Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj! v2

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 973
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

was tez wywali do logowania sie po paru sekundach w grze ?

Ta nexon ma chyba znowu jakiś pieprzony bug ale o 9:50 pisze że jest server check.

Może naprawią :angry:

Opublikowano

o jakieś 9:50 ;( ...

ludzie .. Czy wy naprawdę nie umiecie czytąć ;/

Time : [Game] – Friday, 30 July, 2010, 06:00 a.m. ~ 09:00 a.m. (GMT+2)

@edit jeszcze Nexon źle podał datę tego update w komunikatach przy włączaniu gry bo pisze, że będzie 29.07

jyh.jpg
Opublikowano

o jakieś 9:50 ;( ...

ludzie .. Czy wy naprawdę nie umiecie czytąć ;/

Time : [Game] – Friday, 30 July, 2010, 06:00 a.m. ~ 09:00 a.m. (GMT+2)

Jak byś nie wiedział jak sie zalogowałem to na górze monitora piasało server check od 9:30 do 9:50

A patch był done 0 9:01.

Już działa i niema d/c.

Opublikowano
Witam mam takie głupie pytanie czy na maple story europe aktualnej wersji jest rebirth ?

W żadnej normalnej wersji MapleStory nie ma czegoś takiego jak rebirth(po za tym, mogę się założyć, że nigdy nie wbijesz 120lvla a co mówić o 200). Został wymyślony tylko na potrzeby prywatnych serwerów, żeby nie robić postaci od nowa jeżeli wbije się 200lvl, a serwer ma duży rate.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Siema mam taki problem z maple story od jakiegoś czasu maple mi przycina dosłownie na sekunde może i nawet mniej ale często się to powtarza wersja ems v63

windows 7 profesional 32bity miałem xp home edition ale tam było to samo myślałem że to wina systemu ale przycina dalej ściągłem na nowo ms ale to nic nie dało ??

Prosze o odp??

Opublikowano

W poniedziałek kupuje kartę 2x expa na 4 godziny. Mam pytanie: czy kiedy dedne 2x exp się wyłączy? ;D Proszę o szybką odpowiedź i dzięki z gory ;D Pozdro!

tomek95pl.gif
Opublikowano
W poniedziałek kupuje kartę 2x expa na 4 godziny. Mam pytanie: czy kiedy dedne 2x exp się wyłączy? ;D Proszę o szybką odpowiedź i dzięki z gory ;D Pozdro!

Nie nie zniknie.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

RockyPL mam pytanie jak mam odpalic tego bota co podales? Jestem nowy pierwszy raz wchodze na te forum mogl by mi ktos pomoc. Nie klamie ze potrzebna jest mi moca pomoc poniewaz nic nie rozumiem z tego o czym piszecie. Jest jjakis bot ktory pozwoli mi byc niesmiertelnym albo zwiekszy moje hity albo szybkosc? Cos w tym stylu. Pozdrawiam

Opublikowano

RockyPL mam pytanie jak mam odpalic tego bota co podales? Jestem nowy pierwszy raz wchodze na te forum mogl by mi ktos pomoc. Nie klamie ze potrzebna jest mi moca pomoc poniewaz nic nie rozumiem z tego o czym piszecie. Jest jjakis bot ktory pozwoli mi byc niesmiertelnym albo zwiekszy moje hity albo szybkosc? Cos w tym stylu. Pozdrawiam

http://www.mpcforum.pl/topic/177596-noobiebotv63/ Przeczytaj ten temat na pewno sie połapiesz jak to odpalić tylko zamiast Noobiebot.dll odpalasz CJTrainer.dll

Tu masz instrukcje jak użyć injectora http://www.mpcforum.pl/topic/149743-ems-v62-trainer/

Pomocnik
Opublikowano

>.< Wystarczy wcisnac 3 kropki w injectorze obok pola gdzie wyswietla ci sie dll i poszukac po swoich folderach pliku dll ktorego chcesz uzyc ...

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

Mam prosbe inna. Mogl by mi ktos podac linka do tego bota? Co byl podany tam wyzej ? Bo ten jest jakis zly bo nie moge go wczytac na injectorze bo to jest taka biala ikonka a powinna byc chyba taka z bialym tle a na niej jakies zolte i zielone kola.

Opublikowano

GMS

1.Mam tą durną reaktywację konta.

2.Nie pamiętam hasła do danego maila.

3.Próbowałem zmiany maila przez customer service...mają mnie w dupie.

4.Konto w 100% moje.

5.Co robić? Chcę grać/zmienić maila w inny sposób lub w ogóle do końca odczytać ten który jest schowany pod "_______"

Pozdro.

Opublikowano

Nexon nigdy nie zmieni Ci e-maila. Zmiana e-mail jest niemożliwa. Jedyne wyjście to przypomnieć sobie hasło, albo wysłać jakieś przypomnienie albo pogadać z administratorami skrzynki żeby Ci jakoś pomogli.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

dawno mnie tu nie było i potrzebuje waszej pomocy. Poszukuje skryptu/trainera z działającym UA na ems 63, po tych wszystkich minipatchach. I musi być tradycyjnie 99% no AB. Używa ktoś takiego, lub zna?

z góry dziękuje

signature

Opublikowano

siema ziomki, ostatnio nie miałem co robić to ściągnąłem sobie MS'a. Po długim oczekiwaniu, odpaliłem setupa a tu dupa, nie chce mi kopiowac tych wztów. Dobra myśle ch*j, sciągne sobie wzetki z foruma. No to ściągnąłem kulturalnie, a tu dalej dupa. Odpalił się patcher i jakiś błąd : Base.wz file is corrupt. No i co teraz?

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...