Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-=| X-Hard.PL |=- [1.6.4] [1337 SLOTÓW] [START: SOBOTA 19:00] [HARDCORE] [SEKTORY] [YOUTUBERZY] [GILDIE] [STATYSTYKI] [RANKING] [TS3] [WWW]

#AvaterysPL

| 1.6.4 czy 1.7.2? |  

150 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz serwer na wersji 1.6.4 czy na 1.7.2?

• 1.6.4
      80
    • 1.7.2
      70

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko, właśnie nie wspomniałem, o tym logu. Zostało ono ściągnięte od xCra*****.pl, tak samo mapa. ;/

Logo jest zrobione praktycznie identycznie, bo nam się podobało, mapa jest z XCrafters, ale faktycznie wygląda trochę inaczej, po prostu nie jest ona jeszcze skończona, ale jest zrobiona w bardzo podobnym stylu, więc daliśmy takiego screenshoota. ;-)

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy hejtowałem Murasa? Na temat jego serwera wyraziłem tylko niezbyt pozytywną opinię, bo był słabo zrobiony, a to nie jest przestępstwo.

Obaj z Murasem świetnie się dogadujemy, dlatego razem to robimy, bo zgranie w administracji jest najważniejsze. ;-)

Pozdrawiam.

Jak każdy jego serwer i ty chcesz mieć taką osobe w teamie.

|Members|-Tyle starczy,bez spiny o lepszą rangę.

Opublikowano

Kolejny server Avaterysa, kolejna 2 tygodniowa edycja (już chyba 50). Nie polecam !

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

Szczerze też jestem na nie , ale może ava się zmienił.

Opublikowano

Szczerze też jestem na nie , ale może ava się zmienił.

Nie może, a na pewno, ale nie będę przynudzał o tym jak to się bardzo zmieniłem, sami ocenicie po starcie projektu. ;)

Praca wrze, rozmowy trwają... ;-)

ly0npn.jpg

Opublikowano

No zobaczymy ja to ci wyjdzie.

Powodzenia.

Opublikowano

Ava. Nie rozumiem Cie. Ja daje reklame na profilu, zakladam temat, a Ty kazesz go zamknac.. ;|

@top: potrzebujecie kogos obeznanego w IP.Board?

Opublikowano

Ava serwer robi to wiadome ze padnie.

Lolase pisze post, wiadomo, że będzie on idiotyczny, bezsensu i nie poparty żadnymi argumentami.

Coś jeszcze?

Prawdopodobnie zrezygnujemy z podziału serwera na sektory, powoduje to troszkę błędów, dodatkowo aż takiego przeskoku wydajności nie ma. ;)

Opublikowano

haha bo nie macie nawet 2 maszyn pewnie aha argumenty to wszystkie twoje poprzednie nie wypały.

Post na poziomie kolejnego 12-latka z problemami, który ma ból dupy o to, że potrafimy zrobić coś dobrego, staramy się, aby wszystko wypaliło.

Możesz pisać co chcesz, z naszej strony jest wielka motywacja, a uwierz mi, że Twoje zdanie mam gdzieś, bo jesteś zbyt mało dojrzały, aby wyrażać subiektywną opinię, czy też wypowiedzieć się na poziomie. Koniec konwersacji. Dzięki.

Pozdrawiam.

Opublikowano

@kikas: marnoctwo czasu jest tylko wtedy gdy Avaterys odpowiada na durne komentarze które piszesz.

Opublikowano

Padnie jeszcze w tym roku, jestem pewny : )

Czym się sugerujesz, że jesteś tego taki pewny? ;)

Dosyć kłótni, na żadne tego typu posty nie będę już odpisywał. ;-)

Opublikowano

Dopóki x-hard.pl nie jest zarejestrowane jako Działalnośc Gospodarcza umowa nie ma mocy prawnej ;3

Nazwiska obu panów bardzo dokładnie widoczne ;3

Serwer padnie maksymalnie w ciągu tygodnia.

Nie polecam.

Opublikowano

@UP: Kolejny przykład posta, który będzie przez nas ignorowany, a autor takowego posta robi z siebie idiotę.

@TOPIC:

UWAGA! Zmieniło się IP serwera, teraz jest to: MC.x-Hard.PL:26613

Niestety jesteśmy zmuszeni dodać port, ale tylko tymczasowo. ;-)

Dodawajcie już serwer do listy!

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam :)

Nowy serwer Avaterysa, kolejna świetna prezentacja. Pliki pewnie też dobrze skonfigurowane, z resztą jak zawsze (bez żadnej ironii). I w tym momencie, za każdym razem odczuwam niedosyt. Serwer stoi za krótko, a bardzo szkoda ponieważ zawsze jest z kim pograć (wyrobiona marka robi swoje :p), rozgrywka tak szybko się nie nudzi. Jeśli nie dostanę bana na starcie to na pewno spróbuję zagrać :)

Życzę powodzenia

Pozdrawiam

ezgif.com-add-text1ee3bf.gif

Opublikowano

Nie mogę się doczekać serwera. Wszystko wygląda zarąbiście! Administracje znam i to bardzo porządni ludzie znający się na rzeczy! Pozdrawiam i życzę powodzenia !

Opublikowano

Nie mogę się doczekać serwera. Wszystko wygląda zarąbiście! Administracje znam i to bardzo porządni ludzie znający się na rzeczy! Pozdrawiam i życzę powodzenia !

Dziękuję za opinię, widzimy się na serwerze! ;)

@OFFTOPIC: Administracja zamiast tworzyć serwer... śpiewa. :3

Avaterys śpiewa "Znowu mam bana", tylko dzisiaj. ;3

KLIK!

Opublikowano

Ava,rekrutacja otwarta?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...