Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-=| X-Hard.PL |=- [1.6.4] [1337 SLOTÓW] [START: SOBOTA 19:00] [HARDCORE] [SEKTORY] [YOUTUBERZY] [GILDIE] [STATYSTYKI] [RANKING] [TS3] [WWW]

#AvaterysPL

| 1.6.4 czy 1.7.2? |  

150 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz serwer na wersji 1.6.4 czy na 1.7.2?

• 1.6.4
      80
    • 1.7.2
      70

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@MineGuild: Mogę wiedzieć po co to wkleiłeś? :D Tak czy inaczej 40 osób, to naprawdę miazga w temacie, także dzięki za wstawkę. :D

Pozdrawiam. ;-)

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zajebisty serwer! Już diaxy mam. Jak na hardcore za duży exp ze stone´a. Z 5x powinien byc.;p

----------------------------------------------------------------------------------

Halloween. <3

Opublikowano

Dobrze jest siedz w kopalni tydzień strac seta w10 min...

rozumiem, że kopałeś surowce w kopalni ponad tydzień na serwerze, który ma 4 godziny ?

svh03y.jpg

Opublikowano

To jest Hardcore? Błagam Was,zmiencie exp na 5x mniejszy i drop mniejszy... Po 2 dniach będą z PROT IV i 16 koxami latać -.-. Ogólnie zajebuście.;p Za tanio te 2 koxy sprzedajecie.;p

----------------------------------------------------------------------------------

Halloween. <3

Opublikowano

Wejdź na youtube to zobaczysz :)

Widziałem ale czy to był fake czy naprawdę grifował bo komar to jeden wielki fake dlatego się pytam.

Opublikowano

powiedział 14-latek. xD

ucze tutaj sie w lola grac + ogladam rozklapichy, ale jak nam sie zachce to serwer naprawimy.

/serdeczne jp. moc z wami, idziemy na lola.

Opublikowano

Dnalo, no gramy teraz sobie tutaj w lola, tzn juz nie gramy, bo avaterys nie ogarnia, to nie moge naprawic serwerka, ale potem cos ogarne moze.

ide zaraz na metina, jak ktos chce zapraszam na VirtualaMT2/Ravia, gdzies mnie spotkacie. :D

Opublikowano

Hajs z sms, poszedł na rp jak się nie omylnie domyślam, dziękuje dobranoc :)

Kolorowych snów, temat proszę o zamknięcie i usunięcie z powodu spamu nie na temat.

giphy.gif

Opublikowano

liarek, skończ pieprzyć. zarobliśmy na tym serwerze przez te kilka godzin... 7zł. rzeczywiscie w chuj hajsu, trzeba zamknac serwer. xD

/po prostu idziemy na Metina, pozniej postaramy sie cos ogarnac. zapraszam na Ravie jak ktos chce pograc w metka.

Opublikowano

Pierzyć to skończ Ty, bo obiecujesz ludziom "wyjebane w kosmos" serwery, a potem nic z tego nie ma, serwer twój hmm 91239612837213 , który i tak nie wypalił ;)

Nabijasz posty, na coraz to nowych tematach, ile masz na mpcforum multikont ? Ja już znam z 5, + multikonta twoich kolegów "administracji" serwerów, które wraz z nimi założyłeś.

Nie obchodzi mnie ile zarobiłeś, tak czy siak ludzi, można powiedzieć okradłeś. Dobrze że chociaż 3/5 ludzi wiedziało ze to będzie kolejna twoja porażka, prawie każdy twój serwer, miał coś z innego lepszego, tutaj np. (logo,spawn), 0 kreatywności. Życzę udanej gry w Mt2, heh może jeszcze do niego postawisz serwery?

giphy.gif

Opublikowano

zapraszam do odwiedzenia naszej nowej strony internetowej:

gwarantujemy niesamowite doznania! xD xD

dobra panowie, dosyc beki, idziemy na metina, w m1, na Ravii - zapraszam do gry chetnych. ;P
zapraszam tez na LoLa, moj nick: AvertysRU. dodawac mnie i gramy mecze! :D

Opublikowano

Proszę o zamknięcie tematu.

Co do twojego zachowania, druga taka próba o jebania ludzi z hajsu, skończy się dla Ciebie czymś nie przyjemnym.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...