np. rozprawkę nie musze robić "spacji" po przecinku. A Ty popełniłeś błąd stylistyczny.:) (Za wszystkie błędy przepraszam,pisałem z telefonu,na szybko:p)

Opublikowano

@MineGuild Od kiedy,to piszemy po "," dużą literą,chuj*.

@topic Nadal mnie zastanawia,jak administracja chce opłacać serwer,skoro swój zarobek przeznaczy na akcje charytatywne...? :D

Nie mamy 12 lat, stać nas na opłacenie serwera z własnej kieszeni, jest to normalne, że część ekipy zwyczajnie pracuje. ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

@avaterys: obecnie mam problemy z internetem i nie mam jak wejść na serwer. Do jutra chyba już będzie wszystko ok.

@topic: fajny pomysł z ta akcja charytatywna.

Opublikowano

@avaterys: obecnie mam problemy z internetem i nie mam jak wejść na serwer. Do jutra chyba już będzie wszystko ok.

@topic: fajny pomysł z ta akcja charytatywna.

Okej, nie ma problemu, poradzimy sobie. :-)

Dzisiaj wieczorkiem podam Wam dokładną datę startu, dzisiaj jak już wspomniałem nie wystartujemy, jutro, albo pojutrze na 100%, prawdopodobnie w godzinach nocnych. Nie chcemy sytuacji znaną z choćby serwera SKKF'a, aby z powodu lagów nie była możliwa gra. ;)

Pozdrawiamy.

Opublikowano

Serwer fajnie się zapowiada ! Zagram ze swoją ekipą na 99%. Jeśli będzie grało dużo osób, to zagram na 100%. Pozdrawiam. ;)

7510260_4_1.png
Opublikowano

Serwer fajnie się zapowiada ! Zagram ze swoją ekipą na 99%. Jeśli będzie grało dużo osób, to zagram na 100%. Pozdrawiam. ;)

Graczy na pewno będzie sporo, YouTuberzy, oraz 3700 wyświetleń prezentacji na MPCforum w tak krótki okres czasu, to najlepiej pokazują. ;)

//Znana oficjalna data startu! : 16.11.2013 | GODZINA 19:00 - OTWIERAMY I ROBIMY MIAZGĘ! :3

//Nie ma mowy o kolejnych opóźnieniach, termin jest pewny!

//Widzimy się na serwerze, przygotowywać napoje energetyczne, ekipę i skilla, robimy rozpiernicz! < 33

Pozdrawiamy gorąco,

X-Hard.PL.

Opublikowano

Jakie ip ts3?

Witam,

IP serwera TeamSpeak 3 to: ts.X-Hard.pl. TeamSpeak jeszcze nie działa, odpalamy go jutro/pojutrze, odbędzie się tam również zebranie z graczami, będziecie mogli poznać naszą ekipę, wymienić się zdaniem, bo wszyscy tworzymy jedną wielką społeczność. ;)

Pozdrawiamy.

Opublikowano

No,to już lece do sklepu ponte napoje na sobote. Razem z kolegą wbijemy na serwer i rozpierdalamy wszystkich.;D

Będzie ochrona dla nowych graczy? Np. 30min? Na ile będzie ban? Ile kosztuje ub w IS? Czy VIP będzie miał przewage,tzw. P2W?

----------------------------------------------------------------------------------

Halloween. <3

Opublikowano

Kolejne fake,tak jak mineguild. Nie wejdę nigdy więcej na serwery,przy których macali palce avaterys i muras.

//edit nie kupujcie tam vipów,to serwer dłużej będzie działał :P

Opublikowano

Nie mamy 12 lat, stać nas na opłacenie serwera z własnej kieszeni, jest to normalne, że część ekipy zwyczajnie pracuje. ;)

Pozdrawiam.

Przecież to muras opłaca tą 165 slotów na pukawce a nie ty, ty tylko sponsorów szukasz bo samemu cię nie stać :lol

Ava wypaliłeś się jesteś dnem nigdy nie powstaniesz.

GO - HARD SERWER HARDCORE! 350 SLOTÓW, TS3, YOUTUBERZY, RANKING, STATYSTYKI!

START 29 LISTOPAD 19:00 (PIĄTEK)

DOPRACOWANY BARDZIEJ NIŻ MCHC I GODNY PRZECIWNIK SKKF!

--:>>GO - HARD<<:--

Opublikowano

Przecież to muras opłaca tą 165 slotów na pukawce a nie ty, ty tylko sponsorów szukasz bo samemu cię nie stać :lol

Ava wypaliłeś się jesteś dnem nigdy nie powstaniesz.

Hej,

Przekonamy się, czy powstanę, czy nie, o ile w ogóle upadłem na dno, bo sam nie sądzę, aby tak było. :-)

Ja zrobię wszystko, aby zatrzeć te złe ślady po moich poprzednich projektach. ;)

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...